Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap
Szakíts nagyot Spórolj az energiával

Bemutatkozik a Philips Hue

Termékkatalógus

A Philips Hue intelligens világításrendszer, amely a Bridge Controller segítségével kommunikál az okostelefonokkal és tabletekkel. A Philips Hue termékek széles skáláján kétszínű,- szabályozható színhőmérsékletű izzók és 16 millió színű LED szalagok találhatók. Fali, mennyezeti és asztali lámpák is rendelkezésre állnak.

A Philips Hue Smart Lighting használatának megkezdése

Az intelligens háztartási rendszer világába vezető út első lépcsőfoka a Starter Kit. Mindegyik készlet Bridge szabályozót és kettő, vagy több fényforrást tartalmaz E27 vagy GU10 aljzattal.

Philips Hue Starter Kitek

Philips Hue White 8.5W E27 starter kit

Philips Hue White Ambiance 9.5W A60 Starter kit

Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 starter kit

A kezdőkészlet megvásárlását követően, miután kicsomagoltuk a készlet tartalmát, egyszerűen csavarjuk be az izzókat a csillárba vagy a lámpákba, és kapcsoljuk fel a világításkapcsolót. Ezután csatlakoztassuk a Bridge nevű eszközt az otthoni Wi-Fi hálózathoz és a mellékelt tápkábelt bedugva helyezzük áram alá. A következő lépés az App Store vagy a Google Play, és onnan a Hue alkalmazás letöltése a mobilra. Ez lehetővé teszi, hogy csatlakozzunk a Bridge-hez, és egyszerűen megkeressük a telepített fényforrásokat. Most, hogy a rendszer be van dugva és működik, megkezdhetjük a Philips Hue felfedezését. További izzók és lámpatestek később bármikor hozzáadhatók, a rendszer akár 50 fényforrást is képes kezelni.

Hue app vagy meethue.com a böngészőben

A Philips Hue LED-eket a meethue.com weboldalra belépve bármely számítógépről vezérelhetjük. A Bridge egység több felhasználhatóhoz rendelhető a meethue.com-on ill. több eszközt is vezérelhetünk - így a házban mindenki képes irányítani a fényeket.

Philips Hue meethue.com ovládání světel

Philips Hue beállítás: világítótestek hozzáadása

Amikor elkezdjük használni az alkalmazást, a Hue lépésenként vezet át egy egyszerű folyamaton a fények hozzáadásával és párosításával. A Bridge eszköz lesz a kiindulópont, ahhoz kapcsolódunk hozzá, és végezzük a világítás beállításait. A Bridge-dzsel történő párosítás a hátoldalon található kóddal vagy a szkenneléssel történik.

Philips Hue vyhledávání Bridge Philips Hue vyhledávání Bridge Philips Hue párování Bridge Philips Hue párování Bridge Philips Hue párování Bridge Philips Hue párování Bridge Philips Hue párování Bridge

Hasonlóképpen, a Bridge megtalálja az izzókat, lámpákat és LED-szalagokat (ezeket szintén dugjuk egy konnektorba). Automatikusan megjelennek, de hiba esetén hozzáadhatjuk a sorozatszám alapján is. Nyomjuk meg a + gombot a lámpatest jobb alján, majd adjuk hozzá és nevezzük el.

Philips Hue nastavení světel Philips Hue nastavení světel Philips Hue nastavení světel Philips Hue nastavení světel Philips Hue nastavení světel Philips Hue nastavení světel Philips Hue nastavení světel

Utolsó lépésként nincs más hátra, minthogy elnevezzük a lámpákat és hozzárendeljük funkciókat. A lámpákat innentől egy helyről vezérelhetjük be / kikapcsolhatjuk, fényerőt állíthatunk, vagy akár színeket is módosíthatunk.

Philips Hue nastavení místností Philips Hue nastavení místností Philips Hue nastavení místností Philips Hue nastavení místností Philips Hue nastavení místností

Philips Hue: Mik a lehetőségek?

A Philips Hue alkalmazás konfigurálása

A rutin részben megadhatjuk, hogy mi történjen pl. megérkezéskor vagy a ház elhagyásakor. A jelenlétünket vagy a GPS segítségével észleli, vagy a Wi-Fi-ről történő kapcsolódást / lekapcsolódást is beállíthatjuk. Ennek eredményeképpen pl. az összes (vagy csak a kiválasztott) LED világíthat hazaérkezésünkkor.

 • A házból való kilépés vagy hazaérkezés - kapcsolja ki az összes vagy csak a kiválasztott lámpá(ka)t
 • Lassú ébresztés - a fényerő lassankénti emelése a megadott időpontra
 • Lassan nyomás aludni - az adott időben a lámpák lassan elhalványulnak, míg végül teljesen kikapcsolnak

A HUE alkalmazás a Philips HUE lámpáit a ház körül szabálytalan időszakokban be / kikapcsolhatja, így keltve azt a benyomást, mintha valaki otthon lenne. Ez akkor különösen hasznos, ha hosszabb üzleti útra, vagy nyaralásra indulunk, így segít elriasztani a potenciális betörőket.

Philips Hue rutiny App Philips Hue odchod z domu Aplikace Philips Hue příchod domů Aplikace Philips Hue rutiny Aplikace Philips Hue rutiny usínání Rutiny aplikace Philips Hue usínání

További Philips Hue beállítások

A kezdőoldalon előkészíthetünk egy sor "jelenetet",amelyek szinkronizálhatók akár a weboldallal is. Az alapfunkciók között találunk időzítőt, amellyel a fényeket bizonyos időben automatikusan be- és kikapcsolhatjuk. A fények be- és kikapcsolhatók a tartózkodási helyünktől vagy a telefon GPS-pozíciójától függően is (geofence technológia). Az intenzitást lépésről lépésre vagy fokozatosan 3-9 percig tartó időtartamra is változtathatjuk.

Aplikace Philips Hue scény západ slunce Aplikace Philips Hue scény relaxační čtení Aplikace Philips Hue scény jasné ztlumené, noční světlo Aplikace Philips Hue scény barvy Philips Hue scény barvy bílá paleta Aplikace Philips Hue relaxační scény

11 előre beállított jelenettel rendelkezik, amelyek természeti témákat (naplementét, trópusi szürkületet, sarki ragyogást, tavaszi virágot) imitálnak vagy beállíthatók különféle tevékenységekhez és helyzetekhez (olvasás, pihenés, koncentráció, éjszakai fény stb). Ezen kívül szabadon választhatunk egyedi árnyalatokat, legyen az fehér vagy bármilyen más szín.

IFTTT: helyzetfüggő világítás

A lehetőségek végtelenek, ha a Philips Hue és az IFTTT (If That Then That) kombináljuk. Egyszerűen fogalmazva, az IFTTT segít az alkalmazások és az intelligens eszközök összekapcsolásában, és segít szabályozni, hogyan hassanak egymásra.

IFTTT aplikace

Az összes lámpa sárgán villoghat a Barátok közt kezdete előtt, esetleg más kedvenc tv-műsorunk kezdete előtt. Ha esik az eső, akkor pl. minden Hue LED kéken világíthat. Beállítható, hogy lassan sárga színűvé váljanak az ébresztőóra segítségével, így téve könnyebbé az ébredést. A lehetőségek korlátlanok, ezek felfedezése csak ránk vár.

Lámpák a nappaliba, a dolgozószobába és a hálószobába

A Philips Hue White Ambiance lámpáknak változtathatjuk a színhőmérsékletét (fehér árnyalatok) a Hue White és a Color ambiance izzók akár 16 millió színben is világíthatnak. Így mindenki talál hangulatához leginkább passzoló színű fényt. A fény hőmérséklete (kromaticitás) Kelvinben van megadva, az alacsonyabb érték melegebb és sötétebb fényt jelöl. Például a hétköznapi gyertyák fényes sárga fénye 1900 K, míg a klasszikus, fehér, hideg fényt kibocsátó fénycső legfeljebb 6000 K lehet.

Studená bílá Cold white
(6,000K)

Denní bílá Daily white
(5,000 K)

Teplá bílá Warm white
(3,000 K)

Olyan helyiségekben, ahol pihenni és kikapcsolódni szeretnénk, jobb a melegebb szín (kb. 3000 K) beállítása. A meleg színek a napnyugtához ill. napfelkeltéhez hasonló árnyalatok, amelyek jó közérzetet, kényelmet és nyugalmat árasztanak. A konyhához és a fürdőszobához hidegebb színek passzolnak, kb. 5000 K színhőmérséklettel. Ez letisztult, modern hangulatot sugároz és feltölt energiával, így műhelyben vagy irodában is alkalmazható. Más helyiségekbe színes lámpákat állíthatunk be, amelyek több millió színben pompázhatnak, aktuális hangulatnak megfelelően.

SyncMyLights

A Philips LED színes fények a SyncMyLights alkalmazással növelhetik a vizuális élményt. Ez az alkalmazás nem a Philips fejlesztése, de kompatibilis a HUE rendszerrel.

Hue SyncMyLights Philips

Filmek nézésekor a nappali fénye a TV-képernyő színeivel összhangban változhat szinte késedelem nélkül, így az a Philips Ambilight TV-k által nyújtott hangulattal egyezik meg.

  Philips Hue White and Color Ambiance 9W 1100 E27, kicsi, promo starter kit
  LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1100 lm fényáram (2000 K), 6,1 cm átmérővel, ZigBee és Bluetooth csatlakozás, Apple HomeKit, Google Asszisztens, Amazon Alexa kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 2 db található

  42 470 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT10
  47 190 Ft
  Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: PHL21029
  Philips Hue White and Color ambiance 5.7W GU10 - kezdőcsomag
  LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 4,3 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram (2000 K), ZigBee és Bluetooth csatlakozás, Apple HomeKit, Google Asszisztens, Amazon Alexa kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagban 3 db található

  92 890 Ft
  Átvehető: holnap 9:30-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: PHL19064
  Philips Hue White Ambiance 8W 1100 E27 Promo starter kit
  LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1100 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 60 mm átmérővel, ZigBee és Bluetooth csatlakozás, Apple HomeKit, Google Asszisztens, Amazon Alexa kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, F energiaosztály, a csomagban 2 db található

  49 690 Ft
  Átvehető: holnap 9:30-tól
  Szállításra kész 3 db
  Termékkód: PHL21017
  Philips Hue LightStrip Plus v4
  LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz

  Leárazás -10 %
  37 690 Ft 41 890 Ft
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: PHL20033
  Philips Hue Gradient Lightstrip
  LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz

  77 690 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: PHL21033
  Philips Hue Enrave XL fehér
  Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 48 W teljesítmény, 6100 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: ZigBee és Bluetooth, kompatibilitás: Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 55,1 cm, anyaga: fém, IP20

  121 290 Ft
  Átvehető: holnap 9:30-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: PHL21051
  Philips Hue dimmer switch V2
  Vezeték nélküli távvezérlő - 1x CR2032 elem, kompatibilis az Amazon Alexa és az Apple Homekit platformokkal

  10 320 Ft -tól
  több darab vásárlása esetén
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: PHL20056
  Philips Hue Iris fekete
  Asztali lámpa - LED-es, okos funkciókkal, dimmelhető, 8,1 W teljesítmény, 570 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), vezérlés távirányítóval, hálózati tápellátás, ZigBee és Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 22,2 cm magas, 16,5 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem

  45 290 Ft
  Átvehető: holnap 9:30-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: PHL20053
  Philips Hue White and Color Ambiance Centris 4L mennyezeti fehér 50607/31 / P7
  Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 56,8 W teljesítmény, 4200 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: ZigBee és Bluetooth, kompatibilitás: Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 12,7 cm, szélesség 8,5 cm, anyaga: fém, IP20

  239 390 Ft
  Átvehető: holnap 9:30-tól
  Szállításra kész 4 db
  Termékkód: PHL20027
  0
  Nyomtatás
  P-DC1-WEB20
  28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Több infó
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket
  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
  További információ Kevesebb információ