BenQ SW752

Termékkatalógus
BenQ SW752
Projektor - DLP, 3D, natív WUXGA 1920x1200, max. WUXGA 1920x1200 (16:10, 4700 kép, 13000: 1, 2x HDMI, LAN, D-SUB, USB, mini USB, RS232, S-Video, 10W
Kód:  WX449c8 Termékszám:  9H.JGH77.24E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ SW752

A BenQ SW752 projektor pontosan a vállalati tárgyalók vagy az iskolai előadók igényeihez igazodik. A nagy teljesítményű 4700 ANSI lumen fényerő olyan a kevésbé sötét, vagy folyamatosan megvilágított helyiségekben is használható. A kedvezőtlen fényviszonyok ellenére a vetített kép jól látható és olvasható. A projektor több mint egymilliárd színt valamint 1280 X 800 pixeles felbontást biztosít.

A BenQ SW752 projektor legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes megtekintési élmény megvilágított helyiségekben is
  • Éles kép a Full HD-nál is nagyobb natív felbontásban
  • 1,5x zoom objektív a telepítés rugalmasságához
  • Folyamatos működés a minőség romlása nélkül a lámpa cseréje előtt is
  • 10W-os hangsugárzók + mikrofonbemenet
  • Centralizált LAN menedzsment

Rugalmas kivetítő minden térben

Állítsd be a képernyő méretét a saját feltételeidnek megfelelően. Annak érdekében, hogy a BenQ SW752 bárhol tökéletes képet vetítsen, 1,5x zoom objektívvel rendelkezik, amely lehetővé teszi akár 3,8-5,7 méteres távolságból történjen a vetítés. A projektoron található mikrofon bemenetét és egy 10 W-os hangszóró, amely kiváló hangminőséget ad a vetítéshez. Azonban ha nagyobb helyiségben szükséges használni a hangszórót, lehetőség van továbbiakkal is összekapcsolni.

Széles képalkotási képességek és központosított menedzsment

A BenQ SW752 a teljes LAN vezérléshez készült. Támogatja a Crestron, az AMX, a PJ-Link és az Extron hálózati rendszereket, hogy egyszerre több kivetítőre integrálják a meglévő központosított irányítást. A kristálytiszta képek két digitális HDMI bemenetet kínálnak 3D-s képek készítéséhez játékkonzolokról és HD-lejátszókról. A képbevitel szabványos D-Sub, Composite vagy S-Video bemenettel érhető el.

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!
Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
2 500 óra (104,17 nap) Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Kontraszt
13 000:1 Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
MHL Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
31,4 cm Kész!
Magasság
11,7 cm Kész!
Mélység
23,3 cm Kész!
Tömeg
3,3 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ SW752 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ SW752. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ SW752. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ SW752. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ SW752.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ