A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

BerlingerHaus 28cm Carbon Metallic Line

Termékkatalógus
BerlingerHaus 28cm Carbon Metallic Line
5 5 értékelés
Serpenyő - tapadásmentes és márvány/gránit belső felület, lakkozott külső felület, serpenyő anyaga: alumínium/anodizált alumínium, fedő, felső szélének átmérője: 28 cm, magassága: 7,5 cm, mosogatógépben mosható és sütésálló
Kód:  BERH110 Termékszám:  BH-1238 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BerlingerHaus 28cm Carbon Metallic Line

Elegáns külsejével a mély BerlingerHaus Carbon Metallic Line serpenyő alapdarab lesz konyhájában. A serpenyő 3 réteges márvány, tapadásmentes felülettel és gyönyörű fémes külsővel rendelkezik. A turbó indukciós talp hatékonyan és egyenletesen osztja el a hőt, mindezt kevesebb energiafogyasztással. Az ergonomikus, lány kialakítású fogantyú és oldalfogantyúk nem érintkeznek közvetlenül az edénnyel, és még hosszan tartó főzés közben is hidegek maradnak. Minden bizonnyal értékelni fogja, hogy aserpenyőt bármilyen típusú tűzhelyen használhatja, beleértve az indukciós főzőlapot is.

Legfontosabb jellemzők

  • Kovácsolt alumínium  fedővel
  • Márvány 3 réteg tapadásmentes bevonattal
  • Turbo indukciós talp, akár 35%-os energiamegtakarítással 
  • Ergonomikus fogantyú, mely nem melegszik fel
  • Nem tartalmaz PFOA, ólom és kadmium anyagokat
  • Alkalmas minden típusú tűzhelyhez és mosogatógépbe

Hatékony és egészséges főzés

A hőszigetelt fedél rozsdamentes acél fogantyúval és nyílással rendelkezik, hogy a gőz megfelelően távozhasson főzés közben, így segít a gyorsabb és még gazdaságosabb főzésben. Rendkívül fontos tulajdonsága, hogy nem tartalmaz PFOA, ólom és kadmium anyagokat és környezetbarát. A felhasznált anyagoknak köszönhetően alkalmas mosogatógépben való tisztításra, így nem kell aggódnia hogy kárt tesz a serpenyőben. A fogantyún egy fül van kialakítva, mellyel felakaszthatja a serpenyőt, hogy helyet takarítson meg más edényeknek.

Specifikációk:

Mérete:
28 × 7,5 cm

Anyaga:
kovácsolt alumínium, üveg

Fogantyú színe:
fémes szín

Paraméterek

Típus
Mély Kész!

Típus

Típus
Mély Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BerlingerHaus 28cm Carbon Metallic Line Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Hluboká Pánev s poklicí 28cm Carbon Metallic Line. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BerlingerHaus Hlboká Panvica s pokrievkou 28 cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus tiefe Pfanne mit einem Deckel 28 cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus tiefe Pfanne mit einem Deckel 28 cm Carbon Metallic Line.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ