AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

BenQ MX528

Termékkatalógus
BenQ MX528
Projektor - DLP, nat. XGA 4:3 (1024x768), max. WUXGA (1920x1200), 3300 ANSI lm, 13 000:1 kontraszt , HDMI, USB, D-Sub, RS232, S-Video, 2 W hangszóró, 3D
Kód:  WX405o4 Termékszám:  9H.JFC77.13E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MX528

Ez a BenQ MX528 DLP projektor a maga elegáns fehér színében a tökéletes megjelenítés megtestesítője. Támogatja az 1024x768 natív felbontást, amely a 3300 ANSLI lumennel és a 13 000:1 kontraszttal ötvözve biztosítja az éles és jól olvasható képet minden egyes prezentáció során.

Hálaa  Lamp Save üzemmódnak, a lámpa élettartama elérheti az akár 10 000 órát. SmartEco technológiával is rendelkezik az energiatakarékosság érdekében, az Eco Blank üzemmódban pedig lehetővé teszi a Blu-ray 3D vetítését is.

A széleskörű csatlakoztathatóságba beletartozik a D-Sub, S-Video, kompozit bemenet és a HDMI.


Rendkívüli élesség és valósághű színek több éven keresztül

A BenQ, amley a világ egyik vezetője a DLP projektorok terén, biztosítja a kifogástalan képminőséget, amelyet sok-sok éven keresztül lesz alkalmad élvezni. A BenQ projektorok számos díjjal és elismeréssel rendelkeznek, és a technológiák közül felhasználják még a Texas Instruments®-től a Digital Light Processing-et, illetve a szabadalmaztatott BrilliantColorTM technológiát is, amelyek a szűrő nélküli és szinte teljesen lezárt házban garantálják a:

  • Kivételes képminőséget
  • Nagy élességet kiváló olvashatósággal
  • Élénk, valósághű színeket

Energiatakarékos és környezetbarát

A BenQ SmartEco technológiája alacsonyabb fenntartási költségeket eredményez kompromisszummentes fényerő és nagyszerű képminőség mellett, illetve optimalizálja a lámpa élettartamát is, tehát minden ami csak egy DLP projektortól elvárható. Hála ennek a speciális innovációnak, akár a lámpa fogyasztásának a 70%-a is megtakarítható, és még a fenntartási költségei is alacsonyabbak a dinamikus energiatakarékosságnak köszönhetően, miközben még mindig csúcsminőségű képben lesz részed.

le
BenQ SmartEco
le
BenQ LampSave

LampSave üzemmód

Egy projektor üzemeltetésének a legnagyobb költségét a lámpa kicserélése adja. A LampSave üzemmód dinamikusan igazítja a lámpa teljesítményét a megjelenített tartalom fényerejének függvényében, ezáltal jelentős mértékben, akár 50%-kal is megnöveli a lámpa élettartamát! Ebből következik, hogy a lámpa kicserélésének gyakorisága ezen projektor esetében 50%-kal alacsonyabb, amely alacsonyabb fenntartási költséget eredményez.

Blu-ray Full HD 3D támogatás

A BenQ MX528 a legújabb DLP technológiával rendelkezik, amely támogatja a 3D funkcionalitást, amely lehetővé teszi az oktatási intézmények számára a diákok felé közvetíteni a tananyagot egy jóval ingergazdagabb és figyelemfelkeltőbb tálalásban, ráadásul egyszerűen a 3D szemüveg segítségével a Blue-ray lejátszóból a 3D tartalomról.

le
BenQ 3D

Hiányzó jelet észlelő üzemmód

A készülék automatikusan átkapcsol Eco Blank üzemmódba, amint észleli, hogy már több, mint három perce nem érkezett be semmiféle jel hozzá, ezáltal pedig kiküszöböli a felesleges energiapazarlást, ráadásul még a lámpa élettartamát is növeli.

0,5 W fogyasztás készenléti módban

Az MX528 projektor készenléti módban csupán 0,5 W fogyasztással rendelkezik, amely által végre sikerült elérnie azt, amely a régebbi projektorokat hatalmas kihívás elé állította. Ez a jelentős technológiai előrelépés az energiatakarékosság terén nagymértékben segíti a projektor lámpájának az élettartamának a növelését, ráadásul még az elektromos energiát terhelő költségeket is csökkenti.


Paraméterek

Natív felbontás
1024 × 768 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1024 × 768 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
4 411,77 óra (183,82 nap) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
9 803,92 óra (408,5 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
190 W Kész!
Zajszint
33 dB Kész!
Maximális fogyasztás
270 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
28,3 cm Kész!
Magasság
9,5 cm Kész!
Mélység
22,2 cm Kész!
Tömeg
1,9 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ MX528 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ MX528. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ MX528. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ MX528. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ MX528.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ