A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení Shop roku

BerlingerHaus 30cm Gray Stone Touch Line szürke

Termékkatalógus
BerlingerHaus 30cm Gray Stone Touch Line szürke
5 2 értékelés
Serpenyő - rendkívül ellenálló kovácsolt alumínium és 18/10-es rozsdamentes acél, hőálló szilikonnal bevont rozsdamentes acélból készült nyél, méret: 30 x 6,8 cm, sütőfelülete 3 rétegű tapadásmentes kő márvány, sütőben 220° C-ig használható, mosogatógépben mosható, az új indukciós sütőfelületnek köszönhetően akár 35%-os energiamegtakarítás érhető el, környezetbarát, nem tartalmazza az alábbi anyagokat: PFOA, ólom, kadmium, ajándékba felületvédőt adunk hozzá az egyszerűbb tárolásért
11 090 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BERH084 Termékszám:  BH-1149 Gyártó honlapja:
BerlingerHaus 30cm Gray Stone Touch Line szürke 11 090 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BerlingerHaus 30cm Gray Stone Touch Line szürke

Biztosra akar menni, hogy mennyei ételt készít? Szerezze be hozzá a BerlingerHaus Gray Stone Touch Line szürke serpenyőt, amely kezdő és tapasztalt séfek számára is tökéletes. A serpenyő anyaga rendkívül ellenálló a kovácsolt alumíniumnak köszönhetően. A három rétegű, tapadásmentes felület biztosítja, hogy semmilyen étel ne égjen le a serpenyőben. Az új indukciós sütőfelületnek köszönhetően akár 35%-os energiamegtakarítás érhető el, továbbá hozzásegít, hogy egyenletesen süljön át a hús, a hús körettel, és minden más specialitás is. Az étel megőrzi benne természetes ízét és nedvességtartalmát. Értékelni fogja az ergonomikus kialakítású nyelet és a rajta lévő lyuk segítségével könnyen fel is tudja akasztani. A nyél tűzálló szilikon bevonata miatt a serpenyő sütőben 220° C-ig használható. A serpenyő előnye, hogy minden típusú tűzhelyen használható, legyen az elektromos, gáz, kerámia vagy indukciós tűzhely. Könnyen elmosható a mosogatógépben. A csomagban egy felületvédő található a tárolás megkönnyítéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül tartós kovácsolt alumínium + rozsdamentes acél  nyél
  • 3 rétegű tapadásmentes márvány felület
  • Új indukciós sütőfelület - akár 35%-os energiamegtakarítás
  • Egyenletesen oszlatja el a hőt
  • Az ergonómikus nyél, tűzálló szilikon bevonattal alkalmassá teszi a sütőben való használatra 220° C-ig
  • Minden típusú tűzhelyen használható - elektromos, gáz, kerámia és indukciós
  • Mosogatógépbe mosható
  • Plusz felületvédőt adunk hozzá az egyszerű tárolásért
  • Nem tartalmaz PFOA-t, ólmot és kadmiumot
  • Környezetbarát termék

Méret: 30 x 6,8 cm

Szín: Szürke - Gray Stone Touch

Sütőben való használatra alkalmas

Hála a nyél tűzálló szilikon bevonatának, a serpenyővel az ételeket kényelmesen elkészítheti a sütőben is 220° C-ig. A nyél ergonómikus kialakítású, ezért kényelmesen belesimul a kezébe.

Felületvédő

A kovácsolt alumíniumból készült serpenyő nagyon jó hővezető. Az ajándékba hozzáadott felületvédő lehetővé teszi a biztonságos tárolását. Tárolás közben egymásra helyezheti vele őket, anélkül, hogy a sütőfelületeik megkarcolódnának. Ezt a felületvédőt tálaláshoz is bátran használhatja. Alátétként letéve elkerülheti vele az égésnyomokat az asztalon.

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Klasszikus Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

További változatok BerlingerHaus 30cm Gray Stone Touch Line szürke termékhez:

BerlingerHaus Gray Stone Touch Line 24 cm

Serpenyő - nagyon ellenálló préselt alumínium/rozsdamentes acél 18/10, rozsdamentes acélból készült fogantyú hőálló szilikonnal bevonva, mérete 24x4.8cm, 3 rétegű tapadásmentes STONE-TOUCH MARBLE felület, alkalmas sütőbe is 220 °C-ig, mosogatógépben mosható, új indukciós alj, ami megtakarít akár 35% energiát, környezetbarát, PFOA / ólom / kadmium mentes, ingyenes védő alátét tároláshoz
Infó
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BerlingerHaus 30cm Gray Stone Touch Line szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Pánev 30cm Gray Stone Touch Line. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BerlingerHaus Panvica 30cm Gray Stone Touch Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Bratpfanne 30cm Gray Stone Touch Line. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Bratpfanne 30cm Gray Stone Touch Line.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ