Rapture AP+ plus nový vizuál

BenQ TH530

Termékkatalógus
BenQ TH530
4,5 2 értékelés
Projektor - DLP, 3D, nat. Full HD 1920x1080, max. 1920x1200 WUXGA (16: 9, 3200 lm, 10000: 1, 1xHDMI, D-SUB, USB, mini USB, RS232, S-Video, 2W-os hangszóró
Kód:  WX409b25 Termékszám:  9H.JFH77.14E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ TH530

A fehér színű BenQ MH530 DLP projektor elegáns, 1920 x 1080 képpont felbontású, 3200 ANSI lumen fényerővel rendelkezik és a kiemelkedő 10,000 :1 kontrasztaránya garanciát jelent az éles és jól olvasható képekre minden egyes előadás ideje alatt.

A Lamp Save Mode, a takarékos lámpa üzemmódnak köszönhetően a lámpa élettartama eléri akár a 10.000 üzemórát. A Smartec technologiának van egy Eco Blank energiatakarékos üzemmódja és ez lehetővé teszi a Blu-ray 3D kivetítést.

A gazdag csatlakozási lehetőségek közé tartozik a D-Sub és HDMI is.


Kivételes élesség és több éven át valósághű színeket jelenít meg

A BenQ, a világ egyik vezető DLP projektor gyártója, kifogástalan képminőséget kínál, amelyet azután éveken át élvezhet. A BenQ számos díjjal büszkélkedik, a digitális fénykezelési (Digital Light Processing) technológiát alkalmazza, amely a Texas Instruments®, szabadalmaztatott technológiája és a szinte teljesen zárt konstrukciójú, szűrők nélküli BrilliantColor szin teljesítmény megoldást használja az alábbi jellemzőkkel:

  • Kivételes képminőség
  • Nagy élesség kiváló olvashatósággal párosul
  • Élénk, valósághű színek

Energiatakarékos, környezetbarát

A BenQ által kifejlesztett Smartec technológiának köszönhetően jóval kevesebb karbantartási költség merül fel megalkuvást nem ismerve, a fényerő és a kiváló képminőség csökkenése nélkül és a lámpa optimalizált élettartama mindent tartalmaz, amely elvárható egy DLP projektortól. Ezzel a különleges újítással akár 70% -os energia  fogyasztás megtakarítást érhet el és alacsonyabbak a karbantartási költségek az energia-megtakarítás dinamikus jellemzői következtében, miközben rendkívül magas színvonalú és élénk képek kerülnek kivetítésre.

 BenQ SmartEco
 
BenQ LampSave
 

LampSave, lámpakímélő üzemmód

A lámpacsere képezi a legnagyobb részét a projektor teljes működési költségének. A LampSave üzemmód dinamikusan beállítja a lámpa kimenetét a tartalom fényerő szintje szerint és jelentősen, 50% -kal megnöveli a lámpa élettartamát! A lámpacsere gyakorisága is akár 50% -al csökkenhet, amely a lámpacserére fordított alacsonyabb költségeket eredményezi.

Blu-ray Full HD 3D támogatás

A BenQ MH530 jellemzői közé tartozik a legújabb DLP technológia, amely támogatja a 3D funkciót, ez lehetővé teszi, hogy az iskolák a hallgatóikat magával ragadó tanulási tapasztalattal gazdagítsák egy egyszerű 3D szemüveggel és a Blu-ray lejátszó használatával 3D tartalmakat mutassanak be.

BenQ 3D
 

Nincs jel észlelési üzemmód

Automatikusan átkapcsol az Eco Blank üzemmódba azután, ha a projektornál már több mint három perce nem észlel bemeneti jelet, így elkerüli a szükségtelen energiapazarlást és meghosszabbítja a lámpa élettartamát.

Készenléti teljesítményfelvétel: 0,5 W

Tétlenség esetén a MH530 minimális teljesítményt, 0,5 W (készenlétben) mutat, ezzel eléri azt, amely a régebbi projektor modellek számára nagy kihívás volt. Az energiatakarékosság terén ez a technológiai fejlődés segít megnövelni a projektor lámpa élettartamát és csökkenti a villamosenergia fogyasztás költségét.


Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Minimális vetítési távolság
1,3 m Kész!
Maximális vetítési távolság
10,76 m Kész!
Minimális képátló
101,6 cm (40 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1,3 m Kész!
Maximális vetítési távolság
10,76 m Kész!
Minimális képátló
101,6 cm (40 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
4 000 óra (166,67 nap) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
10 000 óra (416,67 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
196 W Kész!
Zajszint
33 dB Kész!
Maximális fogyasztás
270 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
3D, Interaktív vetítés Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
28,3 cm Kész!
Magasság
9,5 cm Kész!
Mélység
22,2 cm Kész!
Tömeg
1,96 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ TH530 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ TH530. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ TH530. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ TH530. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ TH530.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ