BenQ SU754

Termékkatalógus
BenQ SU754
Projektor - DLP, 3D, nat. WUXGA 1920x1200, max. WUXGA 1920x1200 (16:10), 4700 Im, 13000:1, 2x HDMI, LAN, D-SUB, USB, mini USB,RS232, S-Video
Kód:  WX449d3 Termékszám:  9H.JGK77.24E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ SU754

A BenQ SU754 projektort kifejezetten vállalati csarnokok és iskolai területek igényeihez tervezték. 4700 ANSI lumenes fénykibocsátásával alkalmas olyan környezethez, ahol nem lehet teljesen besötétíteni, vagy még világít a lámpa. A kedvezőtlen fényviszonyok mellett is tökéletesen látható és olvasható a kivetített kép. Több, mint egy milliárd szín megjelenítésére alkalmas, amelyek még a Full HD-nál is jobb felbontásban jelenít meg.

A BenQ SU754 főbb jellemzői

  • Kiváló vizuális élmény, még szobai megvilágítás mellett is
  • Éles képek, amelyek natív felbontása nagyobb, mint a Full HD
  • 1,5x zoom objektív a telepítési rugalmasságért
  • Egyenletes minőségű működés romlás nélkül lámpacsere előtt is
  • 10 W teljesítményű hangszóró + mikrofon bemenet
  • Központosított LAN irányítás

Rugalmas projektor bármilyen térben

Állítsd a kép méretét a saját körülményeidhez. Ahhoz, hogy minden helyszínen tökéletes kivetítést nyújtson, a BenQ SX751 egy 1,5x zoom objektívvel van felszerelve, így lehetővé teszi a vetítést 3,6-5,4 méteres távolság között a képernyőtől. A tökéletes prezentáció kiegészítésére szolgál a mikrofon bemenet és a 10 W teljesítményű hangszóró, amely kellemes hangzást biztosít. Ha túl nagy a tér, és nem elég a beépített hangszóró, egyéb hangszórók csatlakoztatása sem jelent fennakadást.

Széleskörű felhasználási mód és központosított irányítás

A BenQ SX751 projektort teljeskörű LAN vezérlésre tervezték. Támogatja a Crestron, AMX, PJ-Link és Extron hálózati rendszereket, így integrálható a meglévő központosított irányításba akár több projektor is egyszerre. A kristálytiszta képekhez 2 digitális HDMI bemenet járul hozzá, amelyek biztosítják a 3D képeket játékkonzolokról és HD lejátszókról. A video bemeneti jel lehet szabványos D-Sub, kompozit vagy S-Video.

 

Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1200 Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!
Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
2 500 óra (104,17 nap) Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1200 Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, LAN, Audio jack kimenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
MHL Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
31,4 cm Kész!
Magasság
11,7 cm Kész!
Mélység
23,3 cm Kész!
Tömeg
3,3 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ SU754 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ SU754. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ SU754. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ SU754. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ SU754.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ