BerlingerHaus Grill 26cm Quick Snap

Termékkatalógus
BerlingerHaus Grill 26cm Quick Snap
- öntött alumínium, márvány 3 réteg tapadásmentes felület, főzés kevés zsírral, levehető nyéllel, mérete 26x26cm, magassága 4,5 cm, alkalmas a sütőt 220 ° C-on, alkalmas mindenféle tűzhelyekhez, alkalmas mosogatógépbe
Kód:  BERH070 Termékszám:  BH-1008

BerlingerHaus Grill 26cm Quick Snap

A BerlingerHaus Quick Snap Line 3 réteges márvány, tapadásmentes felületű grill serpenyője amatőr és professzionális szakácsok körében egyaránt népszerű. A serpenyő öntött alumíniumból készült, mely rendkívül ellenálló a magasabb hőmérsékletre, így sütésre is használhatja a serpenyőt. Az új turbó indukciós talp hatékonyan és egyenletesen osztja el a hőt, mindezt alacsony energiafogyasztással.

Legfontosabb jellemzők

  • Grill serpenyő öntött alumíniumból
  • Márvány 3 réteg tapadásmentes bevonattal
  • Turbo indukciós talp akár 35%-os energiamegtakarítással 
  • Levehető fogantyúval
  • Nem tartalmaz PFOA, ólom és a kadmium anyagokat, környezetbarát
  • Alkalmas minden típusú sütőbe akár 220 ° C-on, illetve mosogatógépben tisztítható 

Egészséges főzés

Napjainkban az egészséges főzés és evés egyre divatosabb. Ha grill serpenyőben főz, az egészséges ételek érdekében elég minimális mennyiségű olajat felhasználnia. A serpenyő barázdáinak köszönhetően az edényben készült étel ízletesebb és a megsült húscsíkok a szabadban grillezés érzetét keltik. Emellett fontos, hogy a serpenyő nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat, környezetbarát, így jobb ízű ételeket élvezhet ebédre vagy vacsorára. A megmaradó szaftot és olajat öntse le könnyedén az oldalmélyedések segítségével. A felhasznált anyagoknak köszönhetően tisztítható mosogatógépben, így nem kell aggódnia, hogy kárt tesz a serpenyőben. A még kényelmesebb tárolásért távolítsa el a fogantyút, hogy még több helyet takarítson meg akár a mosogatógépben is.

Specifikációk:

Méretek:
26 × 26 × 4,5 cm

Anyaga:
öntött alumínium

Fogantyú színe:
fekete és piros

Paraméterek

Típus
Grill Kész!

Típus

Típus
Grill Kész!
Megjegyzés:
» További grill kiegészítők széles választékban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BerlingerHaus Grill 26cm Quick Snap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Grilovací Pánev 26cm Quick Snap. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BerlingerHaus Grilovacia panvica 26 cm Quick Snap. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus 26cm Quick Snap. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus 26cm Quick Snap.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ