A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Bergner HARD BGIB-3089

Termékkatalógus
Bergner HARD BGIB-3089
Serpenyő - Sütés, 20 cm átmérő, szénszálas acél belső felület, zománcozott külső bevonat
Kód:  BERNP007 Termékszám:  BGIB-3089

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bergner HARD BGIB-3089

Jó minőségű és tapadásmentes edényt keres, amelyben kényelmesen elkészítheti kedvenc ételeit? Válassza az egyedi HARD serpenyőt az egyik vezető gyártótól, a Bergnertől, amellyel minimális zsír felhasználásával, egészségesebben süthetünk. Ezenfelül, a rendkívül ellenálló, tapadásmentes bevonatnak köszönhetően az edény nagyon könnyen karbantartható és egyszerűen tisztítható. Egyedülálló mustársárga színével a serpenyő már első pillantásra tükrözi modern kialakítását.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű teflon serpenyő, melyben egészséges ételeket főzhet, és karbantartása is egyszerű
  • Rendkívül tartós, speciális felület, amely megakadályozza a serpenyő kopását
  • Praktikus műanyag nyéllel
  • Ötféle főzőfelülethez alkalmas (sütő, gáztűzhely, kerámia, indukciós,...)

Kiváló minőségű, tapadásmentes és ellenálló anyagból készül

Az innovatív acél serpenyő szénszálas belső bevonattal készül, külső felülete pedig zománcozott. A felhasznált anyagok különleges kombinációja extrém ellenállóképességet ad a serpenyőnek, és egyben megelőzi az eszköz fokozatos kopását és deformálódását. Ez az idő múlásával is újszerű megjelenést kölcsönöz serpenyőjének. Az edény átmérője 20 cm, enyhén kiemelkedő pereme kényelmes főzést, a főzőlapon pedig minimális rendetlenséget eredményez.

Akár ötféle főzőlaphoz alkalmas

A serpenyő egyik előnye, hogy könnyedén és kényelmesen használható akár 5 különböző típusú főzőlapon: gáztűzhelyen, sütőben, valamint kerámia és indukciós főzőlapon. A serpenyő minőségi teljes indukciós alja természetesen egyenletes hőeloszlást tesz lehetővé, és mindig tökéletes sütési eredményt garantál. A maximálisan kényelmes kezelhetőség érdekében egy speciális műanyag nyéllel is ellátták ezt a praktikus serpenyőt.

További jellemzők:

Szín:
mustársárga

Paraméterek

Típus
Klasszikus Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bergner HARD BGIB-3089 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bergner HARD BGIB-3089. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bergner HARD BGIB-3089. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bergner HARD BGIB-3089. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bergner HARD BGIB-3089.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ