Shop roku Akvizice ApF HU

BenQ W2000w Football Edition + Wireless Full HD kit

Termékkatalógus
BenQ W2000w Football Edition + Wireless Full HD kit
4,0 1 értékelés
Projektor - DLP, nat. Full HD 1080p (1920 x 1080) max. WUXGA (1920 x 1200), 16:9, 2000 ANSI lumen, kontraszt 15000:1, 3x HDMI, MHL, 2x USB, VGA, hangszóró
Kód:  WX440t1 Termékszám:  9H.Y1J77.18G Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ W2000w Football Edition + Wireless Full HD kit Megszűnt

BenQ W2000w Football Edition + Wireless Full HD kit

A BenQ W2000w egy Full HD projektor otthoni mozizáshoz éles képpel és minőségi színekkel, amelyek megfelelnek a Rec. 709 nemzetközi szabványnak. 1920 × 1080 pixeles felbontást, 15000:1 kontrasztot, 2000 lumenes fényerőt és hatszoros sebességű RGBRGB-vel továbbfejlesztett csúcsminőségű képet biztosító színkereket kínál.

A kivetítő része a 2. generációs Wireless Full HD Kit készlet a Full HD képek vezeték nélküli továbbítására. 

A gazdag felszereltséget további funkciók és technológiák egészítik ki - Lens Shift,  Short-Throw (rövid vetítési távolság), nagy zoom és 2D Keystone oldalirányú vetítés. Rendelkezik a  CinemaMaster technológiával is, amely tökéletesíti a látványt és a hangzást.

A filmes esték kiváló hangzásáról a forradalmi audiórendszer két, 10 Wattos hangszórója gondoskodik, amelyeket rezonáló hangkamrákban helyeztek el. A BenQ W2000w CinemaMaster Audio Enhancer funkciója egy olyan digitális hangteljesítmény javító motor, amely azokat az algoritmusokat és hullámmintákat használja, mint a hollywoodi filmstúdiók.

A filmvetítő nem zavarja meg a nappalid csendjét és nyugalmát, mert csendes - az üzemi zaj szintje mindössze 27 dB.

A BenQ W2000w rendkívül energiatakarékos, és a BenQ Smartec módnak köszönhetően akár 6000 órán át üzemel.


Elegáns és csendes

A luxus arany szín és elegáns vonalak harmonikus kombinációja modern, a mai életmódnak megfelelő megjelenést adnak a W2000w-nek. A szupermodern design mellett az új, javított légáramlás és a ventilátorok architektúrája 27 dB-re csökkentik a zajt, ezáltal biztosítva a kényelmes vizuális élményt. A 27 dB érték a legalacsonyabb ventilátorzaj a kategóriájában, amellyel jelentősen felülmúlja az előző generációt.

le
BenQ W2000
 

Rec. 709 nemzetközi szabvány

A Rec. 709 egy nemzetközi HDTV sztenderd, amely garancia a valósághű, moziszerű színek visszaadására, úgy, ahogyan azokat a filmrendező megálmodta.

Hatszoros sebességű színkerék

A W2000w projektor hatszoros sebességű RGBRGB színkereke úgy van kalibrálva, hogy éles képek mellett a lehető legfinomabb színpalettát reprodukálja, megfelelve a  nemzetközi Rec. 709 HDTV sztenderdnek.

le
BenQ RGBRGB
 
le
BenQ 1080p
 

Full HD 1080p

Gyönyörködj a Full HD 1080p felbontásra optimalizált optikai rendszer ragyogó teljesítményében, amely csak tiszta üvegből készült lencsetagokból áll. Élvezd a legtisztább és legélesebb Full HD-tartalmakat - a Blu-ray-től a videojátékokon át az élő adásig.


2. generációs vezeték nélküli Full HD szett
(a projektor része)

A vezeték nélküli Full HD szett tökéletes társa a BenQ otthoni filmprojektoroknak - támogatja a tömörítetlen 1080p tartalmak stream-elést, még 3D-ben is! A vezeték nélküli hatótávolság akár 30 m, amit négy nagy teljesítményű antenna biztosít. Nekik köszönhetően a képek még falakon keresztül is kristálytiszták.

Az egyszeri beállítás biztosítja az automatikus párosítást a projektorral, míg a nulla látencia egyenletes videólejátszást és játékoknál gyakorlatilag nulla késést nyújt. A dinamikus frekvencia-kiválasztás a sima és gyors stream-elésért átkapcsol a csatornák között.

4 HDMI bemenettel rendelkezik, így a projektor vezérlőjével akár négy csatlakoztatott eszköz közül választhatod ki a tetszőleges forrást. A W2000w modell szerkezete speciális helyet kínál a ház belsejében a vezeték nélküli vevőegységnek, hogy ne zavarja meg az általános design-t. Az adó modern, fehér színben készült, így illik a legtöbb nappaliba.

Fő jellemzők

  • Tömörítetlen stream-elés akár 1080p felbontásban, 60 Hz
  • Késedelem nélküli stream-elés akár 30 méterig, a tökéletes játékhoz
  • Rendkívül stabil és egyenletes minőségű stream-elés
  • 4 HDMI bemenet és lehetőség, hogy a projektor vezérlőjével megváltoztasd a jelet
le
BenQ W2000w uložení přijímače
 

le
BenQ CinemaMaster
 

A CinemaMaster technológia minden szobát világszínvonalú házimozivá alakít át. A kivetítőt ellátták hangteljesítmény javító technológiával, amely még a legkritikusabb a filmrajongóknak is biztosan örömet okoz. A két, 10 wattos, rezonancia kamrában található hangszóró és a MaxxAudio BenQ Audio Enhancer technológia kiváló hangzást biztosítanak. Ebben főleg az utóbbinak van nagy szerepe. A Waves-től származó technológia forradalmi algoritmusaival és hullámmintáival, amelyeket a hollywoodi stúdiók is használnak, drámaian megemelkedik a mély és magas hangok színtere és lenyűgöző sztereó hatásokat kapsz.

Független 3D színkezelés

A BenQ egyedülálló színkezelő eszköze lehetővé teszi a telítettség és a hat alapszín (R/G/B/C/M/Y) színárnyalatainak finomhangolását, külön-külön minden szín esetében. Így testre szabhatod a színeket a természetestől más galaxisok szimulált színeiig, vagy bármihez a kettő között.

Professzionális hangolás a vizuális élményért

Az Imaging Science Foundation nagyra becsült ISFccc® kalibrációs eljárása is beépítésre került, így a W2000w projektor kép és szín teljesítménye a környezetének megfelelően állítható be, mint például az előre beállított nappali vagy éjszakai üzemmódra.

le
BenQ ISF
 

Kiemelkedő kontraszt

A BenQ otthoni mozi projektorai a magas ANSI kontraszt aránynak köszönhetően nagyságrendekkel élethűbb, tisztább és részletgazdagabb képet hoznak létre, mint a nem-DLP rendszerű projektorok.

Teljes képernyős teljesítmény

A BenQ W2000w az egyes pixeleket több fénnyel világítja meg a nagyon részletes grafikus megjelenítésért.

BenQ SmartEco

Ötletes megoldás a látvány élmények fokozására, miközben pénzt takarít meg - a SmartEco automatikusan, a bemeneti tartalomnak megfelelően beállítja a lámpa fényerejét, így növeli a feketék intenzitását és az apró szövegek és feliratok részletességét.


Gyors és egyszerű telepítés

le
BenQ Short-Throw
 

Vetítés rövid távolságra

Maximalizáld a feszültséget a legkisebb helyiségben is a BenQ otthoni projektorával, amely mindössze 2,5 méterre is fantasztikus 100 hüvelykes képet vetít. Vidd el a nagyvásznú mozi élményét bármely helyiségbe.

Nagy zoom a nagy képért

A rendkívül nagy Feature zoom több vetítési távolság számára maximalizálja a rendelkezésre álló helyet, így tökéletesen kihasználhatod a nagy képernyő nyújtotta szórakozási lehetőségeket.

le
BenQ zoom
 

Oldalirányú vetítés a 2D Keystone-al

A vízszintes és függőleges trapézkorrekció lehetővé teszi az oldalirányú vetítést is, amely nagyban megkönnyíti a projektor elhelyezését. Függetlenül attól, hogy a kanapé melletti dohányzóasztalon vagy a szoba egy másik sarkában helyezed el, röviden nem egyenes szögben, a képet mindig méretre szabhatod, méghozzá trapézeltolódás nélkül.

le
BenQ Lens Shift
 

Rugalmas függőleges objektíveltolás

A Lens Shift funkció rugalmasságot biztosít a projektor telepítésekor vagy beállításakor. A képminőség romlása nélkül felfelé vagy lefelé tolhatod a képet.


Intuitív design a felhasználói felületen

A gyönyörűen formázott W2000w kivetítő egy teljesen új, intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, valamint olyan bemenetekkel, amelyek gyorsabban reagálnak, mint valaha.

Beállítás varázsló a kezdőknek

A projektor első beállítása olyan egyszerű, hogy gyorsabban elkészül, mint észrevennéd. Egyszerűen kövesd lépésről-lépésre az útmutató képeit és tökéletesen beállíthatod a W2000w-t.

Egyszerű vetítés bármilyen színes felületre

A falszínkorrekció funkció úgy állítja be a színeket, hogy a vizuális élmény bármilyen színes felületen megfeleljen az eredeti felvételnek.



 

Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
15 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1,5 m Kész!
Maximális vetítési távolság
7,64 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Kontraszt
15 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1,5 m Kész!
Maximális vetítési távolság
7,64 m Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, WiFi, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Komponens, Kompozit Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, WiFi, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Mennyezetre, Asztalra Kész!
Funkció
Zoom, MHL Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
38,05 cm Kész!
Magasság
12,17 cm Kész!
Mélység
27,7 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ W2000w Football Edition + Wireless Full HD kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ W2000W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ W2000w Football Edition + Wireless Full HD kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ W2000w Football Edition + Wireless-Full-HD-Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ W2000w Football Edition + Wireless-Full-HD-Kit.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ