Shop roku 30 dnů na vrácení

BenQ W1210ST

Termékkatalógus
BenQ W1210ST
4,5 2 értékelés
Projektor - DLP 3D nat. Full HD 1080p 16:9 (1920x1080), max. WUXGA (1920x1200), 2200 ANSI lumen, kontraszt 15000:1, 2x HDMI, USB, D-Sub, RS232, MHL, DC 12V, 2x10W hangszóró
Kód:  WX440n10c Termékszám:  9H.JFP77.13E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ W1210ST

A BenQ W1210ST Full HD Full HD házimozi projektor élénk képekkel, kiváló minőségű színekkel és különleges játék móddal nyűgöz le mindenkit. 1920 x 1080 képpontos felbontás, 15 000: 1 nagy kontraszt, 2200 lumen fényerő és hatfokozatú RGB színkapcsoló jellemzi, amelynek köszönhetően kiváló képminőséget biztosít.
A "Game" és a "Game bright" speciális játékmódok fokozzák a játék környezetének színét, telítettségét és színhűségét. Az alacsony bemeneti késleltetés tökéletes megjelenítést tesz lehetővé.
A széleskörű felszereléshez tartozik még a Short-Throw lencse és egy nagyszerű zoom amely csupán 1,5 méterről 100 inches képet tud vetíteni.

Két 10 W-os hangszórója forradalmi hangzást nyújt mind játékokhoz, mind kedvenc filmjeidhez.. A BenQ W1210ST CinemaMaster Audio Enhancer digitális hangerősítő mechanizmusa a hollywoodi fimeknél használt algoritmusokat használja, így nagyszerű élményben lesz részed.

A BenQ W1210ST rendkívül energiatakarékos, akkumulátor élettartama BenQ SmartEco módban akár 7000 óra is lehet.

A tökéletes képekért

A kivetítő különleges technológiát kínál a játékosoknak. A kompromisszummentes alacsony bemeneti késleltetés és alacsony válaszidő biztosítja az időben történő reakciót és megakadályozza a kép elmosódását.

Hatalmas képek, óriási játékélmény

Merülj el a játékban a 100 hüvelykes kivetítőn, és élvezd a játék örömét. Game és Game Bright mód áll rendelkezésre a játék környezetének színének, telítettségének és színhűségének növelésére.

Full HD 1080p

Élvezd a tiszta üveglencsékből álló optikai rendszer nyújtotta 1080p Full HD éles és kristálytiszta képminőséget, amely életre kelti a videókat és Blue-ray tartalmakat egyaránt.

Hatszegmenses színkeverés

Hatszegmenses (RGBRGB),  hatszoros sebességgel forgó színkerekével a vetített kép színmélységét és színterét tudja maximalizálni, a BrilliantColor ™ egyedi színjavítással pedig valóban lélegzetelállító élénk színeket élvezhetünk, szivárványhatás nélkül.

A CinemaMaster minden helyiséget világszínvonalú otthoni mozivá alakít át. A kivetítő olyan hangerősítő technológiával rendelkezik, amely kétségkívül óriási élményt nyújt a legnagyobb filmrajongóknak is.

 MaxXAudio BenQ Audio Enhancer 10 W-os hangszóróinak köszönhetően káprázatos, a  hollywoodi filmekéhez hasonló sztereó hangzásban lehet részed, a mély és magas hangok kiemelése által.

Független színkezelés

A BenQ egyedülálló színkezelési eszköze  a hat elsődleges szín (R / G / B / C / M / Y) finom árnyalatait és telítettségét tudja kezelni, így lehetőséget nyújt arra, hogy a természet színeihez vagy éppen egy galaxishoz igazítsd a színeket.

Vizuális élmények professzionális beállításokkal

Az Imaging Science Alapítvány által beépített, kiváló minőségű ISFccc® kalibráción keresztül a W1210ST projektor kép- és színteljesítménye bármilyen helyiségre testre szabható, előre beállított nappali és éjszakai fénykiegyenlítési módokkal együtt.

Magas kontraszt

A BenQ házimozi kivetítői valósághű képeket közvetítenek a magas kontrasztaránynak köszönhetően, így éles részleteket, élénk színeket kapunk.

BenQ SmartEco

Egy zseniális megoldás, amely automatikusan állítja be a lámpa fényerejét annak tartalmához, mint például szövegek esetében növeli tudja a kontrasztot.

Könnyű és gyors telepítés

Short-Throw vetítés már egészen közelre is

Csupán 1,5 méterről 254 centiméter (100 inch) átlójú képet tud kivetíteni, amely kis térben hihetetlen teljesítmény.

Nagy zoom funkció

Az extra nagy zoom funkció igazi nagy képernyős szórakozást nyújt hiszen maximalizálja a rendelkezésre álló helyet a különböző  vetítési távolság által.

Intuitív felhasználói felület

A gyönyörűen kialakított W1210ST kivetítő teljesen új, intuitív felhasználói felületettel rendelkezik és bemeneti jelei gyorsabban reagálnak, mint valaha.

Telepítő varázsló kezdőknek is

Az első beállítás olyan egyszerű lesz, hogy észre sem fogod venni. Kövesd a telepítővarázsló utasításait lépésről lépésre, és máris finomhangolhatod új kivetítőd.

Könnyű vetítés bármilyen színes felületen

A falszínkorrekció funkció úgy állítja be a színeket, hogy valósághű eredeti színeket kapj bármilyen színes felületen.

Vezeték nélküli Full HD 2.Generation Set
(Opcionális eszköz - nem tartozik a csomagba)

A vezeték nélküli Full HD készlet nagyszerű társ a házimozi kivetítőkhöz. Tömörítetlen 1080p tartalmakat akár 3D-ben is streamingel! Négy erős antennájának és legfeljebb 30 m vezeték nélküli hatótávolságának köszönhetően kristálytiszta képátvitelt biztosít.

Az egyszeri beállítás az automatikus párosítást biztosítja a kivetítővel, míg a kiemelkedően alacsony, nulla késleltetésnek köszönhetően zökkenőmentes videolejátszást és a játékot tesz lehetővé. A dinamikus frekvenciaválasztó biztosítja a folyamatos és éles videó folyamot.

4 HDMI bemenettel rendelkezik legfeljebb négy csatlakoztatott eszközről.

Legfontosabb jellemzői

      Teljes HD felbontás
      Alacsony bemeneti késleltetés - játékokhoz ideális
      Alacsony minimális vetítési távolság - 100" átló 1,5 m-ről
      ECO üzemmódban a lámpa élettartama legfeljebb 7000 óra
      2 × 10 W BenQ CinemaMaster Audio Enhancer hangszórók

Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Minimális vetítési távolság
0,92 m Kész!
Maximális vetítési távolság
3,31 m Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,92 m Kész!
Maximális vetítési távolság
3,31 m Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB) Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Mennyezetre, Asztalra Kész!
Funkció
Zoom, MHL, 3D ready Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
38,05 cm Kész!
Magasság
12,17 cm Kész!
Mélység
27,7 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ W1210ST Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ W1210ST. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ W1210ST. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ W1210ST. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ W1210ST.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ