30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BerlingerHaus Serpenyő 28cm Granit Diamond Line Quick Snap

Termékkatalógus
BerlingerHaus Serpenyő 28cm Granit Diamond Line Quick Snap
5 6 értékelés
- tapadásmentes és márvány/gránit belső felület, lakkozott külső felület, serpenyő anyaga: alumínium/anodizált alumínium, felső szélének átmérője: 28 cm, aljának külső átmérője: 22 cm, magassága: 6 cm, mosogatógépben mosható, levehető nyél és sütésálló
Kód:  BERH075 Termékszám:  BH-1103

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BerlingerHaus Serpenyő 28cm Granit Diamond Line Quick Snap Megszűnt

BerlingerHaus Serpenyő 28cm Granit Diamond Line Quick Snap

Mindenképpen nagyszerű ételt szeretne? Szerezze meg a BerlingerHaus Granit Diamond Line serpenyőt, mely kezdő és tapasztaltabb szakácsoknak is ideális A serpenyő öntött alumíniumból készült. A 3 rétegű tapadásmentes felületének hála nem ragad le az étel. Minimális zsír is elegendő. a TURBO indukciós alja akár 35% energiát is megspórol, és lehetővé teszi a húsok, hús keverékek és egyéb specialitások egyenletes sütését. Az étel megőrzi eredeti ízét és szaftosságát. Értékelni fogja a levehető fogantyút, akasztólyukkal, mely lehetővé teszi, hogy a serpenyőt a sütőben is használhassa. A legfőbb előnye ennek a serpenyőnek az, hogy bármilyen tűzhelyen használható - elektromos, gáz, kerámia és indukcióson is. A serpenyő mosható mosogatógépben is. A csomag tartalmaz egy rekeszt az egyszerű tároláshoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Öntött alumínium
  • 3 rétegű tapadásmentes felület
  • TURBO indukciós alj - mellyel akár 35%-os energia megtakarítás érhető el
  • Egyenletes hőelosztás
  • Levehető fogantyú, lyukkal a felakasztáshoz - lehet használni, hogy a kemencében 220 ° C-on
  • Bármilyen tűzhelyen használható - elektromos, gáz, kerámia és indukcióson is
  • Mosogatógépben is mosható
  • A felület védő a tároláshoz szintén a csomag tartalma
  • nem tartalmaz: PFOA / Ólom / Kadmium
  • Környezetbarát

Méretek: 28 × 6 cm

Szín: Fekete - Gránit Gyémánt

TURBO indukciós aljzat

Ez a továbbfejlesztett TURBO indukciós aljzat képes magas hatásfokot elérni kevesebb energiával, és ennek köszönhetően ez  a serpenyő sokkal hatékonyabbak és környezetbarátabbak, valamint rendkívül gazdaságosak. A legfongotsabb jellemzője az indukciós aljzatnak, hogy semmilyen étel sem fog odaégni. Egyenletesen osztja el a hőt, így segítve a szakácsot, hogy a tökéletes ételt készítse el.

Felület védő

A serpenyő öntött alumíniumból készült, rendkívül jó hőelvezetéssel. A felület védő, mely egy ingyenes tartozék, lehetővé teszi a serpenyő biztonságos tárolását. Tároláskor egysyzerűen egymásra helyezhetőek, bármilyen karcolás nélkül. A védőfelület természetesen felszolgálás közben is használható. Remekül szolgálnak alátétként is, így nem kerülnek égési nyomok az asztalra.

 

Paraméterek

Típus
Klasszikus Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BerlingerHaus Serpenyő 28cm Granit Diamond Line Quick Snap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Pánev 28cm Granit Diamond Line Quick Snap. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BerlingerHaus Panvica 28 cm Granit Diamond Line Quick Snap. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Pfanne 28 cm Granit Diamant Linie Quick Snap. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Pfanne 28 cm Granit Diamant Linie Quick Snap.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ