A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU Shop roku

Beltéri LED szalagok akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
LNLED
(2)
Hosszúság
30 cm
70 cm
-
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(2)
Fényszín beállítás (RGB)
(1)
Távirányítós
(1)
Öntapadós
(2)
Ebben a kategóriában megfelelő beltéri LED szalagok találsz. Jelenleg 2 kiemelkedő árajánlatunk van a beltéri LED szalagok kategóriában. A legolcsóbb beltéri LED szalagok keresed? Akkor nézd meg a olcsó beltéri LED szalagok kategóriát.
2 termék
4,6 14×
LnLED szalag 70 cm
LED szalag -, 70 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, 21 LED dióda, USB-csatlakozóval
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ln21Ld02
4,0 22×
LnLED szalag 2x30 cm
LED szalag -, 30 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, 30 LED dióda, állítható fényszín, USB-csatlakozóval, 2 darab található a csomagban
5 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ln21Ld01
cikkLED szalag bekötése (ÚTMUTATÓ) A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy hangulatfényként is szolgálhat a nappaliban, az esti tévénézéshez. A LED szalag felszerelése ma már nem igényel villanyszerelői szaktudást, akár percek alatt magad is...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ