BeNomad MEN326B

Termékkatalógus
BeNomad MEN326B
Ételtároló doboz szett - ételdoboz ételek és ilatos palack tárolására, praktikus szilikon design, összecsukható doboz élelmiszer rekesszel, zárható fedő villával és kanállal, valamint fűszerek tárolására szolgáló zárható rekesszel, szilikon palack 530 ml ital tárolására zárható fedéllel, itatócsőrrel és akasztóval, mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben melegíthető, zöld és kék színű
Kód:  BENACC16 Termékszám:  MEN326B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeNomad MEN326B

A praktikus szilikon tál és palack ideális szállító és tároló élelmiszerekhez. A tál összecsukható, így nem foglal sok helyet a konyhában sem. Minden kéznél lesz, hiszen a fedél kanállal és villával felszerelt, egy zárható rekeszben, mely a fűszerek vagy mártás tárolását teszi lehetővé. A készlet tartalmaz egy 530 ml-es szilikon palackot, amely egy itatócsőrrel és egy akasztóval rendelkezik. Használhatja a tálat mikrohullámú sütőben is. Mindkettő mosogatógépben is mosható. 

Legfontosabb jellemzői

  • összecsukható szilikon doboz
  • fedő kanállal és villával
  • rekesz fűszer és mártás tárolásához fedővel
  • szilikon palack
  • mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használható
  • zöld és kék színű
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeNomad MEN326B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeNomad MEN326B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeNomad MEN326B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeNomad MEN326B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeNomad MEN326B.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ