ApF HU 30 dnů na vrácení

Világítástechnika

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
(1329)
Klasszikus
(198)
(20)
Szín
Fehér
(668)
Fekete
(508)
Szürke
(95)
Ezüst
(94)
Többszínű
(44)
Anyag
Műanyag
(1088)
Fém
(727)
Alumínium
(124)
Üveg
(83)
Acél
(33)
Helyiség
Nappaliba
(889)
Hálószobába
(880)
Gyerekszobába
(781)
Dolgozószobába
(662)
Folyosóra
(551)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(499)
Asztali
(473)
Fali
(361)
Fénydekoráció
(149)
LED panel
(124)
További tulajdonságok
Smart
(591)
Állítható színhőmérséklet
(575)
Mobilalkalmazás
(520)
Fényszín beállítás (RGB)
(344)
Foglalat
E14
(65)
E27
(163)
G13
(3)
G9
(5)
GU10
(33)
Fényáram
0 lm
28000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(971)
Semleges fehér
(977)
Hidegfehér
(657)
Energiafelhasználás
0,01 W
230 W
-

A világítás és a világítástechnika otthonunk alapvető része, mely gyakorlati funkciója mellett dekoratív szerepet is betölt. A piacon számtalan típusú lámpa, fényforrás és világítási rendszer közül választhatunk. A választásban a tervezett elhelyezésük, funkciójuk, és számos egyéb tulajdonságuk is szerepet játszik. Melyek a fő szempontok a világítás kiválasztásánál, legyen szó lakásról, házról, vagy éppen kültéri világításról?

Tovább

Világítástechnika - Beltéri vagy kültéri?

Az első dolog, amit világítástechnika kiválasztásánál figyelembe kell venned, hogy beltéri vagy kültéri világításra van-e szükséged. A beltéri és kültéri világítás leginkább az IP védelem mértékében, azaz a vízállóságban különbözik, de a kialakításukban és az általános ellenállóságukban is jelentős különbségek vannak.

Belső világítás - Típus és helyiség szerint

Az egyik első dolog, amire egy szoba berendezésénél gondolni kell, a világítás. Fontos, hogy a megvilágítás illeszkedjen a helyiség kialakításához és stílusához, de azt is érdemes átgondolni, hogy vajon a tervezett belső világítás szerepe az lesz, hogy fényes, minél jobban megvilágított helyiséget biztosítson, vagy ellenkezőleg, inkább a kellemes és meghitt hangulat kialakítása a cél. Nézzük, melyek a leggyakoribb világítások, amelyeket meg kell fontolunk, melyek a főbb tulajdonságaik, és milyen helyiségekbe illeszkednek?

  • Mennyezeti lámpák - A lakás vagy ház legtöbb helyiségének alapvető elemei. Elegendő fényt biztosítanak, de a hagyományos csillárok dekoratív funkciót is betöltenek.
  • Fali világítás - A fali lámpák különösen alkalmasak folyosókra vagy előszobákba. A fali világítás nem nyújt olyan szintű megvilágítást, mint a mennyezeti lámpák, viszont nagyon hangulatos. Pontosan ezért nagyon népszerűek a gyerek fali lámpák, amelyek színes, szemet vonzó dizájnnal tűnnek ki, s gyakran filmekből, konzoljátékokból ismert motívumokat és karaktereket ábrázolnak. Az okos fali lámpák nem csak megvilágítást, hanem hasznos kiegészítő funkciókat és fejlett vezérlést is biztosítanak.
  • Spotlámpák - Gyakran mennyezetbe és álmennyezetbe is beépíthető világítás. Erős, intenzív megvilágítást biztosítanak és összetéveszthetetlen dizájnnal rendelkeznek.
  • Asztali lámpák -Az asztali lámpák bizonyos típusai íróasztalra ideálisak, ahol elsősorban gyakorlati funkciót töltenek be, míg más típusok inkább éjjeli lámpa szerepét töltik be. Ezek különösen alkalmasak egy helyiség felélénkítésére és hangulatteremtésre is.
  • Állólámpák - Olvasásra és egyéb pihentető tevékenységekre használt stílusos fényforrások, amelyek nagyon hangulatossá képesek varázsolni szinte bármilyen helyiséget. Különösen alkalmasak a nappaliba, dolgozószobába, vagy könyvtárszobába, de a hálószobában is hangulatos megvilágítást biztosítanak.

i

Praktikus és megbízható hordozható világítást keresel? Zseblámpa kínálatunkban biztosan megtalálod a megfelelőt, legyen az elemes vagy akkumulátoros zseblámpa.

Kültéri világítás - Ragyogni fog a kerted

A kültéri világítás általában tartósabb, mint a beltéri világítás, hiszen fontos szempont, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. A ház környékének megvilágítására szolgálnak, de jelentős díszítő funkcióval is rendelkeznek. Számos típus közül választhatsz:

  • Függő világítás - Tökéletesen alkalmasak teraszok, pavilonok vagy télikertek megvilágítására, de ideálisak a kert díszítő elemeként is.
  • Fali világítás - A külső fal bármely részére szerelhető, de különösen ideális a ház bejáratának megvilágítására. Léteznek LED fali lámpa modellek is.
  • Reflektorok - A reflektorok leginkább egy bizonyos terület alkalmi megvilágítására alkalmasak a ház körül. Különösen mozgásérzékelővel felszerelve ideálisak a bejárat, garázs vagy kapu megvilágítására.
  • Mozgásérzékelős - A mozgásérzékelős kültéri világítás legfontosabb előnye a kényelem és az energiatakarékosság. A világítás vezérlés egyszerűbb nem is lehetne, hiszen nem kell állandóan a kapcsolót keresgélned a sötétben, és a világítás csak addig működik, ameddig a közelben tartózkodsz. Számos modellnél az érzékelő érzékenysége állítható, ami fontos, hogy a világítás ne kapcsoljon be minden alkalommal éjszakai bogarak vagy a szélben hajladozó ágak mozgására.
  • Napelemes lámpák - Telepítésük egyszerűbb, mivel nem szükséges elektromos hálózatra csatlakoztatni őket. A napelemes világítás kényelmes és energiatakarékos megoldás.
  • Gömblámpák - A legnépszerűbb kerti lámpák közé tartoznak, mivel egyedülállóan hangulatos világítást biztosítanak.
Ház világítás - világító lámpa
A kerti megvilágítás kiválasztásakor a funkcionalitás mellett a dizájn és a stílus is döntő fontosságú.

Világítástechnika - A hangulatvilágítás emeli otthonod fényét

A világítástechnika külön csoportját alkotja a hangulatvilágítás, díszvilágítás és a különböző dekoratív fényforrások, melyek segítenek megváltoztatni a szoba légkörét és javítani hangulatát. Itt is többféle típus közül választhatsz, amelyek megjelenésükben, tápellátásukban és méretükben is különböznek. A dekoratív világító lámpa típusok közé tartoznak például a sólámpák, a lávalámpák és a lámpások. Hangulatvilágítás kültéri változatban is kapható.

i

A fényfüzérek elegánsan egészítik ki az egész szoba kialakítását. Ezek az elemes világítások nemcsak karácsonykor, hanem egész évben meghitt hangulatot kölcsönöznek otthonodnak.

A népszerű LED szalagok fényt hoznak otthonod bármely részébe

Egyre népszerűbbek a LED szalagok, mivel változatos fényerősséget és színek széles skáláját kínálják, amelyek szabadon változtathatók, és így az aktuális helyzetnek megfelelő hangulatot teremtenek a belső térben. A LED szalagok közvetlenül az elektromos hálózatra csatlakoztathatók vagy USB-ről táplálhatók, és a világítás vezérlés gyakran kényelmesen, távirányítóval történik. A LED szalag tökéletesen megvilágítja a tévé vagy a számítógép mögötti teret a hangulat fokozása érdekében, de a konyhapult vagy asztalok felett is kiváló szolgálatot tesz funkcionális és stílusos fényforrásként.

A LED szalagok szinte bárhová felszerelhetők - falra, álmennyezetre, monitor vagy TV mögé, asztal vagy konyhapult fölé - és többféle választható színnel járulnak hozzá a helyiség hangulatának fokozásához.

A karácsonyi világítás elengedhetetlen az adventi időszakban

A karácsonyi fények vagy karácsonyi motívumokkal díszített díszvilágítás minden otthonban megtalálható a karácsonyi időszakban. A karácsonyi fényfüzérek számos különböző kivitelben kaphatók, így a visszafogott ünnepi design kedvelői és a színes világítást kedvelők is találnak kedvükre valót.

i

Egy folyosót vagy szobát szeretnél éjszaka enyhén megvilágítani? Válassz konnektorba dugható lámpát, amely nagyon gyengéd fényt ad, de mégis megvilágítja a szükséges teret, vagy egy okos lámpát, amelyek gyakran érintésvezérléssel vannak felszerelve.

Munkavilágítás a műhelyben és a garázsban

A munkalámpák nem stílusukkal és formatervezésükkel tűnnek ki, hanem nagy fényerejükkel, tartósságukkal és megbízhatóságukkal. Választhatsz szerelőlámpák, reflektorok, fejlámpák, és spotlámpák közül, amelyek nemcsak a műhelybe, hanem a házba is alkalmasak.

A legerősebb trend az okos világítás

Az utóbbi évek slágere az okos világítás, amelybe az okos lámpák és okos izzók mellett a különféle okos világítás tartozékok is beletartoznak, mint például a különféle kapcsolók, fényerőszabályzók, mozgásérzékelők és távirányítók. Az okos világítás nemcsak alacsony energiafogyasztásával és hosszú élettartamával tűnik ki, hanem praktikus funkciók sokaságával is. Az okos világítás vezérlése mobiltelefon, tablet, laptop vagy számítógép segítségével is lehetséges, s a szín és fényerősség megváltoztatása csak pillanatok műve. Az okos világítás jelenleg a legnépszerűbb választás a modern otthonokban.

Az intelligens világítás úttörője a Philips Hue, de ma már számos más gyártó világítási rendszerei is elérhetők. Próbáld ki például a stílusos retro izzókat.

A világítás kiválasztásában az izzók is szerepet játszanak

Ha új világítást választasz, ne feledkezzen meg a kompatibilis izzókról sem. Az alacsony fogyasztás a trend, ezért a legnépszerűbb a LED világítás. Választáskor figyelj az izzó foglalatára is, és olyan világítást válassz, amelyhez könnyen találsz kompatibilis foglalattal rendelkező izzót.

Mit kell még figyelembe venni az otthoni világítás kiválasztásakor?

Ha már tudod, hogy milyen típusú fényforrás felel meg az igényeidnek, akkor fontos figyelembe venni egyéb paramétereket, amelyek a kiválasztott világítás fényerejét, fogyasztását és egyéb jellemzőit befolyásolják.

Világítástechnika - Energiafogyasztás és teljesítmény

Világítástechnika választásakor az energiafogyasztás és a teljesítmény rendkívül fontos paraméterek a világítás kiválasztásakor. A felvett teljesítmény (energiafogyasztás) határozza meg az időegységenként felhasznált energia mennyiségét,  ezért megmutatja a felhasznált energia költségét. A teljesítmény viszont megmutatja, hogy milyen fényerőre számíthatsz. Ha igazán erős világításra van szükséged, válaszd a legnagyobb teljesítményű lámpákat. A LED fényforrások ideálisak, mivel alacsony fogyasztás mellett nyújtanak elegendő teljesítményt.

i

A lámpatest energiacímkéjén megtalálod a teljesítménnyel, felvett teljesítménnyel és az energiafogyasztással kapcsolatos adatokat.

Világítás - Az izzó színhőmérséklete befolyásolja a lámpatest színtartományát

Egy másik ugyanilyen fontos paraméter a lámpatest kiválasztásakor a színhőmérséklet, amely befolyásolja, hogy a lámpatest milyen típusú fényt bocsát ki. Ezt az értéket Kelvinben (K) adják meg, és minél magasabb, annál hidegebb a fény.

  • Egy munkafelület, például egy íróasztal fölött ideális az 5000-6000 K színtartományú, hűvösebb fény.
  • A 2800-3300 K hőmérsékletű melegebb fény hangulatos légkört teremt a nappaliban.

A természetes nappali fény színhőmérséklete 5000-7000 K körül van.

Világítás - IP védelem

A kültéri világítás vagy a fürdőszobai lámpák kiválasztásakor az IP védelem mértéke is szempont, melyet az IP betűkkel és két számjeggyel jelölnek, és azt jelzi, hogy a lámpa mennyire ellenálló a vízzel és idegen tárgyak behatolásával szemben. A fürdőszobai világításnak legalább IP 67-es védettségűnek kell lennie. Azokon a helyeken, ahol nem áll fenn a vízzel való közvetlen érintkezés veszélye, elegendő az IP 44-es védettségű világítás.

Világítás - További funkciók

Amellett, hogy az otthon fényei ragyogjanak, további funkciók is hasznosak és szükségesek lehetnek, akár beltéri, akár kültéri világítás esetén. Az okos világítás különösen hasznos funkciókat kínál.

  • A szabályozható fényerejű lámpák lehetővé teszik, hogy a világítás intenzitását a pillanatnak vagy hangulatodnak megfelelően változtasd. Manuálisan, távirányítóval vagy alkalmazáson keresztül is működtethetők.
  • Az állítható fényszín lehetővé teszi, hogy minden alkalommal más hangulatot teremts a szobában.
  • Az időzítő a te igényeid szerint kapcsolja fel vagy le a világítást.
  • Mobilalkalmazás segítségével a világítás vezérlés a távolból is gyerekjáték.
  • A hangvezérlés lehetővé teszi, hogy a világítást okos otthon asszisztenshez csatlakoztasd, például Google Assistant, Apple HomeKit, vagy Amazon Alexa.
  • A távirányítóval vezérelhető világítás különösen alkalmas hálószobába vagy nappaliba.

i

Ne felejtsd el ellenőrizni a lámpatest feszültségét, melynek meg kell egyeznie az otthonodban használt feszültséggel. Magyarországon ez 230 V.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Hue LightStrip Plus v4 Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
42 590 Ft

2.
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
15 590 Ft

3.
Philips Hue Infuse M mennyezet fekete Szállításra kész 1 db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 2350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP20
97 390 Ft

Még több
1 628 termék
4,7 18×
Yeelight Arwen Ceiling Light 550C
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 50 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet (2700-6500 K), távirányítóval vezérelhető, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, 10,2 cm max. magasság, IP20 védelem
44 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLa47
4,8 24×
BenQ ScreenBar Halo
Monitor lámpa - klipsszel ellátott monitor lámpa, LED, 6,5 W, 2700-6500K, 2 fényforrás, dimmelhető, automatikus fényerőszabályozás, vezeték nélküli vezérlő, USB, ezüst-fekete
74 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BQ003
4,2 10×
Yeelight Lightstrip Pro
LED szalag -, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás
Szuper ár
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_05
4,5 30×
Yeelight LED Lightstrip 1S
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
Szuper ár
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_01
4,6 40×
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20034
4,6 42×
EMOS LED monitorlámpa AVA
Monitor lámpa - energiafogyasztás 4,5 W, fényerő 150 lm, fényerőszabályozó funkció, a tápkábel hossza 1,5 m, a fény színhőmérséklete meleg/semleges/hideg fehér, anyaga alumínium/műanyag, a tápegység tartozék (USB-kábel), IP20 védettség, mérete 460 × 105 × 53 mm, tápellátás típusa USB, élettartam 25 000 óra
14 840 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Emo21_24
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW - LED lámpa Típusok
4,8 26×
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW
LED lámpa - szabályozható fényerő,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, 28,6 cm max. magasság, 17,7 cm széles
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_05
4,5
Minecraft - Logo - 3D lámpa
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0508
4,7 30×
IMMAX SIDE PIR érzékelővel
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 9 cm magas, 13,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_08
5,0
Philips Hue Festavia Fényfüzér, 20 m
Fényfüzér - okos funkciókkal,, kültéri használatra, hálózati tápellátás, 0,48 m hosszú kábel, Tuya és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással
88 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23019
4,5 11×
SONOFF L2 Smart LED Light Strip - 5 m
LED szalag -, 500 cm hosszú, távvezérlővel, 150 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
11 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Sonoff22_03
4,1 63×
Sonoff L2 Lite Smart LED Light Strip - 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNF21a041a
4,4 89×
Marvel - Logo - dekoratív lámpa
Díszvilágítás - dekoratív, Marvel téma, két világítási mód, fali és asztali, tápellátás USB kábelen keresztül (tartozék) vagy 3× AAA elemmel, anyag: műanyag, méretek: 30 × 12 cm, hivatalosan engedélyezett termék
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0269a
3,7
Yeelight Arwen Ceiling Light 450S
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, kompatibilitás: Samsung SmartThings, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 9,41 cm, szélesség 45,5 cm
47 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLa44
4,9
BenQ ScreenBar WiT
Monitor lámpa - felcsíptethető lámpa, monitorra, LED, 5W, 320lm, 2700-6500K, tompítható, automatikus fényerőszabályozás, érintésvezérlés, USB, fekete
39 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BQ001
5,0
Viking Kültéri szolár LED lámpa mozgásérzékelővel S181
Fali lámpa - LED-es, 15 cm magas, 29,4 cm széles, IP65 védelem
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGc22
4,9 47×
Xiaomi Mi asztali lámpa
Asztali lámpa - kíméli a szemet (Flicker-free), 4 előre beállított világítási mód, UV-mentes, tartós, fém kivitel, Google Assistant, Amazon Alexa és Apple Homekit kompatibilis, intuitív vezérlés alkalmazáson keresztül/közvetlenül a lámpán
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOS003a2
4,5 70×
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, szürke kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 14 × 18 × 43 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18 cm
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_21_08
3,6 12×
Solight LED kültéri világítás érzékelővel és állítható CCT-vel
LED lámpa - 18 W teljesítmény, 1350 lm fényáram,, mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 7,1 cm max. magasság, 21,4 cm széles, IP54 védelem
8 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD2022_001
4,9 20×
LE037 Hordozható lámpa nagyítóval
Asztali lámpa - LED, klasszikus stílus, gyerek, garázsba, dolgozószobába, fehér kivitel, íróasztalra, kapcsolóval, mérete 19,8 × 9 × 19,6 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 2,7 cm
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp31
USB Playstation Icons Light - Asztali lámpa
Típusok
4,7 124×
USB Playstation Icons Light
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre, mérete 10 × 6 × 30 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 10 cm
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f
4,7 11×
EMOS Filament A60 / E27 / 5 W (75 W) / 1060 lm / meleg fehér
LED izzó - E27 foglalat, 5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 1060 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 50000 óra élettartam, A energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 420 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM521b14
3,6 11×
Yeelight LED Bedside Lamp D2
LED lámpa - okos funkciókkal, 5 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet (2700-6000 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, 14,5 cm max. magasság, 14,8 cm széles
27 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa38
4,8 50×
Philips Hue GO v2
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 6 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 7,9 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H)
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20002

Világítástechnika

Philips HueA Philips Hue segítségével minden eddiginél egyszerűbb a kültéri világítás kialakítása Az új Philips Hue Low volt termékeket úgy tervezték, hogy teljesen innovatív módon közelítsék meg a kültéri világítás kérdését. Milyen lehetőségeket kínál, mik az előnyei, és miért ajánljuk, hogy ezt a fajta világítást használd a kertedben, a teraszodon és a házad...
A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba...
A gyerekszobába megfelelő világítás kiválasztása nem olyan triviális, mint amilyennek tűnik. Nemcsak a gyermek kívánságait kell figyelembe venned, de a kialakítást, a méreteket és a szoba elrendezését is. Ne feledkezz meg az ablakok elhelyezkedésről és számáról,...
Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...
A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy hangulatfényként is szolgálhat a nappaliban, az esti tévénézéshez. A LED szalag felszerelése ma már nem igényel villanyszerelői szaktudást, akár percek alatt magad is...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
További cikkek Összes cikk

Világítástechnika

A Világítástechnika kategóriában összesen 1977 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó világítástechnika Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább világítástechnika A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb világítástechnika A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: világítástechnika vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ