Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BenQ Joybee GP3 projektor

Termékkatalógus
BenQ Joybee GP3 projektor
Projektor - mini LED nat. WXGA (1280x800), max. WSXGA + (1600X1050), 300 ANSI lm, 1000:1 kontraszt, WiFi, HDMI, USB, SDHC kártyaolvasó, iPhone/ iPod dokkoló, 2 GB belső memória
Kód:  WX431c4 Termékszám:  9H.J8H77.39E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ Joybee GP3 projektor

A kompakt GP3 hordozható projektor, kézreáll, emellett annak ellenére, hogy mérete akár egy nagyobb CD lemezé, 2,5 órás mobil szórakozást vagy prezentációt nyújt (150 ANSI lumennél), tápellátás nélkül.  A LED vetítő lámpa optimális kontrasztot és széles színskálát biztosít. Nem szükséges kicserélni a lámpát. Az SRS WOW HD  hangszórók által még teljesebbé válik az élmény, mivel kiemelik a mély és magas hangok tisztaságát. Továbbá nincs szükség számítógépre a vetítéshez, teljesen független készülék. 

Legfontosabb jellemzői

  • Extra mobilis projektor gyakori átvitelhez és vezeték nélküli vetítéshez
  • Kontraszt, éles HD kép élénk színekkel
  • Rövid vetítési távolság (40" kép 1 m távolságról, maximális átlója 160")
  • Külön videó, audio és népszerű dokumentum formátumok lejátszása (SD, USB)
  • Apple iPhone / iPad dokkoló (tartalom megosztása és újratöltés)
  • Széles körű vezeték nélküli megosztás különböző platformokon (mobil és asztali)
  • Akkumulátorról 150 ANSI lumennel 2,5 órán át, vagy 300 ANSI lumennel 1 órán át működik
  • Minőségi audió (SRS WOW HD hangszórók)

Vezeték nélküli vetítés bárhonnan

Annak érdekében, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a vetítés sokféle forrásból, a projektor számtalan olyan tulajdonsággal bír, amelyeknek köszönhetően tulajdonképpen bármit le tud játszani. Az átlagos vetítők közvetlenül USB-ről és SD kártyáról tudnak formátumokat lejátszani, ám ennél a vetítőnél van Apple iPhone/iPod dokkoló és emellett még számos más vezeték nélküli lehetőség a vetítésre. Kompatibilis DLNA-val is a beépített WiFinek köszönhetően, így nem számít, hogy a telefonodat, a tabletedet, iOS-t, Androidot vagy Windows-t használsz. A számítógépek és a laptopok képernyőjét pedig tükrözheted is akár a projektorra. Ha mégis inkább a  kábelt részesíted előnyben, van lehetőség egy digitális HDMI, D-Sub vagy kompozit csatlakoztatására (CEA kábelen keresztül).

További információk:

Támogatott formátumok:
Videó: AVI (H.263, Xvid, MJPEG), MOV (H.263, Xvid, MJPEG), MP4 (H.263, Xvid), 3GP / 3G2 (H.263, Xvid)
Audio: FLV (Sorenson Spark) (Kérjük, látogasson el a BenQ.com oldalra további részletekért a legrissebb támogatott formátumokról ) MP3, MP2, APE, FLAC, OGG, WAV, M4A
Fotó: JPG (.jpg /.jpeg), BMP (.bmp) (PNG.png)
Feliratok: Beépített MKV, SRT (.srt)
Dokumentumok: Adobe PDF 1.0 ~ 1.4 (pdf), MS PowerPoint 97 ~ 2010 (ppt, pptx), MS Excel 95 ~ 2010 (XLS, XLSX), MS Word 95 ~ 2010 (doc, docx), Text (txt)

 

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Maximális felbontás
1600 × 1200 px Kész!
Fényforrás
LED Kész!
Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
Grafikus bemenet
HDMI Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Maximális felbontás
1600 × 1200 px Kész!

Technológia

Fényforrás
LED Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Mini LED projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ Joybee GP3 projektor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ Joybee GP3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ Joybee GP3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ Joybee GP3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ Joybee GP3.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ