30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

BenQ MW529

Termékkatalógus
BenQ MW529
4,6 5 értékelés
Projektor DLP, nat. 16:10 WXGA (1280x800), max. WUXGA (1920x1200), 3300 ANSI lumen, kontraszt 13000:1, 2 VGA, HDMI, USB, RS232, 2W hangszóró, 3D
Kód:  WX441i Termékszám:  9H.JFD77.13E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MW529

A fehér, stílusos BenQ MW529 DLP projektor nagyszerű képi tulajdonságokkal rendelkezik. Támogatja az eredeti 1280 x 800 felbontást, amely a 3300 ANSI lumen fényerősség, illetve a 1300:1-es kontraszt kombinációjával minden prezentáció során jól olvasható képet biztosít.

Köszönhetően a Lamp Save üzemmódnak az izzó élettartama akár a 10 000 órát is elérheti. SmartEco technológiával, illetve Eco Blank üzemmóddal rendelkezik, továbbá lehetővé teszi a Blue-ray 3D kivetítést.
Gazdag csatlakoztatási lehetőségek, amelyekbe beletartozik a D-Sub, S-Video, összetett bemenet, illetve HDMI.


Kiváló élesség és valósághű színek évek után is

A BenQ vállalat világelső a DLP® projektorok területén, amelyek hibátlan minőségű képet biztosítanak, és amely minőséget hosszú éveken keresztül élvezhet. A több elismeréssel is büszkélkedhető BenQ projektorok Digital Light Processing technológiát alkalmaznak a Texas Instruments® jóvoltából, továbbá szabadalmaztatott BrilliantColorTM technológiát használnak filter nélkül, egy majdnem zárt rendszerben lehetővé téve:

  • a kiváló képi minőséget,
  • a nagy élességet és kitűnő olvashatóságot,
  • az élénk, valósághű színeket.

Energiatakarékos és környezetbarát

A BenQ SmartEco technológiája biztosítja az alacsony karbantartási költségeket a fényerősséggel szembeni kompromisszumok nélkül, kiváló képi minőséget és optimalizált izzó élettartamot garantálva, amely tökéletesre emeli mindazt, ami egy DLP projektortól elvárható. Az innovációnak köszönhetően akár 70% energiafogyasztást is megtakaríthat, továbbá csökkentheti a karbantartásra fordított költségeket a dinamikus energiatakarékos funkciónak köszönhetően, amely mellett mindig extrém magas minőségű és élethű kép áll rendelkezésére.

le
BenQ SmartEco
le
BenQ LampSave

LampSave üzemmód

Egy projektor legmagasabb fenntartási költségei közé az izzócsere tartozik. A LampSave üzemmód dinamikusan szabályozza az izzó teljesítményét a fényerősség függvényében, 50%-al meghosszabbítva ezzel az izzó élettartamát! Az izzó cseréjének időközisége ezzel 50%-al csökken, amely egyúttal az izzóra fordított költségeket is csökkenti.

Blu-ray Full HD 3D támogatás

A BenQ MW529 a legújabb DLP® technológiával rendelkezik, támogatva a 3D funkciót, amely lehetővé teszi az iskolákban a diákok számára a lebilincselő oktatási élményt, 3D szemüveg és Blu-ray lejátszó csatlakoztatásával

le
BenQ 3D

Jelhiány észlelésének üzemmódja

Automatikus átkapcsolás Eco Blank üzemmódba három perc tétlenség után abban az esetben, ha a készülék nem észlel külső jelet, így zárva ki az energiapazarlást, meghosszabbítva az izzó élettartamát.

0,5 W energiafogyasztás készenléti üzemmódban

Tétlenségi állapotban az MW529 minimális, 0,5 W energiát fogyaszt (készenléti üzemmódban), amellyel teljesíti mindazokat az elvárásokat, amelyek a korábbi modelleknek komoly kihívást jelentett. Ez technológiai mérföldkő az energiatakarékosság terén, amely hozzájárul az izzók élettartamának meghosszabbításához, illetve az energiára fordított költségek csökkentéséhez.


Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1,34 m Kész!
Maximális vetítési távolság
10,99 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1,34 m Kész!
Maximális vetítési távolság
10,99 m Kész!
Minimális képátló
101,6 cm (40 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
4 411,77 óra (183,82 nap) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
9 803,92 óra (408,5 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
190 W Kész!
Zajszint
33 dB Kész!
Maximális fogyasztás
270 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Mennyezetre, Asztalra Kész!
Funkció
Zoom, 3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
28,3 cm Kész!
Magasság
9,5 cm Kész!
Mélység
22,2 cm Kész!
Tömeg
1,9 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ MW529 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ MW529. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ MW529. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ MW529. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ MW529.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ