AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Bellissima Imetec 5097

Termékkatalógus
Bellissima Imetec 5097
Arctisztító kefe - szonikus rezgő eszköz bőr kezelésére és újjáélesztésére, 5 adapter, akár 90 perces működés egy töltéssel, vízálló
Kód:  IMEPC002 Termékszám:  8007403050979 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bellissima Imetec 5097

Ez a professzionális szonikus rezgő eszköz alkalmas a bőr kezelésére és újjáélesztésére. Az egyedi állandó vibrációs rendszer speciális háromszög alakú fejjel rendelkezik, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy még a legnehezebben elérhető területeken is hatékonyabb eredményt nyújtson, mint amely a bőr kézi tisztításával elérhető. Smink eltávolításra is alkalmas. Természetesen vízálló, így a zuhany alatt vagy fürdőben is használható. Az akkumulátor akár 90 percig biztosítja a készülék működését egyetlen töltéssel (maximum 75 tisztítási ciklus). 

Jellemzők:

  • mélytisztítás
  • aktiválja a bőrt
  • hámlasztás
  • mikromasszázs


A Bellissima Imetec 5097 segítségével professzionális eredményeket érhetsz el otthon már néhány használat után. A készülék használható arcon, nyakon és mellkason. A kezelés nem sok időt vesz igénybe, a mélytisztítás mindössze egy percig tart. Az ideális időtartamról az arc egyes részeihez a Skincare időzítő gondoskodik egy rövid hangjelzéssel. Emellett az eszköz Double Vibration funkcióval is rendelkezik, amellyel megduplázható a rezgés erőssége. A csomag tartalmaz egy kozmetikai táskát és öt különböző kiegészítőt.

  • Ecset normál bőrre
  • Ecset extra érzékeny bőrre
  • Latex felületű kiegészítő gyengéd masszázshoz és kozmetikumok felviteléhez
  • Közepesen kemény hámlasztó
  • Mikromasszázs kiegészítő minden bőrtípushoz bármely életkorban
     

 

Paraméterek

Típus
Kefe Kész!
Típus
Szonikus Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs Kész!

Típus

Típus
Kefe Kész!

Típus

Típus
Szonikus Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bellissima Imetec 5097 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bellissima Imetec 5097. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Imetec 5097 Bellissima. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bellissima Imetec 5097. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bellissima Imetec 5097.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ