Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BenQ SU931

Termékkatalógus
BenQ SU931
Projektor - DLP, 3D, nat. 16:10 WUXGA (1920x1200), 6000 ANSI lumen, kontraszt 3000:1, 2x HDMI, 2x USB, D-Sub, S-Video, RS232, LAN, 2x 10W hangszóró
Kód:  WX449e5 Termékszám:  9H.JEH77.15E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ SU931

BenQ SU931 DLP projektor egyesíti a pontos képet, fantasztikus fényerőt, abszolút megbízhatóságot és rugalmasabb működtetést. WUXGA 1920 x 1200 felbontást, és nagy, 6000 ANSI lumen fényerőt kínál.

Rendelkezik a vetítő egyszerű installálását segítő funkciókkal, mint a nagy zoom 1,6:1, a kép vízszintes eltolása lencseeltolással és trapéz torzításhoz 2D korrekció. Az Ön prezentációját két 10 W-os hangszóró szólaltatja meg.

A LAN Control funkció lehetővé teszi a vetítőkhöz való teljes hozzáférést és vezérlést LAN-on keresztül, beleértve a Crestron RoomView és PJ-Link hálózati vezérlési rendszer támogatását.

A projektor széleskörű csatlakoztatási lehetőséget ad, beleértve 2x HDMI-t.


Kivételes élesség és valósághű színek több éve

A DLP projektorok területén világelső BenQ hibálan képminőséget kínál Önnek, amit hosszú éveken keresztül fognak élvezni. A számos elismerést besöprő BenQ vetítők a Texas Instruments® társaság Digital Light Processing technológiájával, a BrilliantColorTM szabadalmazott technológiájával, szűrő nélküli kivitelezésben szinte zárt konstrukcióban, ami biztosítja az alábbiakat:

  • Kivételes képminőség
  • Nagy élesség kiváló olvashatósággal
  • Élénk, valósághű színek

le
BenQ 6000 ANSI lumenů
 

6000 ANSI lumen fényerő

Nem számít, hogy milyen nagy vagy mennyire megvilágított a konferenciaterem - a prezentációja a 6000 ANSI lumen fényerőnek köszönhetően mindig tiszta és éles lesz, és nem akadályozza a saját jegyzetei vagy a hallgatói feliratok láthatóságát.

Nagy felbontás

Hála a természetes, akár 1920 x 1200 képpontos WUXGA felbontásnak, a BenQ SU922 projektor kifejező és pontos képet kínál az Ön összes prezentációjához.

le
BenQ WUXGA
 

le
BenQ 1,6 velký zoom
 

Nagy zoom nagyobb rugalmasság

Az SU931 vetítő nagy, 1,6x zoomja kinyitja a teret, a legkülönbözőbb vetítési távolságokban jó teljesítményt adjon.

Függőleges lencseeltolás

Bármilyen kisebb pontatlanság esetén használható a lencseeltolás funkció a vetített kép síkjának beállításához úgy, hogy illeszkedjen a vetítési síkhoz, de ne romojon a képminőség.

le
BenQ Lens Shift
 
le
BenQ 2D keystone
 

Oldalirányú vetület 2D korrekcióval

A trapéz torzítás korrekciója növeli a vetítő installációjának rugalmasságát. Az akár +30 °/-30°-os függőleges és vízszintes igazítások segítségével középen kívülre helyezi, például egy kisasztalra a falnál és az előadó szabadon járkálhat a vetítővászon előtt anélkül, hogy blokkolná a vetítést.

Vetítők központosított vezérlése LAN-on keresztül

A LAN hálózattal való vezérlést úgy tervezték, hogy segítse hatékonyan és eredményesen elvégezni a vetítők napi karbantartását és javítását - minden projektorhoz teljes hozzáférést és vezérlést kínál. A SU931 projektor problémamentesen támogatja a Crestron és PJ-Link hálózati vezérlő rendszereket.


Beépített hangszórók 20 W összteljesítménnyel

Az SU931 két beépített 10 W-os hangszóróval van felszerelve, ezek segítenek a prezentációját élvonalbeli hanggal gazdagítani.

Készenléti rezsimben 0,5 W fogyasztás

Amikor az SU931 nem működik, csak a minimális 0,5 W energiát fogyasztja, ezáltal kiküszöböli a régebbi vetítő modellek nagy kihívását. Ez a technológiai fejlődés az energiatakarékosság terén segít csökkenteni a villamosenergia-költségeket.

 

Paraméterek

Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
3 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
2,2 m Kész!
Maximális vetítési távolság
5,5 m Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!

Felbontás

Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
3 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
2,2 m Kész!
Maximális vetítési távolság
5,5 m Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
609,6 cm (240 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
1 960,78 óra (81,7 nap) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
2 450,98 óra (102,12 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
465 W Kész!
Zajszint
39 dB Kész!
Maximális fogyasztás
620 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
Zoom Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
44,6 cm Kész!
Magasság
15,2 cm Kész!
Mélység
33,6 cm Kész!
Tömeg
6,7 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ SU931 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ SU931. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ SU931. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ SU931. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ SU931.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ