A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

BeoPlay A1 Bluetooth hangszóró - Deep Red

Termékkatalógus
BeoPlay A1 Bluetooth hangszóró - Deep Red
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - 2 x 30 W teljesítmény, 60-24000 Hz frekvenciaátvitel, Bluetooth 4.2, MP3 lejátszóhoz és a mobileszközökhöz való bemenet, USB-n keresztül tölthető, Li-Ion akkumulátor, méret: 4,8 x 13,3 cm, tömeg: 0,6 kg
Kód:  BEO001g1 Termékszám:  1297848 Gyártó honlapja:
BeoPlay A1 Bluetooth hangszóró - Deep Red Megszűnt

BeoPlay A1 Bluetooth hangszóró - Deep Red

Bluetooth hangszóró egy egyedülálló 360 °-os szerkezet

A vezeték nélküli BeoPlay A1 Deep Red hangszóró egy kompakt vázban gazdag és erőteljes hangzást rejt, melyet egy speciális tervezésű 360 ° szerkezetnek köszönhetően minden irányba kihangosít. A fényűző megjelenésről a dán tervező Cecilie Manz gondoskodott, akik már a tervezésnél a prémium audio teljesítmény és a maximális gyalorlatiasság tökéletes ötvözetére törekedett. Robusztus kialakítás és hosszú üzemidejű teszi ezt a hangszórót ideális partnerré a kalandos és kényelmes utazások során.


A BeoPlay A1 Deep Red hangszóró főbb jellemzői

  • Kompakt méretek
  • Elegáns lekerekített forma, barna dizájn
  • Vezeték nélküli Bluetooth 4.2
  • 3,5 mm-es audio jack
  • Gyors töltés USB-C
  • Praktikus bőrzsinór nyakpánt
  • Az akkumulátor üzemideje 24 óra
  • Ütésálló
  • Beépített mikrofon 360 fokos lefedettség

Több hang, több basszus

A BeoPlay A1 hangszóró tartalmaz egy új mélysugárzó alumínium mag, egy erős mágneses rendszer és egy erősítő, amely egy teljes körű basszus hangzás gazdag részletek még alacsony frekvenciákat. Egy pár meghajtók maximális kapacitása 2 x 140 W biztosítja az erőteljes hangzás, amely könnyen hangzik, és a nagy terek.


Hosszú akkumulátor-élettartam

Az akkumulátor üzemideje hihetetlen 24 óra, ami egy jó adag energia a hétvégi zenehallgatásra. BeoPlay A1 intelligens töltőrendszere alkalmazkodik az USB kábeled sebességéhez, amit használsz, így hamarosan készen áll az új kalandokra.


Hallom, hangosan és tisztán

A BeoPlay A1 beépített mikrofonnal rendelkezik hanghívásokhoz, és a központi egységet körbevevő peremszerű kialakítás miatt a mikrofon 360 fokban ugyanolyan tisztán szólal meg és észleli a hangokat. Ez a másik fél számára is sokkal tisztább hangfelismerést tesz lehetővé.


Robusztus kialakítás

A kör alakú alumínium rács egyszerre szép és erős, továbbá a dupla öntött polimer testtel együtt stabil védelmet nyújtanak a belső alkatrészeknek. Víz és porálló. Egyszerűen megfogalmazva: a BeoPlay A1-et nagyszerű érzés megérinteni és kézben tartani.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay A1 Bluetooth hangszóró - Deep Red
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay A1 Deep Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay A1 Deep Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay A1 Deep Red.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ