Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

BenQ SU922

Termékkatalógus
BenQ SU922
Projektor - DLP, 3D, WUXGA 16:10 (1920x1200) felbontás, 5000 ANSI Lumen, 3000:1 kontraszt arány, 2x HDMI, MHL, USB, D-sub, S-Video, RS232, LAN, 2x 10W hangszóró
Kód:  WX449e3 Termékszám:  9H.JDS77.15E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ SU922

A BenQ SU922 DLP projektor egyesíti a precizitást, a fantasztikus fényerőt, az abszolút megbízhatóságot és a rugalmas vezérlést. WUXGA 1920 x 1200 felbontással és nagy teljesítményű, 5000 ANSI Lumen fényerővel rendelkezik.

A könnyedén telepíthető projektor olyan funkciókkal rendelkezik, mint az 1,6x zoom, a Lens Shift függőleges lencse emelés és a 2D trapéztorzítás-korrekció. Prezentációdat mindenki hallani fogja hála a két 10 W-os hangszórónak.

A LAN Control teljes hozzáférést és vezérlést biztosít az összes projektorhoz LAN-on keresztül. A SU922 Creston RoomView és PJ-Link vezérlési rendszerekkel kompatibilis.

A széles csatlakoztathatóságba beletartozik a HDMI és a MHL funkció, amely segítségével nagyképernyőn oszthatod meg Android okostelefonod tartalmát.


Kivételes élesség és valósághű színek akár több évig is

A BenQ, mint a világ első számú DLP® projektor szakértője, olyan képminőséget biztosít amelyet hosszú éveken át élvezhetsz. A BenQ díjnyertes projektorai Texas Instruments®'s Digital Light Processing technológiával, szabadalmaztatott BrilliantColor ™ technológiával és szűrő nélküli kivitelezéssel rendelkezik, amely gyakorlatilag teljesen szigetelt készülékházával a következőket biztosítja:

  • Kivételes képminőség
  • Kimagasló fényerő kiváló olvashatósággal
  • Élénk, valósághű színek

BenQ SU922
 

5000 ANSI lumen

Nem fontos, hogy mennyire nagy vagy világos a konferencia helyszín - az 5000 ANSI lumen kimagasló fényereje bárhol a legjobb tisztaságot és fényerőt adja prezentációidnak, emellett pedig nem akadályozza meg, hogy hallgatóid jegyzetelni tudhassanak.

Magas felbontás

A maximum 1920 x 1200 képpontos, WUXGA natív felbontással a BenQ SU922 éles és pontos képet jelenít meg minden egyes előadásod közben.

BenQ WUXGA rozlišení
 

BenQ SU922

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Nagy 1,6x zoom

A nagy átfogású, 1.6x zoom felszabadít a tér rabságából, ugyanis lenyűgöző távolságból is vetíthetsz, függetlenül a helyszín formájától, kompromisszumok nélkül.

Függőleges lencse emelés

Abban az esetben ha a projektor telepítésekor kisebb számolási hibákra derülne fény, akkor a lencse emelés funkcióval könnyedén kijavíthatod a problémát, miközben a kép minősége nem változik.

BenQ SU922

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 
BenQ SU922

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

2D trapéztorzítás-korrekció

A 2D trapéztorzítás-korrekció megnöveli a telepítési rugalmasságát a projektornak, ugyanis akár +/- 30 fok korrekció is lehetséges, vízszintes és függőleges irányban egyaránt. Ezzel a funkcióval a projektort nem szükséges a középvonalba állítani, és így az előadó a vászon előtt tarthatja meg előadását, anélkül, hogy kitakarná a vetített tartalmat.

Sarokillesztés

A sarokillesztés javítási funkció egy rugalmas és kényelmes módja annak, hogy a vetített kép sarkait, külön-külön változtatni lehessen, és a kép tökéletesen illeszkedjen a vászonhoz.

BenQ Corner fit
 

LAN Control vezérlés

A LAN vezérlés lehetőséget ad az IT vezetőknek, hogy a napi projektor ellenőrzéseket és javításokat gazdaságosan és hatékonyan végezzék, közvetlenül egy munkaállomás mellől. A SU922 Creston RoomView és PJ-Link vezérlési rendszerekkel kompatibilis.

BenQ MHL
 

MHL csatlakoztathatóság

Az MHL csatlakozás segítségével nagyképernyőn oszthatod meg Android okostelefonod tartalmát. Az SU922 MHL funkciója lehetőséget kínál adatok, fotók, és egyéb tartalmak tükrözésére a projektoron, miközben eszközöd akkumulátora töltődik, így nem kell aggódnod az előadás közbeni lemerüléstől. 

 

Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1200 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
3 000:1 Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
609,6 cm (240 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1200 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
3 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
609,6 cm (240 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
1 960,78 óra (81,7 nap) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
2 450,98 óra (102,12 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
370 W Kész!
Zajszint
36 dB Kész!
Maximális fogyasztás
490 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
41,14 cm Kész!
Magasság
11,84 cm Kész!
Mélység
26,75 cm Kész!
Tömeg
4,9 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ SU922 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ SU922. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ SU922. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ SU922. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ SU922.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ