AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 2000

Termékkatalógus
Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 2000
5 1 értékelés
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 2400 W teljesítmény, ionizálás és hideg levegő, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, diffúzor és koncentrátor, 2 m-es kábel, fekete és lila
Kód:  BELVL016 Termékszám:  11178 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 2000

Nincs időd megállni a fodrászodnál, és mégis tökéletes frizurát szeretnél? Nem akarsz órákat ülni a fodrászszékben, és egy csomó pénzt fizetni a frizurád elkészítéséért? Szerezd be a Bellissima professzionális Imetec Revolution PRO BHD2 hajszárítóját. Automatikus forgó szárítási rendszere gondoskodik a a teljesen száraz ugyanakkor jól ápolt hajról.

5 ok a Bellissima Imetec Revolution hajszárító megvásárlására

  • Hajszárító ionizálóval
  • COOL SHOT rendszer a frizura rögzítésére
  • A diffúzor és a szűkítő a Bellissima PRO BHD2 hajszárító csomagjának részei
  • Kivehető hátsó szűrő a könnyű tisztításért
  • 2 teljesítményfokozat, 3 hőmérsékletfokozat

Ionizációs technológia - a jövő frizurája

Az ionizátoros készülékek lassan, de biztosan lecserélik a közönséges hajszárítókat és hajsütővasakat. A technológia, amely csökkenti a haj elektromos feltöltődését és szállását okozó ionok számát gondoskodik a haj mély hidratálásáról. A vízmolekulákat mintha mágnes húzná a hajadhoz, és biztosítják az ápolt és gondozott megjelenésű frizurát.

Egyedülálló Bellissima PRO BHD2 hajszárító

A Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 hajszárító két teljesítmény- és három hőmérsékletfokozattal ,büszkélkedhet, beleértve a Cool Shot funkciót a frizura végső rögzítésére. A frizura készítése során kihulló és a motorba akadó hajszálakat a levehető szűrőnek hála könnyen eltávolíthatod. Ez a rendszer biztosítja a készülék hosszú élettartamát. Használat után a hajszárítót az akasztógyűrűvel könnyen és biztonságosan elteheted a fürdőszobában. A hálózati kábel két méter hosszú, így lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyen kezelhesse a hajszárítót.

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 2000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 2000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 2000.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ