Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Aktuális kiszállítási idő Üzletben, megrendelésre Üzletben, raktáron Alzaboxok AlzaExpress Szállítócégek Futár, áru raktáron az üzletben Posta Csomagküldő
1–2 nap azonnal 1–2 nap 1–2 nap 1–2 nap ma 1–2 nap 1–2 nap
Az ünnepek alatt május 31-én és június 1-jén a budapesti bemutatóterem zárva tart, de mindig kényelmesen vásárolhat online.
Oszd meg és spórolj ApF v HU

Bemutatjuk a Microsoft 365-öt

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

Aktualizálva 2020. április

Az Office 365 az irodai alkalmazások legjobb csomagja, a felhőalapú szolgáltatások teljes skálájával. Pontosan április 21-én azonban jelentős változás történt, amely a Microsoft 365-re való átnevezéséből ered. Ez nemcsak a háztartások, hanem a kisvállalkozások és a vállalkozások számára készült kiadásaira is vonatkozik. Mi változik még? Milyen árak lesznek? Mi lesz a meglévő előfizetőkkel? És lesznek-e új funkciók?

Bemutatjuk a Microsoft 365-öt – TARTALOM

 1. Mit jelent az átnevezés a meglévő előfizetők számára?
 2. Microsoft 365 fő kiadás: családok és magánszemélyek számára
 3. A Microsoft 365 kulcsfontosságú alkalmazásainak és újdonságainak áttekintése
 4. Üdvözöl a Microsoft 365 Business Standard
 5. Mik a fő különbségek az Office 2019 és a Microsoft 365 között?
 6. Hogy installáljuk az új Microsoft 365-öt?

Mit jelent az átnevezés a meglévő előfizetők számára?

Rögtön az elején nagyszerű hírünk van számodra. A szolgáltatás átnevezésével a meglévő ügyfelek számos új funkciónak és fejlesztésnek örülhetnek. Pozitív hír az is, hogy a Word, Excel, PowerPoint, Outlook vagy OneDrive felhőalapú tárolások éves vagy havi bérleti díja változatlan marad.

i

Az Office 365 befejezi

A Microsoft nagy lépésre határozta el magát és 4.21.-én teljesen megszüntette az Office 365 felhasználói kiadását és Microsoft 365 formában új generációs szolgáltatással váltja fel magánszemélyek számára, Microsoft 365 a családok számára és Microsoft 365 Business a cégeknek néven.

Microsoft 365 a családok számára
A Microsoft 365 a családoknak licenc a háztartásod maximum 6 tagjának a rendelkezésére áll.

Microsoft 365 fő kiadás: családok és magánszemélyek számára

Cikkünkben elsősorban az otthoni vagy személyes használatra szánt Microsoft 365 licenccel foglalkozunk. Ehhez használd a Microsoft 365 Family Edition vagy a Microsoft 365 Individual Edition szoftvert.

A legfontosabb különbség az, hogy a Microsoft 365 esetében a családok számára egy háztartásban akár 6 ember aktiválható. Ezenkívül minden felhasználó több eszközön is felhasználhatja az alkalmazást, miközben 1 TB szabad tárhelyet szerez a OneDrive felhőtárolójában. Ide tartozik egy vadonatúj termék, a Family Safety is.

Microsoft 365, kártyák
Vizuális különbség az Office 365 és a Microsoft 365 között.

A Microsoft 365 for Individuals funkcionálisan megfelel a nevének, és csak egyetlen felhasználó számára érhető el a Windows 10 vagy a macOS számítógépet használva. Az alkalmazást azonban egyidejűleg egy okostelefonon vagy táblagépen is használhatod.

A Microsoft 365 kulcsfontosságú alkalmazásainak és újdonságainak áttekintése

A névváltoztatás mellett a Microsoft arról is döntött, hogy viszonylag sok számottevő újítást vezet be. Nézzük végig ezeket!

Microsoft Editor és a kreatív tartalom

Fontos újdonság a Microsoft Editor, amely a mesterséges intelligencia jelentős támogatásával tökéletesen helyesbítheti a nyelvtant az írott megnyilvánulásaidban. A magyar nyelvet a kezdetektől fogva támogatja, tehát már örömmel várjuk a gyakorlati tesztelést. A Microsoft Editor emellett a Microsoft Edge böngésző és a Google Chrome kiterjesztéseként is elérhető lesz.

Egy másik gyöngyszem a kreatív tartalom tömeges kiterjesztése. Ezzel a Microsoft különféle sablonokra, képekre vagy videókra utal, amelyeket például PowerPoint-előadás készítéséhez használhatsz. Pontosabban, 2300 sablon, 8000 kiváló minőségű kép, 175 videó, 300 különféle betűtípus és 2800 ikon található benne. Így kapsz egy privát fotóbankot a tartalomhoz, amelyért egyébként meglehetősen magas összegeket fizetnél.

Microsoft Teams kommunikációs platform

A Microsoft ugyanilyen jól kidolgozta  a Teams alkalmazást, amely felváltja az otthoni feladatok faliújságját. Magától értetődik, hogy támogatja a csevegést, a videohívásokat vagy az azonnali képmegosztást is.

Microsoft Teams
A Microsoft Teams nemcsak a webes felületen érhető el, hanem természetesen mobil alkalmazásként is.

A Teams alkalmazás segítségével könnyen és gyorsan elmozdulhatsz a beszélgetéstől az anyagkészítésig, miközben megőrzöd a szövegkörnyezetet, a koherenciát és az egyértelműséget. Használod már a Teams-et munka közben? Könnyedén felveheted személyes fiókodat a mobil alkalmazásba. Ez áttekintést nyújt az összes naptárról, csevegésről és feladatról a munkahelyeden és azon kívül.

Microsoft Family Safety

A kulcs a Microsoft Családi Biztonság (Microsoft Family Safety), amelynek célja, hogy a család keretein belüli eszközök között követni lehessen azok pillanatnyi földrajzi helyét és az egyes eszközök utolsó használatának idejét. Például a tabletét vagy Xbox-ét. Elvileg ez egy nagyon fejlett szülői zár, egy helyre központosítva.Microsoft Family Safety alkalmazás  Microsoft Family Safety alkalmazás és a jobboldali Teams családok számára képen.


A Microsoft Családi Biztonság a következőkre irányul:

 • családon belüli elérési helyek megosztása, ideértve az értesítéseket is, például amikor a gyerekek hazaérnek vagy odaérnek az iskolába,
 • a tevékenységek naplózása az összes eszközről egy helyen,
 • fejlett tartalomszűrés a gyermekek korát figyelembe véve,
 • a képernyő előtt eltöltött idő korlátozása.

i

Még mindig nem vagy biztos? Pontosan neked szól ötletes útmutatónk, a Hogy válasszunk Microsoft Office-t, az egyes előfizetési tervek vizuális áttekintésével.


A Microsoft 365 alkalmazásai

Outlook – megbízható segítőtárs e-mailekkel, kontakt személyekkel és naptárral

A Microsoft Outlook viszonylag magas vételára miatt inkább céges kommunikátorrá vált. Ez azonban már évek óta nem igaz, és az eredeti Office 365-be való beépítése nyomán  jelentős mértékben elterjedt a háztartásokban is. Az Outlooknak természetesen szilárd helye van a Microsoft 365 for Families keretei között. A hatékony e-mail kezelés hihetetlenül sok időt takarít meg. Ezenkívül automatikus naptár-összekapcsolást vagy egyszerű és biztonságos megosztást kínál azoknál a nagy mellékleteknél, amelyek nem küldhetők el e-mailben.

Ugyanígy, az Outlook a kapcsolataid kezelésére is szolgál, amelyeket LinkedIn profilokhoz is lehet kapcsolni. Mindent szinkronizálhatsz az ingyenes mobil alkalmazással  (elérhető Android és iOS számára is). A szolgáltatás általános hitelességét fokozza a funkcionalitás és a biztonság folyamatos fejlesztése. Egyébként a világ legnagyobb szervezetei is ezen a platformon működnek.

OneDrive – akár 6TB felhőalapú tároló az egész család számára

A Microsoft OneDrive felhőalapú tárolást jogosan tekintik a Windows 10 operációs rendszer egyik legfontosabb tulajdonságának. Helyes beállítások esetén teret kínál minden dokumentum és fénykép számára. A OneDrive zökkenőmentesen integrálódik az egész rendszerbe, beleértve a Microsoft 365 a családoknak készlet alkalmazásait. Alapértelmezés szerint minden tag 1 TB szabad helyet kap, amellyel a kiválasztott mappák automatikusan szinkronizálódnak. A OneDrive elérhető Windows, Mac vagy mobil eszközökről.

Az egyik legújabb innováció a Személyi széf. Ez a OneDrive egy olyan védett területe, ahol a legfontosabb vagy legérzékenyebb fájlokat és fényképeket tárolhatod anélkül, hogy a bárhonnan való hozzáférés lehetőségéről le kellene mondanod. Ennek a részlegnek az eléréséhez kétlépcsős azonosításra van szükséged, például ujjlenyomatára, arcfelismerésre, vagy egy e-mailben vagy SMS-ben kapott PIN-kódra. A Személyi széf automatikusan bezáródik egy bizonyos időtartamú tétlenség után, majd a fájlok eléréséhez újra fel kell nyitnod.

Word – a legjobb szövegszerkesztő

Úgy tűnhet, hogy a szövegszerkesztőn már nincs mit javítani. A Microsoft azonban mégis próbálkozik. Nagyra fogod értékelni a nyelvtan, a helyesírás, sőt a stilisztikai javítások fokozott támogatását. Ezen felül minden folyamatosan frissül. A gyakorlatban hálás leszel a több ezer kész sablon elérhetőségéért, mint például önéletrajzok, óratervek és még sok más.

Óriási előrelépés a csapatmunka egyetlen dokumentumon, amelyet egyszerre több felhasználó szerkeszthet. Mindez úgy történik, hogy alapvetően csak kattintasz egy gombra, majd kiválaszthatsz bizonyos felhasználókat.

Excel – az unalmas táblázatokból effektív diagramok lesznek

Próbáltál már szép grafikont készíteni egy 1000 soros táblázatból a régi Excelben? Az akció eltartott egész délelőtt, és az eredmény gyakran mégsem volt teljesen meggyőző. A legújabb Excel-ben néhány pillanat alatt megteheted ugyanezt. Készíts egyszerűen táblázatokat sablonokból vagy saját terveid alapján, és végezz számításokat a korszerű képletekkel. Természetesen az Excelben is könnyen megoszthatod a táblázatokat más felhasználókkal.

PowerPoint – prezentáció, amely kiemelkedik

Néha hirtelen megtörténik, hogy neki kell kezdened az első prezentációdnak. Abban a pillanatban értékelni fogod a PowerPoint alkalmazást, amely a számodra tervezést, elrendezést és effektusokat fog kidolgozni. Csak néhány képet és természetesen szöveget kell hozzáadnod. A szöveg mellett jegyzeteket készíthetsz az egyes diákhoz, amelyeket a bemutató során csak te látsz majd. Erre bárki képes a PowerPoint segítségével. A Microsoft 365 Family előfizetés pedig  képek és tervezősablonok hatalmas adatbázisához biztosít hozzáférést.

OneNote – digitális jegyzetfüzet

Dobd el a papír jegyzetdüzetet, és kezdd el használni a OneNote alkalmazást, amely szintén teljesen ingyenesen elérhető. Számítógépre és mobil eszközökre is. Ezáltal jegyzeteidet mindig magadnál tarthatod. Könnyen készíthetsz bevásárló listákat, előkészítheted a gyerekek feladatait, vagy egyszerűen csak elmentheted fontos megjegyzéseidet a következő nyári vakáció kiválasztásához. A OneNote mindent meg fog jegyezni a számodra.

Skype – legyél kapcsolatban

A Skype népszerű alkalmazás, amellyel csevegés, hang- vagy videohívásokkal kommunikálhatsz a barátaiddal. Minden releváns platformon elérhető, és  telefonokat is tud hívni viszonylag alacsony tarifával. A Skype-ot nem csak a PC-den, hanem az Xbox-odon vagy az okostelefonon is használhatod. A legutóbbi idők egyik érdekes tulajdonsága a háttér elmosásának képessége videohívás közben.

Office, támogatás
Az Office interfész érintőképernyős működésre van tervezve.

Üdvözöl a Microsoft 365 Business Standard

Aktívan ki akarod építeni a vállalkozásodat az adatok védelme mellett, valós időben együtt kell működnöd a professzionális e-mail szolgáltatásokkal, és támogatnod kell a csapatmunkát? A Microsoft 365 Business Standard egyértelmű választás az akár 300 felhasználóval rendelkező vállalkozások számára. Microsoft 365 Business Standard

A szokásos irodai alkalmazások mellett a Microsoft 365 Business Standard tartalmaz egy 50 GB-os e-mail fiókot is, amelyet az igen elismert Microsoft Exchange technológiával tárolnak. Ez lehetővé teszi az e-mailek, naptárak és elérhetőségi adataik szinkronizálását az összes eszközödön valós időben. Tehát mindig naprakész leszel, függetlenül attól, hogy melyik készüléken dolgozol. Természetesen ideális esetben az Outlookon keresztül. Fontos része a Microsoft Teams kommunikációs platform kibővített változata, online találkozókkal és videohívásokkal akár 250 résztvevő számára.

Microsoft Exchange

A nyugodt alvást biztosítja, hogy tudod, hogy a szolgáltatásaid garantált rendelkezésre állása 99,9%-os, a szolgáltatások színvonaláról szóló szerződés (SLA) alapján meglévő pénzügyi garanciákkal együtt. Minden adat biztonságban van a legkorszerűbb öt szintű biztonsággal és proaktív figyeléssel. Bármikor rendelkezésedre áll a telefonos vagy chat támogatás, beleértve az eljárások információforrásainak nagy adatbázisait.

Mik a fő különbségek az Office 2019 és a Microsoft 365 között?

Idézzük fel  az Office 2019 dobozos verziója és a Microsoft 365 elektronikus licenc közötti különbségeket.

Az Office 2019 legújabb verziója folytatja a klasszikus irodai csomag hagyományait egyszeri díj ellenében. Tipikusan amire ez kiterjed: a Word, Excel, PowerPoint, OneNote vagy Outlook. A modern Microsoft 365 for Families számára viszont halad az idővel, és a havi (éves) előfizetéshez akár 6 TB-os OneDrive felhőalapú tárhelyet kaphatsz a fájlok megosztására és szinkronizálására szolgáló összes eszközzel, a már említett alkalmazásokon kívül. Az aktív előfizetésért cserébe Skype kommunikációs platformot is kapsz egy előre fizetett órányi mobil- vagy vezetékes hívás lehetővé tételével.

i

i

A Microsoft a biztonsági frissítések részeként hét éven keresztül támogatja az Office 2019-et, szemben a korábbi tíz évvel. A csomag támogatása 2025. október 14-én lejár, ugyanazon a napon, mint az Office 2016 támogatása. A Microsoft 365 a családoknak folyamatos támogatást biztosít az egész előfizetési időszak alatt.

A Microsoft 365 pluszpontja a folyamatos fejlesztés, az alkalmazások minden hónapban megújuló funkcióival és fejlesztéseivel, amelyek megkönnyítik az életedet. Az Office 2019 használatával a biztonsági javításokra korlátozódsz.

Az Office 2019 fő előnyei és hátrányai

 • A beszerzési ár egyértelműen az egyszeri vásárlásra vonatkozik.
 • Az alkalmazások minősége kiváló, és ez problémamentesen szolgál majd évekig.
 • Standard a cégek közötti vagy a kormányzati szervezetekkel való kommunikációban.
 • Hiányzik a frissítési lehetőség az új verzióra.
 • Nem tartalmaz felhőszolgáltatásokat. Ezeket külön meg kell vásárolni.
 • Külön licencet kell vásárolnia a MacOS, iOS vagy Android számára.
 • Mindig egy eszköz licencéről van szó.
 • Jelentősen magasabb ár, ha üzleti célra használják.
 • Előzetesen el kell döntened, hogy a Windows vagy a MacOS verziót akarod-e használni.

Office, cégek számára

A Microsoft 365 fő előnyei és hátrányai

 • Alacsony belépési költségek akkor is, ha cégekben használják, havi vagy éves fizetéssel.
 • Mindig naprakész szoftver, beleértve a teljesen új verziókra való áttérést is.
 • A családon belül legfeljebb 6 számítógép használható egy áron (kivéve a Microsoft 365 verziót egy magánszemély számára).
 • OneDrive tároló, 1 TB kapacitással, ransomware védelemmel.
 • A tartalom megosztása több felhasználóval, ideértve egyidejűleg egy dokumentum készítését is.
 • Havonta 60 perc a Skype-ról mobiltelefonokra vagy vezetékes telefonokra való hívás esetén.
 • Működik a MacOS, iOS és Android rendszerekben.
 • Folyamatos technikai támogatás.
 • Rendszeres havi/éves díjak a teljes használati időszakra.
 • Nem vagy a szoftver tulajdonosa, hanem csak bérled.


  A Microsoft 365 for Families telepítése egyszerű. Szükséged van hozzá működő Internetre és egy számítógépre, amelyen Windows 10 vagy a Mac OS legújabb verziója fut.

  Lépj a setup.office.com webhelyre, jelentkezz be Microsoft-fiókodba, vagy hozz létre egy újat. A következő lépésben írd be a megvásárolt termékkulcsot, majd töltsd le. A kapott kis telepítési fájlt kell futtatni. Az internetkapcsolat sebességétől függően várj néhány percet a telepítés befejezéséhez. Ezután csak futtasd az egyik Microsoft Office alkalmazást, és fogadd el a licenc feltételeit. Ideális esetben az egész akció akár 10 perc alatt végbemegy, és bárki meg tudja csinálni. Még a legnagyobb számítógépes laikus is.

  Office telepítése
  Az Office telepítésének előrehaladása az internetkapcsolat sebességétől függ. Általában körülbelül 2 GB adat töltődik le.

  Az elmúlt hónapokban a Microsoft azon dolgozott, hogy kifejlesszen egy közös Microsoft Office mobilalkalmazást, amely ötvözi a Word, az Excel és a PowerPoint szolgáltatást (elérhetők Android és iOS számára). A Microsoft  központi csomópontként mutatja be minden irodai tevékenység elvégzéséhez.

  i Az Alza Magazínban további cikkeket is találsz:

  Az Office 365 Microsoft 365-re változik, de az ár és a legfontosabb szolgáltatások megmaradnak. És az elkövetkező hónapokban érdekes újdonságok következnek. Ez az előfizetés tartalmazza a legjobb eszközöket a tartalom megosztására a családon belül.

  Microsoft 365 E3 (havi előfizetés)
  Elektronikus licensz - CSP, 1 hónapos licenc bérlet, tartalma: Office 365, Windows 10, Skype for Business, Enterprise Mobility + Security

  -1% 14 390 Ft
  14 190 Ft áfa nélkül 11 170 Ft
  Kosárba
  Kérés esetén 2 napon belül megrendeljük
  Termékkód: SWMM0375
  Microsoft 365 Business Premium (havi előfizetés)
  Elektronikus licensz - CSP, 1 hónapos licenc bérlet, tartalma: teljes Office 365, 1 TB kapacitású felhőbeli tárhely

  -1% 7 690 Ft
  7 590 Ft áfa nélkül 5 980 Ft
  Kosárba
  Kérés esetén 2 napon belül megrendeljük
  Termékkód: SWMM0373
  0
  Nyomtatás
  Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
  Szállítás ide:
  WEB15
  25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérõ
  Több infó
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket