Shop roku Akvizice ApF HU

Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU

Termékkatalógus
Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 1800 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, tok és akasztó pánt a csomag része, 2,5 m hosszú kábel, fekete és arany kivitel
86 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BVZmisc866 Termékszám:  11826 Gyártó honlapja:
Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU 86 190 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

89 220 Ft
Szett megvásárlása

Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU

A tökéletes szalonban megszokott frizura a vágyad? A híres Bellissima gyártó által gyártott hajszárító pontosan ebben segít majd. Gyengéd és kíméletes hajápolását biztosít. A precíziós kialakítású hajszárító számos hasznos funkcióval büszkélkedhet, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek az élettartama hosszú, teljesítményfelvétele pedig: 1800 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor garantálja, hogy mindenhová egyenletesen kerül a meleg levegőből. Szimulálja a természetes száradást, ezáltal megakadályozza a göndörödést, és tökéletes hajkoronád lesz. A nagyszerűen kialakított szűkítő nagy sebességű légáramlást hoz létre, így könnyedén alakíthatod a frizurádat szakaszonként, miközben a frizura többi részét nem éri a levegő.

Hajszárító Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU Oldalnézet
Hajszárító Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU Jellemzők/technológia

A közkedvelt Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU hajszárító fontosabb előnyei

  • A híres Bellissima hajszárító gondoskodik arról, hogy otthon, kényelmesen is olyan frizurád legyen, mintha fodrásztól jöttél volna
  • Az ionizátornak hála hajad sima és puha lesz
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorjának teljesítményfelvétele: 1800 W
  • 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • A frizura tökéletes rögzítéséhez hideg levegőre is át lehet kapcsolni
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel mérete: 2,5 m
  • A csomagban található többek között egy tok és akasztó pánt
  • Színe: fekete és arany

Ionok a göndörödésmentes fényességért

A neves Bellissima hajszárító lenyűgöz vonzó kialakításával és a hajat ápoló funkciókkal A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A neves Bellissima hajszárító az ionizátornak köszönhetően a sima és puha haj kulcsa. Az ionizátorral ellátott hajszárító működési elve a negatív töltésű ionok amelyek hidratálják a hajadat, miközben gondoskodnak arról, hogy ne száradjanak ki és ne göndörödjenek a hajszálak. Az ionok segítségével puha, fényes és lágy esésű lesz a hajad. A frizura végleges rögzítéséhez egy praktikus gomb található a hideg levegő áramlásához, amely nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. A csomagban a neves Bellissima hajszárítón kívül a következő tartozékok lesznek még tok és akasztó pánt.

Hajszárító Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU Tartozékok

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bellissima 11826 CREATIVITY 4 YOU.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ