Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Shop roku

BeoPlay H8i Pink

Termékkatalógus
BeoPlay H8i Pink
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear) zárt, Bluetooth 5.0, aktív zajszűrő (ANC), 20 Hz-22000 Hz frekvenciatartomány, 21 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró,
Kód:  BEO015d4 Termékszám:  1645152

BeoPlay H8i Pink

OPTIMÁLIS KÉNYELEM A HOSSZAN TARTÓ HASZNÁLATRA
Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató modern Bluetooth vezeték nélküli technológiával

Használd ki a nagyszerű ajánlatunkat a prémium Bang & Olufsen Beoplay H8i rózsaszínű aktív zajszűrős fejhallgató megvásárlására - amely vezeték nélküli szabadságot nyújt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd. A fejhallgató a híres dán audiovizuális elektronikai gyártó, a Bang & Olufsen hangzását biztosítja, ehhez társulnak a luxus felhasznált anyagok és a készülék alacsony tömege. A márka szerint ez a modell megtestesíti a Bang & Olufsen márka minden előnyét. Csupán 225 grammos tömegével a Bang & Olufsen Beoplay H8i az egyik legkönnyebb aktívzajszűrős fejhallgató a piacon. Még hosszú ideig tartó zenehallgatás esetén is kényelmes, így a maximumon élvezheted a hangzást. Két beépített mikrofon gondoskodik a kiváló minőségű hangátvitelről telefonhívások közben.

A Bang & Olufsen Beoplay H8i Pink vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői

  • Az aktív zajcsökkentésnek köszönhetően az összes környezeti zajt kiszűri
  • Minőségi anyagokból készült (báránybőr, memóriahab, eloxált alumínium)
  • Az akkumulátor élettartama akár 30 óra
  • Lemerülés után egyszerűen csatlakoztasd a kábelt a fejhallgatóhoz
  • Érintésvezérlés, amely még kesztyű viselésekor is működik
  • A közelségérzékelő egyetlen érintés nélkül kikapcsolja a fejhallgatót
  • Alacsony tömeg: csak 225 gramm

Bang & Olufsen Beoplay H8i PRÉMIUM HANGZÁSSAL
Aktív zajcsökkentés

A Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató fejlett aktív zajszűrő technológiával büszkélkedhet. Az ANC lehetővé teszi, hogy elmerülj a zenében anélkül, hogy bármi is megzavarna. Amennyiben forgalmas utcán sétálsz a városban, csak aktiváld a Transparency üzemmódot, így mindent érzékelhetsz, amely körülötted történik.

MODERN DESIGN ÉS MINŐSÉGI FELDOLGOZÁS 
A füleidnek kényelmes és minőségi zenehallgatás

A Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató anyaga és prémium feldolgozása már első pillantásra lenyűgöz. A természetes memóriahab gyengéden illeszkedik a fülre, gondosan válogatott báránybőrrel és szarvasmarhabőrrel vonták be. Mindezt tökéletesen egészíti ki a polírozott és eloxált alumínium. Röviden, a tervezők igazán büszkék erre a szuper fejhallgatóra, amely esetedben sem lesz másként. Nagyon tiszta a hangzása, és ezt nem zavarja meg semmilyen szintetikus hatás, így nem kell aggódnod a torzított basszus miatt. A hangzása mindig tiszta és olyan finom részleteket is kihalhatsz a zenékből, amelyeket ezelőtt észre sem vettél.

AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMA
30 óra kiváló zenehallgatás

Élvezd a zenét a Bang & Olufsen Beoplay H8 fejhallgatón akár 30 órán át egyetlen töltéssel, még bekapcsolt aktív zajszűrés és Bluetooth funkciókkal is. Ez elegendő a legtöbb távolsági repülőútra, azonban, hogyha lemerül az akkumulátor, egyszerűen csatlakoztasd a mellékelt kábellel, és máris folytathatod a zenehallgatást.

VEZÉRLÉS
BeoPlay H8i fejhallgató érintőfelülettel

Az érintőfelületnek hála a Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató minden funkcióját irányíthatod. Mindezt a jobb oldalon található intuitív érintőpanel gyengéd megérintésével teheted meg. A jó hír az, hogy az érintőpanel még kesztyűben is működik. Egyszerű gesztusokkal be- vagy kikapcsolhatod a zenelejátszást, aktiválhatod a zajszűrő funkciót, fogadhatod a hívásokat, válthatsz a zeneszámok között, szabályozhatod a hangerőt és még sok mást. Emellett, a Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató közelségérzékelővel is rendelkezik, ez azt jelenti, hogy egyetlen érintés nélkül kikapcsol, hogyha leveszed azt a füleidről.


Paraméterek

Szín
Rózsaszín Kész!
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
22 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
21 Ohm Kész!

Tömeg

Tömeg
215 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H8i Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bang & Olufsen Beoplay H8i Pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bang & Olufsen BeoPlay H8i Pink.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ