Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Bergner CITY White BG-5235-WH

Termékkatalógus
Bergner CITY White BG-5235-WH
3,3 3 értékelés
Evőeszközkészlet - 24 darabos evőeszköz szett, anyaga rozsdamentes acél/PP nyél, 6x teáskanál, 6x evőkanál, 6x kés, 6x villa, fehér színben - 216,25 Ft/db
Kód:  BERAC036 Termékszám:  BG-5235-WH

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bergner CITY White BG-5235-WH

Az evőeszközök nem csak praktikus segédeszközök a háztartásban, de a látványukkal is magukra vonhatják a figyelmet. A Bergner City White készlet is egyértelműen megerősíti ezt. 24 darab evőeszközt tartalmaz, amelyek kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek piros, polipropilén nyéllel. Ennek köszönhetően nem csak nagyon jó minőségűek és tartósak, de esztétikailag is érdekesek. A készletben teáskanalakat, evőkanalakat, villákat és késeket találsz - mindegyikből hat darabot. Szerezd be a konyhádba vagy az étkeződbe ezt az étkészletet, amely megragad téged és a látogatóidat.

Fő jellemzők

  • Minőségi és esztétikailag vonzó evőeszköz készlet 24 darabból
  • Prémium rozsdamentes acélból és polipropilénből készült
  • Változékonyság - a készlet teáskanalakból, evőkanalakból, villákból és késekből áll
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bergner CITY White BG-5235-WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bergner CITY White BG-5235-WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bergner CITY White BG-5235-WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte White City Bergner BG-5235-WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte White City Bergner BG-5235-WH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ