A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

BeoPlay H3 2nd Generation Champagne

Termékkatalógus
BeoPlay H3 2nd Generation Champagne
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülbe helyezhető, mikrofonnal, 10.8 mm-es dinamikus átalakítókkal, 20Hz-16kHz frekvenciával, 3.5 mm-es jack-el, 16 g
Kód:  BEO013d3 Termékszám:  1643256

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H3 2nd Generation Champagne

Fémtől a zenéig

Az ultrakönnyű, fülbe helyezhető BeoPlay H3 fülhallgató tömör fémből készült, ezért a kis mérete ellenére is nagyon erőteljes és a polírozott külsőnek köszönhetően karcálló.


A 26 db szellőzőnyílás nem csak a design része, de a remek akusztikához is hozzájárul.

le
Od kovu k hudbě
le
Ne sértse meg a jól kialakult hagyomány

Nem töri meg a hagyományt

A BeoPlay H3 elődei nyomába lép és folytatja a kiváló akusztia és precíz kivitelezés hagyományát. Így a lehető leghitelesebben képes reprodukálni az eredeti hangokat. Kialakítása követi a márka hagyományait, emellett a mai modern stílus követelményeinek is megfelel.

BeoPlay

A dinamikus B & O PLAY márka 2012 januárjában indult, és része a luxus audovizuális elektronikai termékeket gyártó dán Bang & Olufsten 90 éves működésének. Nagy hangsúly került a digitális technológiára, így az okostelefonokra, tabletekre és az ehhez hasonló eszközökre. A termékek természetesen kiváló hang-és vizuális élményt nyújtanak, kivitelezésük páratlan. Így nem is csoda, hogy a B & O PLAY nem csak a felhasználók körében sikeres, de a versenytársai mellől is kitűnik.

le
Pro každé ucho

Minden fülhöz tökéletes

Az 1,2 méter hosszú kábelen egy hangerőszabályozó és egy beépített mikrofon található. A fülhallgatóhoz négy különböző méretű gumiharang jár, így kiválaszthatod azt, amelyik pontosan és kényelmesen illeszkedik mindkét füledbe. A fülhallgatóhoz emellé egy gyönyörű hordtáska is jár, amelynek segítségével biztonságosan tudod a fülhallgatót szállítani.

Paraméterek

Szín
Arany Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H3 2nd Generation Champagne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H3 2nd Generation Champagne. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H3 2nd Generation Champagne. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beoplay H3 In-Ear Kopfhörer Champagne/Grey.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ