Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BeoPlay A6 Fehér

Termékkatalógus
BeoPlay A6 Fehér
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró 240W, gyakorisága 35Hz-22kHz, AirPlay, DLNA, Bluetooth 4.0, érintésre működő vezérlők
Kód:  BEO002x Termékszám:  1200268 Gyártó honlapja:

BeoPlay A6 Fehér

Bluetooth hangszóró célja, hogy kapsz egy tökéletesen játszott hangot. Mindegy, hogy a kimondott szó, hangszeres kompozíciók, tárolt zeneszámok minden műfajban, mindig hangzik teljesen és tökéletesen tiszta. Ez az egyedi kialakítás segít a hangszóró és a vetítési szöget öt nagy teljesítményű hangszórók.

BeoPlay öt hangszóróból négy hangszóróval, az első és egyetlen szélessávú hangszóró hátrafelé. Ez maximalizálja a terjedését surround hangzás. Egy másik előny az, hogy minden egyes hangszóró saját digitális erősítővel.

A fő előnyök

  • öt csatornás hangsugárzó külön D osztályú erősítő
  • csatlakoztassa és patak felett WiFi, AirPlay, DLNA és Bluetooth 4.0
  • technológia támogatása BeoLink Multiroom
  • három lehetőség - Fal, ingyenes, Corner
  • érintőképernyős vezérlés
  • nagy hang teljesítmény, garantált Bang & Olufsen

Kiváló hang és egyszerű kezelhetőség

Hangszóró technológiáját használja BeoLink Multiroom, amelyet aztán játszott a különböző szobákban vagy más zenét is játszani a dallamot az egész házat.BeoPlay hangszóró lehetővé teszi, hogy zenét hallgatni keresztül AirPlay, DLNA és Bluetooth 4.0. Ön is használja hozzáférést a streaming szolgáltatások, mint például. Spotify, Deezer, és TuneIn internetes rádió. A szoftver kompatibilis szinte az összes szolgáltatást.

Touch vezérlés nagyon egyszerű. Csak érintse meg vagy csúsztassa az ujját az érintőképernyős felületen, amely egyértelműen kapcsolódik a felső oldalon. Természetesen azt is értékelik a magas minőséget képviselnek a szövet huzattal megkülönböztető design, amely nem gátolják a hangok. Hangszóró lehet helyezni a földre, az asztalon, vagy akár csatolja a falra. Csatlakoztassa az Ön audio készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül, és élvezze a kiváló minőségű, torzításmentes audio teljesítményt, amikor akarnak.

hangszórók

2 x 60 W mélynyomó átmérőjű 5.5 "
1 × 60 W szélessávú hangszóró átmérője 1,5 "
2 × 30 W magassugárzó átmérőjű 3/4 "

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay A6 Fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay A6 White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay A6 White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay A6 White.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ