30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BenQ MW571

Termékkatalógus
BenQ MW571
Projektor - DLP, nat. 16:10 WXGA (1280x800), 3200 ANSI lumen, kontraszt 13000:1, 2 x D-sub, HDMI, VGA, S-Video, LAN, 10W hangszóró, 3D támogatás
Kód:  WX440i1c Termékszám:  9H.JEM77.13E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MW571

Hála 3200 ANSI lumen fényerejének, 13000: 1 kontrasztarányának, 3D támogatásának és WXGA -nak a BenQ MW571 projektor barátságos és költséghatékony eszköz a környezete számára. Mindezeken túlmenően a fényviszonyoktól függetlenül a kivetítőképernyő teljes felületén tökéletes, a legfinomabb részleteket is megjelenítő lenyűgöző bemutatót kínál. A HDMI támogatás és LAN biztosítja a jobb jelátvitelt és a projektor könnyű kezelését.

Smartec Technology

A Smartec üzemmód érzékeli a beérkező adattartalmat és meghatározza a fényerő összeget, amely az optimális szín és kontraszt eléréséhez szükséges. Ez alkalmassá teszi a rendszert arra, hogy csökkentse a lámpa fogyasztását, mialatt kompromisszumok nélkül fentartja a maximális képminőséget.

Legfontosabb jellemzői

  • 3D támogatás
  • Egyszerű karbantartás
  • Gazdaságos üzemeltetés
  • Minőségi képek minden helyzetben
  • A lámpa élettartama akár 10.000 óra ECO módban

Egyszerű kezelhetőség

A LAN CONTROL vezérlő funkció arra lett tervezve, hogy a felhasználók számára, kiemelten az informatikai vezetőknek, biztosítsa a hatékony és eredményes karbantartást és javítást egy munkaállomásról. A tökéletes összekapcsolódást támogatja a Crestron rendszer és a PJ-Link LAN Control.

Automatikus átkapcsolás az Eco Blank funkcióra három perc inaktivitás után, amikor semmilyen tartalom nem kerül kivetítésre, így megakadályozza a felesleges energiapazarlást és meghozzabbítja a projektor lámpájának élettartamát. A LampSave mód, a lámpakímélő üzemmód dinamikusan beállítja a lámpa által felhasznált elektromosenergiát a tartalomnak megfelelően, amely jelentősen meghosszabbítja az életettartamát - akár 50% -kal a normál üzemmóddal összehasonlítva.

ecoFACTS és 0,5 watt fogyasztás készenléti állapotban

Az ecoFACTS megjelölés megmutatja, hogy a  BenQ termékek megfelelnek az ökológiai termékkel szemben támasztott feltételeknek. A BenQ csak passzívan akar megfelelni a biotermék szabvány előírásoknak, viszont azt szándékában van kifejezni, hogy aktívan környezetbarát módon fejleszti a termékeit. Az ecoFACTS kijelenti, hogy a BenQ törekszik a veszélyes anyagok helyettesítésére az anyagválasztás során, a csomagolás tervezésénél, energiatakarékosság kialakításánál és egyéb szempontokat is figyelembe véve a termékek.kifejlesztésénél.

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!
Fényforrás
Halogén Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
28,3 cm Kész!
Magasság
9,5 cm Kész!
Mélység
22,2 cm Kész!
Tömeg
1,9 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ MW571 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ MW571. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ MW571. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ MW571. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ MW571.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ