AP+ nový vizuál Shop roku

BeoPlay M5 fekete

Termékkatalógus
BeoPlay M5 fekete
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, 37 Hz - 22000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, LAN, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, 130W teljesítmény
Kód:  BEO010a2 Termékszám:  1200298 Gyártó honlapja:

BeoPlay M5 fekete

A Beoplay M5 egy erőteljes, önálló működésre is alkalmas hangszóró, melyet akár más eszközhöz is csatlakoztathat több helyiségben. A hangszóró támogatja a Chromecast és BeoLink Multiroom funkciókat, amely minden szobában biztosítja az egyszerű zenestreamelést. A Beoplay M5 ezenkívül Bluetooth 4.0 és az Apple AirPlay vezeték nélküli technológiához való csatlakozást is biztosítja. Rengeteg nagyszerű lehetőséget kínál kedvenc zenéjének lejátszásához, így a Beoplay M5 kétségkívül minden felhasználó álmává válhat. A hangszóró tökéletesen párosítható a Beoplay A6 és A9 modellekkel, melyek szintén az egyedülálló sorozathoz tartoznak.

Legfontosabb jellemzői

  • Beépített D-osztályú erősítő
  • Bluetooth 4.0, MP3-lejátszókhoz és mobil eszközökhöz tartozó bemenet
  • WiFi + LAN
  • Google Chromecast, Apple AirPlay és Multiroom támogatás
  • Bámulatos design

Bang & Olufsen hangzás

A hangszóró True360 hangzással rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy rendkívüli minőségben élvezhesse a zenét függetlenül a hangszóró elhelyezkedésétől. Hogyan lehetséges ez? A Beoplay M5 eszközt a gyártó 5" mélynyomóval, 1.5" középsugárzóval és három darab magassugárzóval látta el. Ez a rendkívüli hangszóró konfiguráció Bang & Olufsen közreműködésével jött létre.

A hangszóró fontos része a mobil alkalmazás, melyet Ön is letölthet és telepíthet a telefonjára vagy tabletére. Az alkalmazás segítségével egyszerűen beállíthatja a hang paramétereket, hogy a lehető legmagasabb minőséget érhesse el. Az alkalmazással például optimalizálhatja a hang beállításokat a hangszóró elhelyezkedéséhez igazítva, így nem számít, hová rakja az eszközt. Teheti akár a sarokba, kültérre, vagy fal mellé, a hangzás ugyanolyan kristálytiszta marad.

 

Modern és gyakorlatias kialakítás

A Beoplay M5 Cecilie Manz által kialakított külsejének köszönhetően azonnal felkelti majd az Ön érdeklődését is. Tetejét tömör alumínium fedi, körben a híres dán Kvadrat szövet borítja. Így könnyen beleolvad környezetébe, legalábbis addig, amíg meg nem szólal a pezsdítő zene. Az alumínium borítóra egyszerűen öröm ránézni. Érintése ugyanis kellemes, ezenkívül rendkívül sokrétű is - reagál az érintésre, így Ön nem csak a hangerőt szabályozhatja, de szüneteltetheti a zenét vagy párosíthatja a mobil eszközeit is.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, LAN (RJ-45) Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, LAN (RJ-45) Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
4.0 Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
130 W Kész!
Min. frekvencia
37 Hz Kész!
Max. frekvencia
22 000 Hz Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
16,5 cm Kész!
Mélység
18,5 cm Kész!
Magasság
16,5 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
2,54 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Számítógéphez, Televízióhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay M5 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bang & Olufsen BeoPlay M5 black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay M5 black.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ