30 dnů na vrácení Shop roku

Wifi hangfalak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(91)
5.1.2
(18)
3.1
(17)
3.1.2
(15)
3.0
(10)
Csatlakozó típus
HDMI
(98)
Digitális optikai
(91)
LAN (RJ-45)
(64)
3,5 mm Jack
(57)
AUX
(32)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(197)
Wi-Fi
(239)
Multiroom
(102)
AirPlay
(145)
Chromecast
(99)
NFC
(8)
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(44)
Fekete
(160)
Barna
(4)
Ezüst
(14)
Szürke
(16)
Arany
(4)
Sárga
(2)
Szűrés

A Wi-Fi hangszórókat házi vagy üzleti használatra tervezték. Választhatsz különálló egységet, valamint együttműködő hangszórókat, amelyekkel az egész háztartást (multiroom rendszer) ki tudod hangosítani. Egyes modellek tartalmazhatnak Bluetooth funkciót is, ezekhez a mobiltelefont vagy tabletet közvetlenül is csatlakoztathatod, például ha megérkeznek a barátok egy ünnepségre.

Tovább

A Wi-Fi hangszóró teljesítménye

A hangszórókon található wattokban kifejezett érték többnyire csak a vezeték nélküli hangszóróba beépített erősítő teljesítményére ad információt (a maximális hangerőt decibelekben adják meg (dB)). Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg a teljesítmény értékét, így előfordulhat, hogy a 20 W RMS érték nagyobb teljesítményt takar, mint a 200 W PMPO. Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész hangszóró tömegét. Az alábbi felosztás ezért csak tájékoztató jellegű.

  • 10 W-ig – nagyon kompakt méretű vezeték nélküli hangszórók, amelyek elférnek akár a táskában is, így könnyen hordozhatóak. Ne várj tőlük dobhártyaszaggató teljesítményt, és mély basszusokkal sem fognak elkápráztatni.
  • 11 és 40 W között – azok a vezeték nélküli hangszórók, amelyeknek kb. 20 W RMS teljesítményük van, képesek teljes értékűen reprodukálni a hangot az egész hallható frekvencia spektrumban. Ha nem tartozol az audiofil hallgatók társaságába, akkor biztosan meg leszel elégedve az eredménnyel.
  • Nagyobb, mint 40 W – nagyobb, nehezebb hangszórók amiket már inkább csak autóval vagy más járművel tudsz szállítani. Képesek egy nagyobb közönség számára kihangosítani a termet és a mély hangok visszaadása kimondottan erőteljes lesz.

TIP: Szótárunkban közelebbről is megismerkedhetsz a frekvenciatartomány és a teljesítmény (RMS, DIN, PMPO stb.) fogalmával.

Streaming a Wi-Fi hangszóróval

  • Online zenei szolgáltatások (Spotify, Deezer, Tidal, stb.) – minden zenei műfaj hallgatása kiterjedt zenei könyvtárakból anélkül, hogy fájlokat kellene tárolnod a helyi tárhelyen.
  • AirPlay – zenét hallgathatsz az otthoni hálózaton és az Apple Music készülékeken Apple eszközök segítségével (Wi-Fi-n, vagy akár Bluetooth-on keresztül).
  • Google Cast – Zenelejátszás otthoni hálózaton (telefonon / táblagépen / számítógépeken stb.) és az interneten bonyolult beállítás nélkül (Wi-Fi-n keresztül).
  • DLNA – lejátszás az otthoni hálózatból (Windows és NAS tároló) Wi-Fi vagy kábel segítségével.
  • Android alkalmazás – Tartalom lejátszása Android okostelefonokon és táblagépeken.

Rádióállomások hallgatása

  • AM és FM RDS – klasszikus analóg rádió. Az RDS gazdagítja az FM rádió vételét a sávok, állomások nevével...
  • DAB / DAB+ – egy modern digitális műsorszórás egyszerű programválasztással, multimédiás adatok kíséretében és továbbfejlesztett programajánlással.
  • Internet Rádió (vTuner) – a több ezer rádió meghallgatásához, maximális kényelem és minőség mellett, a DAB / DAB+ -on sugárzott műsorokon.

Lejátszható formátumok hálózaton / USB-n keresztül

  • Veszteséges tömörítés - Kis fájlméret, rosszabb hangminőséggel. Ezek közé tartozik az MP3, WMA, OGG Vorbis vagy AAC.
  • Veszteségmentes tömörítés - nagyobb fájlméret a forrásminőség fenntartása mellett. Ezek közé tartozik a FLAC, az ALAC (Apple Lossless), az APE vagy a WMA Lossless.
  • Moduláció (LPCM / DSD) – digitális hangkódolás. Mindkét formátum támogatása biztosítja az összes rendelkezésre álló erőforrás lejátszását.

A Wi-FI hangszóró csatlakoztathatósága

  • WiFi/LAN (RJ-45) – tartalom lejátszása az internetről, otthoni vagy vállalati hálózatról (NAS tárolóból, számítógépekből és mobil / táblagép intelligens eszközökből).
  • Vonal bemenet/AUX (3,5mm jack) – vezetékes csatlakozási lehetőség minden hangforráshoz, amely rendelkezik vonal-, vagy fejhallgató kimenettel  (számítógép, mobil, MP3 lejátszó stb.).
  • Vonal bemenet/AUX (2x RCA/Cinch) – hasonló funkciók ellátására mint a  3,5mm jack bemenet. A sztereó hatás eléréséhez mindkét csatlakozó használatára van szükség az egy 3,5 mm jack helyett.
  • USB – – Némely hangszóró az USB  csatlakozón keresztül tölteni tudja a hozzá csatlakoztatott telefont vagy tabletet, így a Power Bank funkcióját is ellátja. Az USB porton keresztül a hangszóró digitális tartalom lejátszását is biztosíthatja pl. az iPhon/iPad készülékekről vagy képes lehet hangfájlok lejátszására a csatlakoztatott pendrive-ról.
  • Fejhallgató kimenet (3,5mm jack) – klasszikus vezetékes fejhallgató csatlakoztatására, esetleg a hangszóró hangjának továbbítására egy másik hangszóróba az erőteljesebb hangzás eléréséhez (ezt a másik hangszórónak is támogatnia kell).
  • Memóriakártya slot (SD/microSD) – hangfájlok lejátszása a Secure Digital memóriakártyákról, legtöbb esetben az MP3 és a  WMA formátum támogatott.

Fejlett WiFi hangszóró funkciók

  • Okostelefon/táblagép vezérlés – a hangszóró összes funkcióját közvetlenül a telefon vagy a tablet képernyőjén vezérelheted.
  • Kijelző – egyszerűsíti a vezérlést és a funkcióválasztást. A kijelző jelenléte főleg akkor indokolt, ha a vezeték nélküli hangszóró WiFi csatlakozást használ a zenei fájlok lejátszására az otthoni/irodai hálózatból vagy az internetről.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Partybox Ultimate Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 1100W teljesítmény, 30 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, USB flash lejátszás, true Wireless Stereo, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, Dolby Atmos, MP3 kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
509 990 Ft

2.
JBL Bar 1000 Kérés esetén megrendeljük 5 db
SoundBar - 7.1.4, 880 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hátsó hangszórók, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, távirányító
434 790 Ft

3.
Sonos Era 100 black Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
102 490 Ft

Még több
239 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete - SoundBar
Típusok
4,7 47×
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), optikai digitális audió (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
229 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON005a2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Samsung HW-Q990C - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 10×
Samsung HW-Q990C
SoundBar - 11.1.4, 656 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, távirányító
349 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR624i
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Bang & Olufsen Beosound EMERGE Gold tone - Bluetooth hangszóró Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Bang & Olufsen Beosound EMERGE Gold tone
Bluetooth hangszóró - aktív, 3.0 120W teljesítmény, 49 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, LAN, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, mikrofon, Spotify, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
357 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEO025p1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Sony HT-A9 - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony HT-A9
SoundBar - 4.0.4, 504 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító
722 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GS474d8c
Sonos Era 100 black - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 29×
Sonos Era 100 black
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
102 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s2
Sonos Sub Mini fekete - Mélynyomó
Típusok
5,0 19×
Sonos Sub Mini fekete
Mélynyomó - passzív, min. frekvenciája 25 Hz
172 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON007f
4,7
Xiaomi Mi Smart Speaker
Bluetooth hangszóró - aktív, 12W teljesítmény, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, hangsegéd, Spotify
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300h21
5,0
Xiaomi Smart Speaker (IR Control)
Hangszóró - passzív, Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Google Play Music, vezérlés iOS vagy Android segítségével,
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300h23
4,9 17×
LG SP8YA
SoundBar - 3.1.2, 440 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, ARC, vezérlés Android eszközzel, távirányító
162 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502d1
4,6
JBL Charge 5 WIFI
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, true Wireless Stereo, IP67 védettségi fok, Spotify, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 20 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
94 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9n09a
3,0
Xiaomi Smart Speaker Lite
Bluetooth hangszóró - aktív, aktív vezeték nélküli mélynyomó, optikai digi audio, Wi-Fi, mikrofon, Spotify, Apple Music, Google Play Music, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
14 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI300h24
Sonos Beam Sub Mini 3.1 Surround set - fekete - Házimozi rendszer
Ingyenes
szállítás boltjainkba
448 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON010q
4,0
JBL Bar 800
SoundBar - 5.1.2, 720 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, távirányító
297 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JJ09a800
4,4
LG SP9YA
SoundBar - 5.1.2, 520 W összteljesítmény, HDMI, optikai digitális audió, Wi-Fi, ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, Dolby Digital, DTS Digital Surround, távirányító
213 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502d1a
Sonos Era 300 Black - Bluetooth hangszóró Típusok
4,8 12×
Sonos Era 300 Black
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
184 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s7
4,0
Samsung HW-S801B
SoundBar - 3.1.2, 330 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió, Bluetooth, Wi-Fi, ARC, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, távirányító
Szuper ár
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR623o
Sonos ARC - fekete - SoundBar Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
Sonos ARC - fekete
SoundBar - 5.0, HDMI (1× kimenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Apple Music, Google Play Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
364 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SON004c4
4,7
Philips TAB8507B/10
SoundBar - 3.1, 600 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
Leárazás -15 %
128 790 Ft 150 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC510b07b
Sonos Era 100 White - Bluetooth hangszóró Típusok
4,9 29×
Sonos Era 100 White
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
102 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s1
Sonos Ray fekete - SoundBar Típusok
4,6 16×
Sonos Ray fekete
SoundBar - 5.1, vezeték nélküli mélynyomó, optikai digitális audió (kimenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
118 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON005b2
Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 Pearl Grey - Hangszóró Típusok
5,0
Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 Pearl Grey
Hangszóró - aktív, 35 Hz - 24000 Hz frekvenciatartomány, 3 sávos, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, hangsegéd, AAC, aptX HD és SBC támogatása, Spotify, Tidal, Deezer, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 240W teljesítmény
211 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BW010v2
Sonos Move - fehér - Bluetooth hangszóró Típusok
4,4 21×
Sonos Move - fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 10 óra akkumulátor üzemidő
148 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON002w2
Sonos Move - Bluetooth hangszóró Típusok
4,4 21×
Sonos Move
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 11 óra akkumulátor üzemidő
148 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON002w1
Sonos SUB - matt fekete - Mélynyomó Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 24×
Sonos SUB - matt fekete
Mélynyomó - aktív, vezeték nélküli, min. frekvenciája 25 Hz
376 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON007d
philips Philips cashback: vásárolj televíziót és ingyenes hangprojektort szerezhetsz Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan?
Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az okos otthon kényelmével. Mindezt egy kellemesen kompakt csomagban, amelyet bárhová magaddal vihetsz. Ehhez még vedd hozzá a hosszú akkumulátor-élettartamot és...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel ellentétben tartóssága nem olyan erős, így nem ajánlott kirándulásokhoz, de a jobb minőségű hangzása ellensúlyozza ezt a hiányosságot. Melyek a hangszóró fő előnyei és...
hordozható hangszórókAlzaPower Rage R2 (TESZT) – Az ár-érték arány győztese? Vezeték nélküli hangszórót keresel tizenéves gyermeked számára és nem akarsz azon aggódni, hogy mi lesz, ha összetöri vagy elveszíti? Olvasd el AlzaPower Rage R2 hangszóró tesztünket, amely kiválóan teljesít ár-érték arány szempontból. Teszteltük a hangzását, a...
További cikkek

Wifi hangfalak

A Wifi hangfalak kategóriában összesen 239 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó wifi hangfalak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb wifi hangfalak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: wifi hangfalak vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ