30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Bellissima Imetec Magic Style TOP PB2 30

Termékkatalógus
Bellissima Imetec Magic Style TOP PB2 30
Hajformázó - beépített fűtési rendszer, a henger átmérője 30 mm, ionizátor, easy grip system kényelmes fogás rendszer az optimális kapcsolatért a haj és a kefe hengere között, hűvös hegy, forgatható vezeték, LED kijelző, a vezeték hossza 2 m
Kód:  EAD507d Termékszám:  11168 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bellissima Imetec Magic Style TOP PB2 30

A Bellisima Imetec PB2 30 egy egyedülálló megoldás a hajad professzionális formázására. Az elektromos kefével olyan csodálatos megjelenést varázsolhatsz, mintha egy fodrászatban készült volna. Ráadásul nem melegíti túl és nem károsítja a hajadat. Az innovatív ionizációs technológia tökéletesen hidratálja és revitalizálja a hajat, megakadályozza az elektrosztatikus hatást, valamint fokozza a haj fényét és szépségét. Az ötletesen tervezett kerámia felület turmalinnal van bevonva, lehetővé téve az egyenletes hővezetést a kefe teljes felületén. A beépített fűtési rendszernek köszönhetően a hajad egyetlen mozdulattal tökéletes formát kap. A 30 mm-es átmérővel csodálatos fürtöket és hullámokat valamint elbűvölően könnyed frizurát hozhatsz létre. Az Anti Frizz rendszer pedig ellenkezőleg, gyengéden kiegyenesíti a hajat.

Értékelni fogod a könnyű használatot, amelyet az ergonomikusan formázott markolat és a gombos vezérlés tesz lehetővé. A 2 méteres forgatható vezeték fésülködés közben nem fog korlátozni. Előnyt jelent a kis tömeg. A kefe hideg hegye gondoskodik a biztonságról. A praktikus hurok segítségével könnyen felakaszthatod az elektromos kefét például a fürdőszobában. További előnye a modern design elegáns fekete kivitelben.

Műszaki adatok:

Típus:
Imetec elektromos kefe

Teljesítmény:
40-42 W

Átmérő:
30 mm

További tulajdonságok és funkciók:
Ionizálás
Anti Frizz rendszer
Kerámia bevonat turmalinnal
Hideg hegy
Forgatható vezeték
On / Off kapcsoló
Hurok a felakasztásához
Easy Grip rendszer
LED kijelző

A vezeték hossza:
2 m

Feszültség:
100-240 V, 50/60 Hz

Szín:
Fekete

Megjegyzés:
» Széleskörű hajformázó kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bellissima Imetec Magic Style TOP PB2 30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bellissima Imetec Magic Style TOP PB2 30. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bellissima Imetec Magic Style TOP PB2 30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Imetec Bellissima Magic Style PB2 30 Profi Warmluftbürste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Imetec Bellissima Magic Style PB2 30 Profi Warmluftbürste.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ