30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

BenQ TH670s Football Edition

Termékkatalógus
BenQ TH670s Football Edition
Projektor - DLP, 3D Full HD 1080p (1920x1080), max. WUXGA (1920x1200) felbontás, 3000 ANSI lumen fényerő, 10000:1 kontraszt arány, HDMI, 2x D-sub, 2x USB, RCA, RS-232, IR, 10W-os hangszóró
Kód:  WX409b29a Termékszám:  9H.JEL77.33H Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ TH670s Football Edition

DLP projektor BenQ TH670s jelentése csodálatos kép paramétereket. Támogatja a natív felbontása 1920 x 1080, amely kombinálva a fényereje 3000 ANSI lumen és kontrasztanyagos 10000: 1 kontrasztarány éles és olvasható képet minden film, sport, átviteli vagy bemutató.

Különleges futball mód beállítja a kép még nagyobb élmény a mérkőzést. Élvezheti a sport, mint még soha.

Hála Lamp Save Mode kínálja lámpa élettartama akár 10.000 óra. Technology Smartec por energiatakarékos üzemmód Eco Blank és lehetővé vetülete Blu-ray 3D.

Beépített 10 W-os hangszóró tökéletesen alkalmas a bemutató vagy film éjszaka. Automatikus trapézkorrekció felhasználóbarát menü és a képesség, hogy töltse fel a mobiltelefon az USB projektor BenQ teszi TH670s az ideális társ.

Nagyvonalú csatlakozási lehetőségek közé tartozik a D-Sub és HDMI.


Élességet és valósághű színeket több éve

A BenQ, a világ egyik vezető DLP projektorok, kínál kifogástalan képminőséget élvezhet évek óta. BenQ ahonnan számos díjat a Digital Light Processing technológia a Texas Instruments®, szabadalmaztatott technológia és BrilliantColor teljesítmény szűrők nélkül szinte zárt konstrukció, amely szerint:

  • Kivételes képminőség
  • Nagy élesség kiváló olvashatóságot
  • Élénk, valósághű színek
le
BenQ FootballMode

Exkluzív futball mód

A különlegessége ennek a modellnek a futball kép üzemmódban. Lehet kombinálni pontos színeket a digitális képjavító érdekében ultra-realisztikus bőrszín és a buja zöld fű. Ezen eredmény, akkor élvezni fogja a nagyon élénk és részletes látvány kedvenc játékok a nagy képernyőn.

Full HD 1080P

Tekintse meg a Full-HD tartalmat kristálytiszta 1080p és Blu-ray, a videojátékok és a HD adások kiváló minőségű, nagy kontraszt csökkentése nélkül a felbontás vagy kompressziós.

nagy fényerejű

Nagy fényerejű projektor 3000 lumen követhetôek viszonylag világos környezetben, vagy akár olyan helyen, ahol a villanyt. Ideális otthoni szórakoztató, mert lehetővé teszi, hogy néz sportesemények és filmek együtt a családjával és élvezze az izgalmas pillanatokat velük.

Beépített hangszóró teljesítmény 10 W

TH670s kínál a filmekhez jobb audio támogatást. A beépített hangszóró 10W reprodukálja kristálytiszta hangot.

le
BenQ TH670 10W reproduktor
le
BenQ TH670 USB nabíjení

1.5 A áramforrás USB A típusú

A felhasználók tölteni a mobil eszközök használata az energiaforrások 1,5 USB-A port, USB típusú A. Alatt streaming sportesemények, így nem kell aggódnia az akkumulátor lemerül a mobil eszközön.

Automatikus trapézkorrekció

Ha a projektort helyezni off-center, biztosítja az automatikus trapézkorrekcióra nagyobb rugalmasságot kivetítő üzembe az automatikus trapézkorrekció hatás segítségével a függőleges beállítás.

Az intuitív design a felhasználói felület

TH670s projektor egy teljesen új, intuitív felhasználói felület könnyen érthető, még a kezdő felhasználók számára

le
BenQ TH670 nastavení

mód LampSave

Az első beállítás a projektor olyan egyszerű, hogy akkor kell elvégezni, mielőtt te is tudod. Kövesse az egyszerű, lépésről-lépésre beállítási varázslót és képek TH670s is tökéletesen beállítani.

Energiatakarékos, környezetbarát

Smartec technológiák BenQ, jóval kevesebb a karbantartási költségeket a fényerő csökkenése nélkül, kiváló képminőséget és optimalizált lámpa élettartama javult mindent, ami elvárható egy DLP projektor. Ezzel a különleges újítás akkor akár 70% energia- fogyasztás és alacsonyabb karbantartási költségek dinamikus jellemzői az energia-megtakarítás, ahol lesz a rendkívül magas színvonalú és élénk képek.

le
 BenQ SmartEco
le
BenQ LampSave

mód LampSave

Helyettesítéssel a lámpa a legnagyobb része a teljes működési költsége a projektort. LampSave mód dinamikusan beállítja a lámpa kimenet szerint a fényereje tartalom, és jelentősen megnöveli a lámpa élettartamát 50% -kal! Lámpacsere gyakoriságának is csökken akár 50%, ami alacsonyabb költségek a lámpa cseréjére.

Nincs jel észlelési módban

Automatikus átkapcsolás Eco Blank üzemmód után a projektor már több mint három perces, anélkül, hogy a bemeneti jel, a szükségtelen energiapazarlás és meghosszabbítja a lámpa élettartamát.

Készenléti teljesítményfelvétel 0,5 W

Ha tétlen TH670s felhívja minimális teljesítmény 0,5 W (készenlétben), ezzel eléri, amit ez a régebbi modellek projektorok nagy kihívás. Ez a technológiai fejlődés az energiatakarékosság segít kiterjeszteni az élet a projektor lámpa, és csökkenti a villamosenergia-költségeket.


Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1080 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
10 000:1 Kész!
Fényforrás
Halogén Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
10 000:1 Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
3 921,57 óra (163,4 nap) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
5 882,35 óra (245,1 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
210 W Kész!
Zajszint
31 dB Kész!
Maximális fogyasztás
260 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB) Kész!
További bemenetek/kimenetek
Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
32,7 cm Kész!
Magasság
22,3 cm Kész!
Mélység
13,7 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ TH670s Football Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ TH670s Football Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ TH670s Football Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ TH670s Football Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ TH670s Football Edition.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ