30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

BeoPlay H9 Black

Termékkatalógus
BeoPlay H9 Black
3,4 5 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, 40 mm-es dinamikus átalakítókkal, 20Hz-22kHz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, 3.5 mm-es jack csatlakozó, 770mAh-s Li-Ion akkumulátor, 295g
Kód:  BEO015f1 Termékszám:  1643626

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H9 Black

Vezeték nélküli fejhallgató aktív zajcsökkentő technológiával

A prémium minőségű, vezeték nélküli és zajcsökkentő technológiával ellátott BeoPlay H9 fejhallgató kiváló hangzást garantál, a polírozott alumíniummal, puha báránybőrrel és valódi marhabőrrel kombinált fekete kivitelezése pedig luxus megjelenést biztosít. A vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően a kedvenc zenéidet bárhol, korlátozások nélkül hallgathatod. Mindössze 295 grammjával a BeoPlay H9 az egyik legkönnyebb aktív zajszűrő technológiával rendelkező fejhallgató a piacon. Könnyű szerkezetének köszönhetően még a hosszú órákon keresztüli zenehallgatás során is kényelmes viseletet biztosít. 


A BeoPlay H9 Black fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű anyagok bárány- és marhabőrrel, valamint polírozott alumíniummal
  • Adaptív memóriahabos fülpárnák
  • Elegáns fekete design
  • Tiszta hangzás az aktív zajcsökkentő technológiának köszönhetően
  • Bluetooth vezeték nélküli technológia
  • Könnyű súly a  kényelmes zenehallgatásért
  • Alumíniumból készült érintésvezérelt panel
  • 770mAh-s Li-Ion akkumulátor 14 órás készenléti idővel

Érintésvezérelt panel

A jobboldali fülkagylón elhelyezett, polírozott alumíniumból készült intuitív érintésvezérelt panelnek köszönhetően egyszerűen állíthatod be a kívánt funkciókat.


Kristálytiszta hangzás

A 40 mm-es dinamikus átalakítók tiszta és kiegyensúlyozott hangzást tesznek lehetővé, amelyet semmilyen szintetikus módosítás nem fog bezavarni. Az optimális szintre beállított basszusnak köszönhetően a hangzás rendkívül részletteljes. Élvezd a dán audiovizuális elektronikai cikkeket gyártó vállalat, a Bang & Olufsen garantálta legendás hangzást, és emeld a zenehallgatási élményedet a következő szintre!


Hallgass zenét egész nap

Az Active Noise Cancelling zajszűrő technológia és a Bluetooth bekapcsolt állapotában a 770 mAh-s akkumulátor egyetlen töltéssel 14 órás készenléti időt biztosít. Ha szeretnéd feltölteni a készülékedet, egyszerűen csatlakoztasd a microUSB kábelre, az akkumulátor pedig 3 órán belül teljesen feltölt. Az akkumulátor egyszerűen eltávolítható és kicserélhető egy új darabra, így akár tartalék akkumulátort is hordhatsz magaddal, hogy a zenehallgatási élményed szüntelen legyen.


A csomag tartalma:

  • Audio kábel 3,5 mm-es jack csatlakozóval
  • MicroUSB kábel a töltéshez
  • Flight adapter
  • Praktikus hordtáska
  • Gyors használati útmutató

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H9 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H9 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H9 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H9 Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ