A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

BenQ W2000+

Termékkatalógus
BenQ W2000+
5 1 értékelés
Projektor - DLP, Full HD, 1920 × 1080, 3D, 2200 ANSI lm fényerő, 15000:1 kontraszt, MHL, VGA, USB, hangszórók
Kód:  WX440t2 Termékszám:  9H.Y1J77.18E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ W2000+

A BenQ W2000+ Full HD házimozi projektor magas színvonalú színeket kínál a Rec.09 szabvánnyal. Ezen felül a CinemaMaster jobb videó és audió reprodukciót, nagy (15 000:1) kontrasztarányt, jobb (2200 ANSI lumenes) fényerőt, valamint kiegészítő funkciókat és technológiákat - Lens Shift, Short-Throw, optikai zoom és oldalsó vetítés 2D trapézbeállítással - kínál. A filmes estéken forradalmian új hangzást élvezhetsz, hála a két, rezonancia kamrában elhelyezett 10 wattos hangszórónak, és a CinemaMaster Audio Enhancer technológiának, amely olyan speciális algoritmusokat használ, amelyeket a hollywoodi filmstúdiókban használnak.


Elegáns és csendes projektor

A fekete szín és a letisztult ívek kombinációja hozzájárul a W2000+ modern megjelenéséhez, amely napjaink életstílusához illik. A szupermodern design mellett ráadásul az új légáramlási és ventilátor-architektúra a zajszintet 29 dBA-ra csökkenti, amely kategóriájában az egyik legalacsonyabb értéknek számít.

BenQ W2000+

Nemzetközi Rec.709 szabvány

A Rec.709 egy nemzetközi HDTV szabvány, amely garantálja a film színeinek olyan pontos reprodukcióját a BenQ W2000+ projektoron, mintha élőben látnánk.

Hatszoros sebességű színkerék

A BenQ W2000+ projektor hatszoros sebességű RGBRGB színkerekét úgy kalibrálták, hogy éles képet, és kiváló minőségű színeket jelenítsen meg.

BenQ RGBRGB
BenQ 1080p

Projektor Full HD 1080p felbontással

Kápráztasd el magad az optikai rendszerrel, amelyet 1080p Full HD felbontásra optimalizáltak. Élvezd a Full HD minőséget a lehető legtisztább és -élesebb formában – Blue-ray-től, videojátékokon át, streameléséig.


BenQ CinemaMaster

A CinemaMaster technológia minden helyiséget otthoni moziteremmé alakít. A BenQ W2000+ kivetítőt ráadásul egy hangerősítő funkcióval is felszerelték, amely a legkritikusabb filmrajongók igényeit is kielégíti. A hang tisztább lesz, hála a két, rezonancia kamrában elhelyezett 10 wattos hangszórónak, és a BenQ Audio Enhancer technológiának, amely olyan speciális algoritmusokat használ, amelyeket a hollywoodi stúdiókban alkalmaznak, hogy a sztereo hang mély és magas részeit drámaian javítsák.

Független 3D színkezelés

A BenQ egyedülálló színkezelési eszköze lehetővé teszi, hogy a hat elsődleges szín (R/G/B/C/M/Y) telítettségét és árnyalatát színenként finomítsd. Hozzáigazíthatod a BenQ W2000+ színeit a természethez, más galaxisok szimulációjához vagy bármihez.

Vizuális szórakozás professzionális kalibrálással

Az Imaging Science Foundation beépített ISFccc® kalibrálása révén a W2000+ kép- és színteljesítményét bármilyen helyiséghez, nappalhoz, vagy éjszakához igazíthatod.

BenQ ISF

Magas kontrasztú kivetítő

A BenQ W2000+ házimozi-kivetítő a nagy ANSI kontrasztarányon keresztül képes valós képet adni a világról. Jelentősen felülmúlja a DLP nélküli projektorok kontrasztarányát. Kiemelkedően tiszta és részletgazdag képet láthatsz majd.

BenQ SmartEco

Ez a zseniális megoldás növeli a nézői élményt, miközben pénzt takarít meg. A SmartEco automatikusan a tartalomhoz igazítja a BenQ W2000+ projektor lámpájának fényerejét a hogy gazdagabb feketét vetítsen, és megnövelje a kontrasztot apróbb szöveghez és finom részletekhez.


BenQ Short-Throw

Vetítés kis távolságra

Maximalizáld a minimális hely kihasználtságát a BenQ W2000+ otthoni projektorral, amely egy 100"-es kép vetítéséhez csak 2,5 métert igényel. Vidd át a moziélményt bármely helyiségbe.

Nagy zoom, nagy képhez

Az extra nagy zoom funkció maximalizálja a rendelkezésre álló helyet a vetítési távolságok széles skálájához, és a széles képernyős szórakozáshoz.

BenQ zoom

Oldalsó vetítés 2D trapézbeállítással

A vízszintes és függőleges trapéztorzítás-korrekció lehetővé teszi az oldalról történő vetítést, és nagyban megkönnyíti a BenQ W2000+ elhelyezését. Függetlenül attól, hogy egy dohányzóasztalra helyezed-e a szék mellé, vagy a szoba másik sarkába, éppen csak nem veled szembe, mindig beállíthatod a képet trapéztorzítás mentesre.

BenQ Lens Shift

Rugalmas függőleges lencse emelés

A Lens Shift rugalmasságot biztosít a BenQ W2000+ projektor felszerelésekor vagy beállításakor. A képeket felfelé vagy lefelé mozgathatod a képminőség romlása nélkül.


Beállítás varázsló kezdőknek is

Ennek az otthoni kivetítőnek az első beállítása olyan egyszerű, hogy megleszel vele, mielőtt észrevennéd. Egyszerűen kövesd a telepítő varázsló lépésenkénti instrukcióit, és a BenQ W2000+ finomhangolásra kerül.

Könnyű vetítés bármilyen színes felületen

A falszínkorrekció funkció beállítja a színeket úgy, hogy a látott kép megfeleljen az eredeti felvételnek, bármely színes felületen.


Vezeték nélküli Full HD készlet
( opcionális eszköz - nem a kivetítő tartozéka)

A vezeték nélküli Full HD készlet nagyszerű társ a BenQ házimozi kivetítőkhöz - támogatja a tömörítetlen 1080p tartalmak streamelését, akár 3D-ben is! Akár 30 méteres vezeték nélküli hatótávolságával, négy erős antennájával biztosítható a kristálytiszta képátvitel, még a falakon keresztül is.

Az egylépéses beállítás biztosítja az automatikus párosítást a BenQ W2000+ projektorral, míg a nulla késleltetés biztosítja a zökkenőmentes videolejátszást és a gyakorlatilag lag-mentes játékot. A dinamikus frekvenciaválasztás a sima és gyors adatátvitel érdekében választja ki a csatornákat.


Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
15 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1,5 m Kész!
Maximális vetítési távolság
7,64 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
15 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1,5 m Kész!
Maximális vetítési távolság
7,64 m Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás
VGA, Komponens, Kompozit Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
VGA (D-SUB), Komponens, Kompozit Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Mennyezetre, Asztalra Kész!
Funkció
Zoom, MHL, 3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
38,05 cm Kész!
Magasság
12,17 cm Kész!
Mélység
27,7 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ W2000+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ W2000+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ W2000+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ W2000+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ W2000+.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ