0% splátky Siguro Akvizice ApF HU

BenQ MW705

Termékkatalógus
BenQ MW705
4,0 1 értékelés
Projektor - DLP, 3D, nat. 16:10 WXGA (1280x800), max. WUXGA (1920x1200), 4000 ANSI lumen, kontraszt 13000:1, 2x HDMI, MHL, S-Video, D-Sub, USB, RS232, 2W hangszóró
Kód:  WX440i8 Termékszám:  9H.JEC77.13E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MW705

A BenQ MW705 DLP projektor teljesen új, kifinomult dizájnt kapott. A nagy natív felbontásnak (1280x800), a nagy fényerőnek (4000 ANSI Lumen) és a nagy kontrasztaránynak (13000: 1) köszönhetően nagyon jó képminőséget kap a felhasználó. A készülék 3D formátumokat is támogat. Nagy fényereje ellenére mindössze 31dB-nyi zajt bocsát ki.

A projektor telepítésében nagy szabadságot kap a felhasználó, a trapéztorzítás-korrekciónak és a sarokillesztésnek köszönhetően. 
A projektort sokféle eszközhöz csatlakoztathatjuk a VGA és a  HDMI csatlakoztatóknak köszönhetően, az  MHL csatlakozás segítségével pedig nagyképernyőn is megoszthatjuk Android operációs rendszerű eszközeink tartalmát.

A projektor energiatakarékos és környezetbarát. Bekapcsolt állapotban az Eco Blank üzemmód 70%-kal csökkenti a teljes energiafelhasználást, és csökkenti a lámpa fényerejét. 


Nagy fényerejű és nagyon csendes

Hagyományos projektorok,esetében a nagy fényerő hátránya, hogy magas zajszinttel jár együtt. Nem így ez 4000 lumen fényerejű készülék, amely mindössze 31dB-nyi zajt bocsát ki. Csendes és briliáns, így a közönség figyelmét csakis az előadás köti le.

Aprólékosan gondos dizájn

Az MW705 minden részlete az üzleti élet szempontjaihoz igazodik. A távirányítón és a projektoron is megtalálható EcoBlank és a QCast gomb segítségével egyszerűen megállíthatjuk az előadást vagy elindíthatunk egy Full HD 1080p vezeték nélküli streamet. Minden más beállítás is könnyen megtalálható az intuitív kezelőpanelen. Sőt, még az egyszerű plug & play QCast WiFi dongle sem bontja meg a minimalista formát, hiszen a szem elől rejtett rekeszbe illeszkedik.
* A QCast WiFi dongle opcionálisan megvásárolható tartozék.

Magas kontrasztarány

A magas, 13000:1 kontrasztarány biztosítja, hogy minden szöveg, kép, grafika, grafikon és videó optimális tisztaságban, fokozott élességgel jelenjék meg. Így az előadás tisztán érthető és olvasható lesz, az olvasó könnyedén nyomon tudja követni.

Két tengelyű döntés

Az  MW705 két lába segítségével tökéletesen beállítható a vetített kép. E hatékony beállítási lehetőségnek köszönhetően egyszerűen beállíthatjuk a projektort, s kezdhetjük az előadást. 

le
BenQ 2D keystone

2D trapéztorzítás-korrekció

A 2D trapéztorzítás-korrekció további szabadságot ad a monitor elhelyezésében, hiszen akár +/- 30o fok korrekciót is lehetővé tesz.  Így a projektort nem szükséges a középvonalba állítani, és az előadó a vászon előtt tarthatja meg előadását, anélkül, hogy kitakarná a vetített tartalmat.

Sarokillesztés-javítási funkció

A sarokillesztés-javítási funkcióval a vetített kép sarkait kényelmesen lehet külön-külön változtatni, így a kép tökéletesen illeszkedik a vászonhoz.

le
BenQ úprava rohů

MHL csatlakoztathatóság

Az MHL csatlakozás segítségével megoszthatjuk nagy képernyőn az Android operációs rendszerű készülékeink  tartalmát. Az MW705 e funkciója lehetőséget kínál adatok, fotók és egyéb tartalmak tükrözésére a projektoron, miközben a készülékünk akkumulátora töltődik, s így az biztosan nem merül le előadás közben.


Energiatakarékos és környezetbarát

A BenQ SmartEco technológiája csökkenti a fenntartási költségeket, miközben a fényerő, a képminőség és a lámpa élettartama tekintetében nem ismer kompromisszumot. Mindent a tökélyre fejlesztett, ahogyan egy DLP technológiát alkalmazó projektortól el is várható. E speciális innovációnak köszönhetően akár 70%-kal is csökkenthető a lámpa energiafogyasztása, így csökkenthetők a fenntartási költségek is, miközben nagyon jó minőségű képekben gyönyörködhetünk. 

Eco Blank Üzemmód

Az Eco Blank üzemmóddal elsötétíthetjük a vetítővásznat, ha magunkra akarjuk irányítani a hallgatók figyelmét, vagy nincs használatban a projektor. Bekapcsolt állapotban ez a speciális funkció 70%-kal csökkenti a teljes energiafelhasználást, és csökkenti a lámpa fényerejét.

SmartEco üzemmód

A SmartEco üzemmóddal a projektor pontosan a legjobb kontrasztarány eléréséhez szükséges lámpateljesítményt használja fel.

Nincs csatlakoztatott jelforrás üzemmód

A projektor automatikusan Eco Blank üzemmódra vált, ha a bekapcsolás után három perccel sem érzékel bemeneti jelforrást. Ezzel elkerülhető az energiapazarlás, és  megnövelhető a lámpa élettartama.

Készenléti teljesítményfelvétel 0,5 W

Az MW705 inaktív állapotban alacsony szinten tartja a készenléti energiafogyasztást, így kevesebb, mint 0,5 W az áramfelvétele. Ez növeli a lámpa élettartamát, ugyanakkor  csökkenti az energiaköltségeket.


Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1,52 m Kész!
Maximális vetítési távolság
7,62 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1,52 m Kész!
Maximális vetítési távolság
7,62 m Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
33,1 cm Kész!
Magasság
12,94 cm Kész!
Mélység
24,62 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ MW705 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ MW705. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ MW705. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ MW705. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ MW705.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ