A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

BenQ SX920

Termékkatalógus
BenQ SX920
Projektor - DLP, 3D, nat. XGA (1024x768), max. UXGA (1920x1200), 5000 ANSI lm, kontraszt 5000:1, 2x HDMI, VGA, LAN, MHL, RS23, USB, S-Video, 2x 10W-os hangszóró
Kód:  WX449c3 Termékszám:  9H.JDP77.15E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ SX920

A BenQ SX920 DLP projektor ötvözi a pontosságot, fantasztikus fényerőt, abszolút megbízhatóságot és rugalmas vezérlést. 1024 x 768 felbontást, 5000 ANSI lumen fényerőt kínál.

Az egyszerűen telepíthető kivetítő funkciókkal rendelkezik, mint például a nagy 1,6:1 zoom, a vízszintes Lens Shift eltolás és a 2D keystone korrekció. Az előadást két 10 W-os hangszóróval tudja kihangosítani.

A LAN Control lehetővé teszi a teljes hozzáférését a kivetítőhoz és annk vezérlését LAN-on keresztül. a Crestron RoomView és a PJ-Link hálózati vezérlőrendszer támogatásával.

A gazdag csatlakozási heletőségek HDMI-vel kiegészíti az MHL funkció, a közvetlenül az okostelefonról való egyszerű vetítéshez.


Élességet és valósághű színeket több éve

A BenQ, a DLP® projektorok világelső gyártója, hibátlan képminőséget kínál, amelyet évekig élvezhet. A BenQ díjnyertes kivetítoi a Texas Instruments® Digital Light Processing technológiáját,és a szabadalmaztatott BrilliantColor™ technológiát használják szűrők nélkül, és csaknem teljesen  zárt konstrukciójúak ami biztosítja a:

  • Kivételes képminőséget
  • Nagy élességet és a kiváló olvashatóságot
  • Élénk, valósághű színeket

le
BenQ 5000 ANSI lumenů

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

5000 ANSI lumen

Nem fontos, hogy mennyire világos a konferencia helyszín, az SX920 5000 ANSI lumen fényereje bárhol a legjobb tisztaságot és fényerőt adja. Hagyja felkapcsolva a villanyt, és élvezze a tökéletes előadást, valamint az interakciót közönségével és a lehetőséget, hogy jegyzetelhet mindenki!


le
BenQ 1,6 velký zoom

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Nagy, 1.6X zoom

A nagy átfogású, 1.6x zoom felszabadítja a tér rabságából, ugyanis lenyűgöző távolságból is vetíthet, függetlenül a helyszín formájától, berendezésétől. Kompromisszumok nélkül.

Függőleges lencse emelés

Abban az esetben ha a projektor telepítésekor esetlegesen felmerülő kisebb számolási hibákra derülne fény, akkor a lencse emelés funkcióval könnyedén kijavíthatja a problémát, miközben a kép minősége nem változik.

le
BenQ Lens Shift

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

le
BenQ 2D keystone

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

2D trapéztorzítás-korrekció

A 2D trapéztorzítás-korrekció megnöveli a telepítési rugalmasságát a projektornak, ugyanis akár +/- 30 fok korrekció is lehetséges, vízszintes és függőleges irányban egyaránt. Ezzel a funkcióval a projektort nem szükséges a középvonalba állítani, és így az előadó a vászon előtt tarthatja meg előadását, anélkül, hogy kitakarná a vetített tartalmat. 

Sarokillesztés

A sarokillesztés javítási funkció egy rugalmas és kényelmes módja annak, hogy a vetített kép sarkait, külön-külön változtatni lehessen, és a kép tökéletesen illeszkedjen a vászonhoz.

le
BenQ Corner fit

LAN Control vezérlés

A LAN vezérlés lehetőséget ad az IT vezetőknek, hogy a napi projektor ellenőrzéseket és javításokat gazdaságosan és hatékonyan végezzék, közvetlenül egy munkaállomás mellől. A SX920 Creston RoomView és PJ-Link vezérlési rendszerekkel kompatibilis.

le
BenQ MHL

MHL csatlakoztathatóság

Az MHL csatlakozás segítségével nagyképernyőn oszthatja meg Android eszközének tartalmát. Az SX920 MHL funkciója lehetőséget kínál adatok, fotók, és egyéb tartalmak tükrözésére a projektoron, miközben eszköze akkumulátora töltődik, így nem kell aggódnia az előadás közbeni lemerüléstől.

Paraméterek

Natív felbontás
1024 × 768 px Kész!
Maximális felbontás
1600 × 1200 px Kész!
Kontraszt
5 000:1 Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
609,6 cm (240 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1024 × 768 px Kész!
Maximális felbontás
1600 × 1200 px Kész!
Kontraszt
5 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
609,6 cm (240 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
1 960,78 óra (81,7 nap) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
2 450,98 óra (102,12 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
370 W Kész!
Zajszint
36 dB Kész!
Maximális fogyasztás
490 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
HDMI 1.4, VGA, Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
41,14 cm Kész!
Magasság
11,84 cm Kész!
Mélység
26,75 cm Kész!
Tömeg
4,9 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ SX920 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ SX920 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ SX920. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ SX920. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ SX920.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ