Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

BerlingerHaus Carbon Metallic Line Grill serpenyő fedéllel 28 cm-es

Termékkatalógus
BerlingerHaus Carbon Metallic Line Grill serpenyő fedéllel 28 cm-es
4,8 5 értékelés
- tapadásmentes és márvány/gránit belső felület, tapadásmentes és lakkozott külső felület, anyaga: alumínium/anodizált alumínium, indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlaphoz, felső átmérő: 28 cm, alj külső átmérője: 22 cm, 4,2 cm magas, mosogatógépben mosható és sütésálló
Kód:  BERBCM101 Termékszám:  BH-1614 Gyártó honlapja:
BerlingerHaus Carbon Metallic Line Grill serpenyő fedéllel 28 cm-es Megszűnt

BerlingerHaus Carbon Metallic Line Grill serpenyő fedéllel 28 cm-es

A BerlingerHaus Carbon Metallic Line grillsütő elegáns designja garantáltan a konyha legjobb eszköze lesz. Hőálló fedéllel és rozsdamentes acélból készült grillfelülettel rendelkezik, a fedelen található gőzkibocsátó nyílás pedig gyorsabb és gazdaságosabb főzést tesz lehetővé. A grill serpenyőt 3 rétegű márvány tapadásmentes felület jellemzi, külseje gyönyörű metál színű. A turbó indukciós alj hatékonyan és egyenletesen oszlatja el a hőt, így csökkentve az energiafogyasztást. Ergonómikus, lágyított fogantyúk jellemzik, amelyek nem érintkeznek közvetlenül a serpenyőkkel, így még a hosszú főzési folyamat során is hidegek maradnak. Biztosan értékelni fogod, hogy a főzés bármilyen típusú tűzhelyen lehetséges, beleértve az indukciós főzőlapokat is.

A Carbon Metallic Line serpenyő előnyei

  • Kovácsolt alumínium grill serpenyő
  • 3 rétegű márvány tapadásmentes felület
  • Üveg fedél gőzkibocsátó nyílással
  • A turbó indukciós alj képes akár 35% energia megtakarítására
  • Ergonomikus fogantyú, amely nem melegszik át
  • Nem tartalmaz PFOA-t, ólmot és kadmiumot
  • Alkalmas mindenfajta tűzhelyhez és mosogatógépben történő tisztításra is

Egészséges főzés grill serpenyővel

Napjainkban egyre népszerűbb az egészséges táplálkozás és az ételek egészséges elkészítése, tarts Te is a lépést a trendekkel! Ha grill serpenyőben készíted el az ételeket, csak minimális mennyiségű olajat kell használnod, így egészségesebb ételt készíthetsz. A serpenyőben készített étel még zamatosabb lesz, a barázdáknak köszönhetően pedig teljesen olyan érzést kelt majd az elkészült étel, mintha csak a szabadban grilleztél volna. Fontos megemlíteni továbbá, hogy a grillserpenyő nem tartalmaz PFOA-t, ólmot és kadmiumot, és teljesen környezetbarát. Éppen ezért maximális kulináris élményt nyújt az ebédhez vagy a vacsorához. Az oldalán található mélyedés segítségével könnyedén kiöntheted belőle a maradék olajat vagy zsíradékot. Az anyaga alkalmas a mosogatógépben történő tisztításra, ezért nem szükséges aggódnod az esetleges sérülése miatt. A fogantyú akasztó lyukkal került kialakításra a helytakarékos tárolás érdekében. 
Szín:
fekete
 
Űrtartalom:
2,1 liter

Paraméterek

Típus
Grill Kész!

Típus

Típus
Grill Kész!
Megjegyzés:
» További grill kiegészítők széles választékban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BerlingerHaus Carbon Metallic Line Grill serpenyő fedéllel 28 cm-es Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Pánev grilovací s poklicí 28cm Carbon Metallic Line. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BerlingerHaus Panvica grilovacia s pokrievkou 28 cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Grillpfanne mit Deckel 28 cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Grillpfanne mit Deckel 28 cm Carbon Metallic Line.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ