Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BeoPlay A2 Blue

Termékkatalógus
BeoPlay A2 Blue
Bluetooth hangszóró - 2x 30W, 55Hz - 20kHz frekvenciaátvitel, Bluetooth 4.0, MP3 lejátszó és mobilkészülék bemenet, USB töltés, Li-Ion akkumulátor, 4,4 x 14,2 x 25,6 cm-es méret, Súly: 1,1 kg
Kód:  BEO001e Termékszám:  1290980 Gyártó honlapja:

BeoPlay A2 Blue

A jól megtervezett, hordozható Bluetooth hangszóró 360 fokban True Sound hangrendszer, sötétkék színű. Jellemzője masszív építési terület. A test anyaga alumínium, így garantált a kisebb súly. A felső oldalán van egy vastag bőr szíjjal szállítására és lóg. A hangfalak beépített Li-ion akkumulátor tart akár 24 órán keresztül.

legfontosabb jellemzői

  • két 30 wattos hangszóró
  • támogatja a Bluetooth 4.0
  • minőségű alumínium kivitelben
  • a lehetőségét, felfüggesztés
  • Hosszú akkumulátor-élettartam

Jó hangminőség

A hangminőség után hat meghajtók. Mindkét oldalán a hangszóró egyik 0,75 "-es magassugárzó, 3" -es mélynyomó és egy passzív mélynyomó. Minden garantálja a kiváló minőségű hang torzítás nélkül még nagy hangerővel.

Igaz Sound funkció biztosítja, hogy hallani fogja ugyanazt a hangot, hogy te vagy a hangszórók forgatták bármely oldalról. Csak feküdt a berendezés és a körülötte mindenki élvezheti a zenét is, és egyenletesen, és a tökéletes minőséget. 

összekapcsolhatóság

Hallgatni a kedvenc zenéje? Eszközök csatlakoztathatók több szempontból is. Ezek közül az egyik a Bluetooth 4.0, amelyen keresztül lehet csatlakozni akár 8 készülék. A hangszóró is fel van szerelve egy Line-In bemenet (3,5 mm-es jack) az MP3 lejátszó. Különlegessége az USB-csatlakozó, amely töltheti mobiltelefon, miközben zenét hallgat.

tartozékok:

bőrszíj, töltő, használati utasítás

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay A2 Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay A2 Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay A2 Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay A2 Blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ