Shop roku AP+ plus nový vizuál

BerlingerHaus Phantom Line Santoku késkészlet 3db

Termékkatalógus
BerlingerHaus Phantom Line Santoku késkészlet 3db
Késkészlet - lézerrel élezett rozsdamentes acél, antibakteriális kivitel, nem teszi tönkre a vitaminokat, ergonomikus nyél a biztonságos vágásért, egyszerű tisztítás, mosogatógépben mosható, három Santoku kést tartalmaz 9/12,5/17,5 cm
Kód:  BERH249 Termékszám:  BH-2024
BerlingerHaus Phantom Line Santoku késkészlet 3db Megszűnt

BerlingerHaus Phantom Line Santoku késkészlet 3db

Azt szeretnéd, hogy a konyhád profin és modernül nézzen ki? A BerlingerHaus Phantom Line sorozatú kések ideálisak lesznek a számodra. A penge lézerrel élezett rozsdamentes acélból készül, egyedülálló alakja a nyél alakja segít kihasználni az vágófelület teljes hosszát. A Sandoku kések alakjuk és tapadásmentes felületük miatt elterjedtek a konyhákban.

Fő tulajdonságai

  • Lézerrel élezett rozsdamentes acél
  • Antibakteriális felület, ami nem károsítja a vitaminokat
  • Ergonomikus nyél a biztonságos vágásért
  • Mosogatógépben mosható

Legfőbb előnyei

A kések pengéje kifinomult technológiával készült, nem veszik át az intenzívebb ételek szagát. A nyél tökéletesen biztonságos fogása megvédi az ujjakat a sérülésektől. A pengén található barázdáknak köszönhetően a kés nem csak elegáns, de praktikus is, mivel nagyon vékonyra tudsz vele szeletelni olyan puha élelmiszereket is, mint a  sajt, így könnyen meglehet, hogy több ilyen késre is szükséged lesz. Ezek a konyhai kések kiváló minőségű anyagokból készülnek, aminek hála  mosogatógépben is moshatóak, így főzés után,  mosogatás helyett foglalkozhatsz a gyermekeddel, a hobbiddal vagy pihenhetsz egyet. 

Specifikációk:

A készlet tartalma:
Santoku kés 17,5 cm
Santoku kés 12,5 cm
Santoku kés 9 cm

Szín:
fekete

 

Paraméterek

Darabszám a készletben
3 db Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
3 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BerlingerHaus Phantom Line Santoku késkészlet 3db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Sada nožů santoku 3ks Phantom Line. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BerlingerHaus Súprava nožov santoku 3 ks Phantom Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Santoku-Messer 3 St Phantom Line. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Santoku-Messer 3 St Phantom Line.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ