Shop roku Akvizice ApF HU

BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró - Stone Grey

Termékkatalógus
BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró - Stone Grey
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - 2 x 30 W teljesítmény, 55Hz - 20kHz frekvenciaátvitel, Bluetooth, MP3 lejátszó és mobileszköz bemenet, por- és cseppálló, USB töltő, Li-Ion akkumulátor, méret: 4.4 x 14.2 x 25.6 cm, tömeg: 1,1 kg
Kód:  BEO001e2 Termékszám:  1643773 Gyártó honlapja:
BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró - Stone Grey Megszűnt

BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró - Stone Grey

A hordozható, True 360° Sound technológiával rendelkező BeoPlay A2 Active Blutetooth hangszórót letisztult, sima kialakítással dobták piacra. A termék kis tömegére az alumínium burkolat a garancia. A felső részen található vékony szövetpántok megkönnyítik a hangszóró hordozását és felakasztását. Az eszköz beépített Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amelynek készenléti ideje akár a 24 órát is elérheti, a töltési ideje pedig nem tart tovább 2 óra és 45 percnél. Az Active modell továbbá magas szintű por- és cseppálló kialakítást kapott, ezért nyugodtan magunkkal vihetjük a keményebb bevetésekre: nem fog neki megártani sem az eső, sem a medencéből ráfröccsenő víz.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható hangszóró
  • Minőségi kivitelezés - alumínium burkolat
  • Két 30 W teljesítményű digitális erősítő
  • Bluetooth 4.0 támogatás
  • Por - és cseppálló kialakítás
  • Beépített Li-ion akkumulátor akár 24 óra készenléti idővel
  • Kompakt méret és tömeg

Jó hangminőség

A hangzás a régi quad hangszórók minőségét idézi. Az alumíniumtömb két 7,6 cm-es széles tartományú és két 2 cm-es magassugárzót takar. A basszusért a két passzív mélyerősítő felel. A két 30 W-os digitális erősítő figyelemreméltó 180 W-os csúcsteljesítményt nyújt.

A True Sound technológia biztosítja, hogy a hangszóró bármelyik oldalán állva is ugyanolyan tökéletes hangzást hallj. Nyugodtan tedd le a hangszórót és üljétek körbe, senkinek sem lesz majd oda panaszra, hiszen mindenki ugyanazt a hangminőséget élvezheti.

Kapcsolódás

A kedvenc zenédet szeretnéd hallgatni? Nem probléma! A BeoPlay hangszóróját többféleképpen is csatlakoztathatod: a Bluetooth 4.0 lehetővé teszi az akár nyolc eszközhöz való kapcsolódást. Az eszköz továbbá MP3 lejátszókhoz való Line-In (3,5 mm-es jack) bemenettel is rendelkezik.

Tartozékok:

BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró, 2 szövetpánt, töltőkábel, használati utasítás

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró - Stone Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay A2 Active Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay A2 Active Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay A2 Active Grey.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ