A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BenQ MX882UST Interaktív Ultra Short Throw

Termékkatalógus
BenQ MX882UST Interaktív Ultra Short Throw
Projektor DLP, PointWrite interaktív funkciók, XGA 4:3 (1024x768), max. UXGA (1600x1200), 3300 ANSI lumen, kontraszt 10.000:1, 2xHDMI, MHL, USB, RJ45, RS232, S-Video, 2x10W hangszóró, 3D DLP Link megjelenítés
Kód:  WX408m3 Termékszám:  9H.JDM77.13E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MX882UST Interaktív Ultra Short Throw

Interaktív DLP projektor BenQ MX882UST kínál ultra-rövid vetítési natív 1024 x 768 felbontás, nagy fényesség, a 3300 ANSI lumen, nagy kontraszt 10.000: 1 és két 10 W reporduktory.


Opcionális interaktív készletek PointWrite (PW20U, PT12) lehetővé teszi műveletek közvetlenül a vetített kép a speciális toll és ujjaival. Közönségmegtartás számos lehetőséget kínál a bemutató vagy képzési hogy különleges és szórakoztató csinálni.

Vannak okos funkciók képszerkesztő, képes irányítani a helyi hálózaton keresztül.

Smartec okos tervezés csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja a lámpa élettartamát, amely eléri ebben az üzemmódban, amíg 6000h.

Pojektor kínál gazdag felszerelés, beleértve a csatlakozókat. 2x HDMI, és a kompatibilitás adapterek BenQ Wireless Display.

Élességet és valósághű színeket több éve

A BenQ, a világ egyik vezető DLP projektorok, kínál kifogástalan képminőséget élvezhet évek óta. BenQ ahonnan számos díjat a Digital Light Processing technológia a Texas Instruments®, szabadalmaztatott technológia és BrilliantColor teljesítmény szűrők nélkül szinte zárt konstrukció, amely szerint:

  • Kivételes képminőség
  • Nagy élesség kiváló olvashatóságot
  • Élénk, valósághű színek

Energiatakarékos, környezetbarát

BenQ Smartec technológia alacsonyabb karbantartási költségek a fényerő csökkenése nélkül, kiváló képminőséget és optimalizált lámpa élettartamát. Ő tökéletessé mindent, ami elvárható egy DLP projektor. Ezzel a különleges újítás akkor akár 70% energia- fogyasztás és alacsonyabb karbantartási költségek dinamikus jellemzői az energia-megtakarítás, ahol lesz a rendkívül magas színvonalú és élénk képek.


Nagy fényerő és a kiváló képminőség

le
BenQ vysoký jas

nagy fényerejű

Hála a nagy fényerejű 3300 ANSI lumen, a projektor projekt fényesebb és élesebb képet és a szöveget, és még a nagy tantermekben némi környezeti fény.

Közeledés tanárok és diákok közötti

By bővülő köre projektorok oktatási célra, hogy tartalmazza a teljes körű választékát nagyon rövid vetítési tartományok - akár 12 cm-es 78 "képernyő - teszi BenQ folyamatos tanulás közelről.

le
BenQ interaktivita

Nem helyhiány

Hely projektorok ultra rövid vetítési távolság akár 8 cm-re a vetítési felület, így a tanárok szabadon mozoghat, mielőtt a fórumon, és nem tiltja meg a vetítés, és az interferencia minimalizálása érdekében a tanítás.

Fokozza a kép egyenletességét

Optikai építészet Teljes Belső Elmélkedés (TIR) ??korrigálja egyenetlen fényerő, ami jelentősen javítja a képminőséget BenQ MX882UST.


Az előnyök a interaktivitás PointWrite

(Opcionális készlet PW20U és PT12)

A BenQ projektorok, interaktív PointWrite ™ szoftver és QWrite diákok is kezdeményezheti az osztálytermekben példátlan mértékben. Az új megoldás támogatja az interaktív BenQ hívják. kölcsönös tanítás (tükrözött tanulás) és a hallgatók bevonása a tanulásban.

Írása egy sík felületre

PointWrite ™ működését egy sík felületen - akár az asztalon - és lehetővé teszi, hogy több diák, hogy megosszák és írni ugyanazon a képernyőn.

Multitouch rajz több képernyőn

Projektor PointWrite ™ támogatja az egyidejű írási akár négy személy és az együttműködés révén két projektor írásakor jegyzeteket a tábla mód QWrite termelékenység növelése érdekében.


hatékony telepítés

Egyszerű telepítés beállítása a birtokos BenQ

BenQ falra szerelés tartalmaz egy táblázatot és egy vonalzót, hogy megtalálja a tökéletes összehangolása a képernyő és a kép helyzetét. 3-utas kapcsoló, amely lehetővé teszi az azonos könnyen alakot a képernyőn.

Képjavítás a sarkokban

Hogy a kép tetején, hogy a levél, egy kényelmes módja annak, hogy minden sarokban egyénileg beállíthatja a tökéletes alak a képet.

Javítás átölelve

Feature adaptációja (felszíni Fit) szereplő kiválasztott BenQ projektorok oktatási célra, támogatja a nem szabványos vetítési felületeken, például konkáv vagy konvex kontúrok, amely kiterjeszti a vetítés. 

Gomb gyors telepítés

Nyomja meg a Speed ??Dial "Quick Install" (Gyors telepítés) a távirányítón a kivetítő üzembe. Ez egy nagyszerű időtakarékos funkciók vezetők végző kezdeti beállítását a projektor. 


A működés kijelző és karbantartása LAN

Kezelése projektorok LAN-on keresztül

Vezérlés LAN segít, hogy hatékonyan és eredményesen végezni a napi karbantartási és javítási projektorok - amely teljes hozzáférést LAN, és ellenőrzik minden egyes projektort.

központosított adás

Funkció kijelző LAN-on keresztül lehetővé teszi sugározza a szinkronizált tartalom a max. 255 projektorok egyidejűleg jelenti a tökéletes megoldást jelent osztott és közös tervezési irányelveket. 

LAN-funkciók frissítése

Az informatikai vezetők is frissítheti a projektorok a hálózaton egyidejűleg a helyi hálózaton keresztül úgy, hogy minden egyes ilyen berendezés a legújabb firmware-t.


Paraméterek

Natív felbontás
1024 × 768 Kész!
Maximális felbontás
1600 × 1200 px Kész!
Kontraszt
10 000:1 Kész!
Minimális képátló
182,88 cm (72 ") Kész!
Maximális képátló
304,8 cm (120 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1024 × 768 Kész!
Maximális felbontás
1600 × 1200 px Kész!
Kontraszt
10 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális képátló
182,88 cm (72 ") Kész!
Maximális képátló
304,8 cm (120 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
2 941,18 óra (122,55 nap) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
3 921,57 óra (163,4 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
240 W Kész!
Zajszint
37 dB Kész!
Maximális fogyasztás
410 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
HDMI 1.4, VGA, Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
Interaktív vetítés Kész!

Méretek

Szélesség
38,5 cm Kész!
Magasság
15,2 cm Kész!
Mélység
42,9 cm Kész!
Tömeg
6,2 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ MX882UST Interaktív Ultra Short Throw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ MX882UST Interactive Ultra Short Throw. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ MX882UST Interactive Ultra Short Throw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ MX882UST Interactive Ultra Short Throw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ MX882UST Interactive Ultra Short Throw.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ