30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Bergner DELI RB-1024-BK

Termékkatalógus
Bergner DELI RB-1024-BK
Serpenyő - palacsinta sütésére, márványos felület, méretei 24,5 x 41 x 2 cm, tapadásmentes felület, alumínium, fekete színben
Kód:  BERNP009a Termékszám:  RB-1024-BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bergner DELI RB-1024-BK

Minőségi tapadásmentes serpenyőt keresel finom és puha palacsinták egyszerű elkészítéséhez? Válaszd a speciálisan kialakított, márványos felületű serpenyőt palacsinta sütésére a Bergner vezető gyártótól. Egyedi és rendkívül ellenálló tapadásmentes felületének köszönhetően nagyon kevés zsiradékkal is főzhetsz. Az innovatív, márványos felülete biztosítja a nagyon kényelmes karbantartást és a könnyű tisztítást is.

Fő jellemzők

  • Kiváló minőségű teflon serpenyő az egészséges főzésért és az egyszerű karbantartásért
  • Minden típusú melegítéshez
  • Speciális kerámia felület
  • Praktikus és ergonomikus kialakítású nyél

A hangsúly a minőségen és a hatékonyságon

Az alumínium serpenyő átmérője 25 cm, és a pereme magassága 2 cm, amelyek biztosítják a kényelmes és hatékony főzést. Különleges anyaga hihetetlenül ellenállóvá teszi és megakadályozza a fokozatos elhasználódást. Ennek köszönhetően megtartja az alakját, és még gyakori használat mellett is újnak fog látszani. Egyik előnye az egyedi fenék, amely egységes oszlatja el a hőt és lehetővé teszi a mindig tökéletes eredményt a kiváló palacsinták sütésekor.

Alkalmas 4féle melegítéshez

A DELI sorozat innovatív serpenyőjét úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes tűzhelytípusnak. Nyugodtan használhatod gáztűzhelyen, sütőben, kerámia- és indukciós főzőlapon. A praktikus konyhai felszerelésnek a maximálisan kényelmes használatért robusztus és ergonomikusan kialakított műanyag nyele van.

További jellemzők:

Méretek:
24,5 × 41 × 2 cm

Színváltozat:
fekete

 

Paraméterek

Serpenyő felső szélének átmérője
25 cm Kész!
Típus
Palacsintasütő Kész!
Jellemzők
Sütésálló Kész!

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője
25 cm Kész!

Típus

Típus
Palacsintasütő Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Sütésálló Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bergner DELI RB-1024-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bergner DELI RB-1024-BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bergner DELI RB-1024-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DELI Bergner RB-1024-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DELI Bergner RB-1024-BK.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ