Effaclar

BenQ MX726

Termékkatalógus
BenQ MX726
Projektor - DLP, 3D, nat. XGA 4:3 (1024x768), max. WUXGA (1920x1200), 40000 ANSI lm, 11000:1 kontraszt, 2x HDMI, MHL, D-Sub, 2x USB, RS232, S-Video, LAN, 10 W hangszóró
Kód:  WX407j Termékszám:  9H.JCM77.23E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MX726

Ez a BenQ MX726 DLP projektor egy teljesen új és modern designnal került forgalomba. 1024x768-as natív felbontással, 4000 lumen fényárammal és 11 000:1 kontraszttal rendelkezik, amelyek közösen alkotják a nagyszerű minőségű képet. Támogatja a különböző 3D formátumokat.

Szabadabban elhelyezhető, ugyanis oldalra is tud vetíteni, illetve trapéz- és szögkorrekcióval is rendelkezik.

A szélleskörű csatlakoztathatósága megoldható a VGA-n keresztül, a HDMI-t pedig kiegészíti még az MHL funkció is az okostelefonodból történő egyszerű vetítés érdekében.

A LAN Display és a LAN Control funkciók lehetővé teszik az egy ethernet kábelen keresztüli használhatóságot. Elég csupán egyszerűen csatlakoztatni a lapothoz, és már el is kezdheted a vetítést.

Energiatakarékos és környezettudatos. BenQ SmartEco technológiával is felszerelt, amely a 70%-os energiamegtakarítás mellett még számos hasznos funkcióval rendelkezik.


Rendkívüli élesség és valósághű színek több éven keresztül

A BenQ, amley a világ egyik vezetője a DLP projektorok terén, biztosítja a kifogástalan képminőséget, amelyet sok-sok éven keresztül lesz alkalmad élvezni. A BenQ projektorok számos díjjal és elismeréssel rendelkeznek, és a technológiák közül felhasználják még a Texas Instruments®-től a Digital Light Processing-et, illetve a szabadalmaztatott BrilliantColorTM technológiát is, amelyek a szűrő nélküli és szinte teljesen lezárt házban garantálják a:

  • Kivételes képminőséget
  • Nagy élességet kiváló olvashatósággal
  • Élénk, valósághű színeket

LAN Display megjelenítés

A LAN hálózaton belüli megjelenítés egy energiatakarékos megoldás, amely során a vezérlés és a megjelenítés is egyetlen LAN kábelen keresztül történik. Ez a funkció lehetővé teszi az egy adott laptopból való megjelenítést az adott projektorra nézve, ezáltal biztosítva a hatékonyabb vezérlést a megbeszélések, előadások, képzések, illetve a tantermi előadások során.

LAN Control vezérlés

A LAN hálózaton belüli vezérlés úgy lett kialakítva, hogy az IT szakembereknek segítséget nyújthasson a projektorok mindennapi karbantartásának hatásos és hatékony lebonyolításához, és lehetővé tegye a teljes hozzáférést minden projektor vezérléséhez közvetlenül a hozzájuk tartozó munkaállomásokról. Az MX726 projektor teljes mértékű Crestron RoomView és PJ-Link támogatással rendelkezik a LAN hálózaton belüli vezérlés érdekében.

le
BenQ 2D keystone
 

Oldalirányú vetítés a 2D keystone által

A keystone trapézkorrekció növeli a projektor szabadabb elhelyezésének lehetőségét. A horizontális és vertikális beállítás és a +30°/-30° által a szoba közepe helyett ráhelyezhető például akár egy székre is a fal mellett, miközben az előadó a vászon előtt járkálhat anélkül, hogy beárnyékolná a vetítést.

A kép sarkainak beállítása

Ahhoz, hogy a kép a tökéletességig legyen beállítva, a projektor egy kényelmes lehetőséget biztosít, hogy minden egyes sarkat külön-külön beállíthass a tökéletes kép érdekében.

le
BenQ úprava rohů
 

MHL kapcsolat

Az MHL által azonnal, egyszerűen és gyorsan prezentálhatod az anyagod az Android operációs rendszerekkel rendelkező okoseszközökről. A icipici képernyőről gyakorlatilag átemeled a dokumentumaid, fotóid, videóid és bármi más tartalmat a hatalmas vetítővászonra. Amint csatlakoztatod az okoseszközöd a projektorhoz, az automatikusan elkezd töltődni róla, tehát nem fenyeget semmiféle veszély, hogy a telefon netán lemerülne-e vagy sem.

le
BenQ 10W sound
 

Beépített 10 W-os nagyteljesítményű hangszóró

Az MX726 projektor kristálytiszta hangzást biztosít, hála a beépített nagyteljesítményű 10 W-os hangszórónak, amely továbbfejlesztett hangzással rendelkezik a tantermekre szabva. Ezáltal a tanárok dolga jóval könnyebb lesz, ráadásul a diákok oktatása is hatékonyabbá válik.

Kifinomult designú oktatási sablonok

A tanítás egyszerűbbé tételének érdekében a BenQ az MX726 projektorába oktatási sablonokat is beillesztett. Akár három különböző design közül is választhatsz, ami a vonalas mintákat illeti - betűk alkotása, táblázatok és grafikonok készítése - ezek segítségével pedig egyszerűen lehet írni és rajzolni is a fehér vagy fekete táblára, miközben semmiféle sor vagy grafikon rajzolására nem lesz többé szükség.

le
BenQ layout
 

Energiatakarékos és környezetbarát

A BenQ SmartEco technológiája alacsonyabb fenntartási költségeket eredményez kompromisszummentes fényerő és nagyszerű képminőség mellett, illetve optimalizálja a lámpa élettartamát is, tehát minden ami csak egy DLP projektortól elvárható. Hála ennek a speciális innovációnak, akár a lámpa fogyasztásának a 70%-a is megtakarítható, és még a fenntartási költségei is alacsonyabbak a dinamikus energiatakarékosságnak köszönhetően, miközben még mindig csúcsminőségű képben lesz részed.

EcoBlank üzemmód

Az EcoBlank üzemmód lehetővé teszi a vetítővászon adott gombok egyetlen lenyomása által való elsötétítését, ezáltal a közönség figyelmét a vetítővászonról az előadó személyére összpontosítva. Ha ezen funkció engedélyezve van, a lámpa teljesítménye automatikusan lecsökken, amellyel az egész fogyasztás 70%-kal kevesebb lesz.

SmartEco üzemmód

A SmartEco üzemmód intelligens módon irányítja a lámpa teljesítményét, hogy maximalizálja az energiamegtakarítást, miközben biztosítja a lehető legjobb kontrasztot és a fényerőt annyi fénymennyiség használata mellett, amennyi pont szükséges.

Hiányzó jelet észlelő üzemmód

A készülék automatikusan átkapcsol Eco Blank üzemmódba, amint észleli, hogy már több, mint három perce nem érkezett be semmiféle jel hozzá, ezáltal pedig kiküszöböli a felesleges energiapazarlást, ráadásul még a lámpa élettartamát is növeli.

0,5 W fogyasztás készenléti módban

Az MX726 projektor készenléti módban csupán 0,5 W fogyasztással rendelkezik, amely által végre sikerült elérnie azt, amely a régebbi projektorokat hatalmas kihívás elé állította. Ez a jelentős technológiai előrelépés az energiatakarékosság terén nagymértékben segíti a projektor lámpájának az élettartamának a növelését, ráadásul még az elektromos energiát terhelő költségeket is csökkenti.

6 W fogyasztás hálózati készenléti módban

Az MX726 projektor ebben az üzemmódban csupán 6 W-ot fogyaszt, amely szükséges az MX726 projektor hálózati kapcsolatának fenntartásához még a kikapcsolása után is. Az IT szakemberek így megtarthatják a teljes vezérlés lehetőségét a projektorok mindennapi karbantartása és javítása érdekében.


 

Paraméterek

Natív felbontás
1024 × 768 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
11 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1,7 m Kész!
Maximális vetítési távolság
10,5 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1024 × 768 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
11 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1,7 m Kész!
Maximális vetítési távolság
10,5 m Kész!
Minimális képátló
127 cm (50 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
2 941,18 óra (122,55 nap) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
6 372,55 óra (265,52 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
280 W Kész!
Zajszint
37 dB Kész!
Maximális fogyasztás
370 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
31,4 cm Kész!
Magasság
11,6 cm Kész!
Mélység
21,6 cm Kész!
Tömeg
3,3 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ MX726 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ MX726. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ MX726. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ MX726. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ MX726.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ