A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Bergner Teide SG-6833

Termékkatalógus
Bergner Teide SG-6833
Serpenyő - Sütéshez, anyaga extrudált alumínium, márvány bevonat, átmérő 24x4 cm
Kód:  BERNP014 Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  SG-6833

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bergner Teide SG-6833

A különböző ételek és sültek, könnyedén elkészíthetőek ezzel a minőségi Bergner Teide serpenyővel. Márványbevonatú tapadásmentes felülettel rendelkezik, mely a kopásnak és karcolódásnak is ellenáll. Sötét színé miatt jól harmonizál a konyhád összes többi eszközével, illetve a konyhabútoraiddal és a tűzhelyeddel.

Legfontosabb jellemzői

  • Anyaga kiváló minőségű extrudált alumínium
  • Márvány bevonat, amely kopásállóvá és tapadásmentessé teszi
  • Praktikus fogantyú a kényelmes kezelhetőségért
  • Átmérője 24 cm ez megfelelően nagy a kényelmes sütéshez
  • Méretei: 24 x 4 cm

Tapadásmentes márvány felület

Akár húst tojást vagy éppen palacsintát szeretnél készíteni, ezzel a serpenyővel, mindig könnyedén menni fog. Kiváló minőségű alumínium serpenyő, tapadásmentes márvány bevonattal, amelyet minden szakács és séf értékelne. Ennek köszönhetően nem ragad le az étel, tisztítása sokkal egyszerűbb, és felülete a kopással karcolással szemben is ellenállóbb lesz. 

Nagyszerű segítség a konyhában

A megfelelően nagy, 28 cm átmérő és a serpenyő kellően magas széle együttesen biztosítják, hogy a sütés-főzés teljesen komfortos legyen. Minden étel kényelmesen elfér benne. A praktikus fogantyúja kényelmes kezelést biztosít. A serpenyő minőségi anyagokból készült, ez biztosítja, hogy bármit is szeretnél sütni, az eredmény mindig kiváló lesz.

Paraméterek

Típus
Klasszikus Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bergner Teide SG-6833 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bergner TEIDE SG-6833. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bergner TEIDE SG-6833. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bergner Teide SG-6833. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bergner Teide SG-6833.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ