Rapture Akvizice ApF HU

BenQ MW632ST

Termékkatalógus
BenQ MW632ST
Projektor - DLP lámpa, WXGA, natív felbontás 1280 × 800, 16:10, 3D, 13000:1 kontraszt, HDMI 1,4, VGA, Kompozit, S-Video, hangszórók
Kód:  WX440i1p Termékszám:  9H.JE277.1HE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MW632ST

A legújabb BenQ projektorok kiváló képminőséget és a legmodernebb technológiákat kínálják használójuknak. Az energiatakarékos működést elősegítő funkcióknak hála ez a projektor gazdaságosabban működtethető, mint elődjei, miközben a készülék a korábban már megszokott, kiváló képminőséget nyújtja. Az eszköz használata a projektor tetején elhelyezett gomboknak és a sokféle csatlakozónak köszönhetően rendkívül egyszerű.

Legfontosabb jellemzők

  • Jól látható kép, még világos környezetben is
  • Élénk és élethű színek
  • Energiatakarékos mód és funkciók a lámpa élettartamának növelése érdekében
  • Beépített 10 W-os hangszóró
  • 3D támogatás
  • MHL kapcsolat
  • Magas kontrasztarány

Kiváló képminőség

A projektor magas, akár 13.000:1 kontrasztarányú képet biztosít, amelyhez nagyban hozzájárul a nagy, akár 3200 ANSI lumen fényerejű lámpa is. A tökéletesen derékszögű kép érdekében természetesen lehetőség van a trapéztorzítás korrekciójára is. Sőt, a még lenyűgözőbb prezentációkhoz a kép sarkait akár személyre is szabhatod. Ha a projektort egy laptoppal együtt szeretnéd használni, akkor különösen jól jöhet a készülék beépített hangszórója. Az MHL technológiának hála pedig a kivetítőt akár mobileszközökkel is összekapcsolhatod. 

3D-s vetítés

A BenQ projektorok természetesen a 3D-s vetítést is támogatják, amellyel lenyűgöző 3D-hatást érhetsz el, így téve igazán különlegessé a prezentációidat. A támogatott formátumok között megtalálható a 3D Field-Sequential, a Frame Packing, a Top and Bottom és a Side-by-side mód is. A készülék ráadásul a Blu-ray lejátszók 3D-s vetítését is a legmagasabb minőségben támogatja

Költségkímélő funkciók

A SmartEco funkció úgy kíméli a pénztárcád, és növeli a fényforrás élettartamát, hogy az aktuálisan megjelenített tartalom szerint változtatja a lámpa teljesítményét. A projektor így a sötétebb jeleneteknél nemcsak részletesebb képet vetít ki, hanem pénzt is megtakarít a számodra. És természetesen a készülék automatikusan ki is kapcsol, ha a bemeneti jel megszűnik. 

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Méretarányok
16:10 Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,63 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Méretarányok
16:10 Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,63 m Kész!
Maximális vetítési távolság
5,63 m Kész!
Minimális képátló
101,6 cm (40 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
Zoom, MHL, 3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
28,73 cm Kész!
Magasság
11,44 cm Kész!
Mélység
23,26 cm Kész!
Tömeg
2,6 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ MW632ST Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ MW632ST. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ MW632ST. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ MW632ST. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ MW632ST.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ