A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

BerlingerHaus serpenyő készlet 3db Forest Line

Termékkatalógus
BerlingerHaus serpenyő készlet 3db Forest Line
Serpenyő -nagyon ellenálló kovácsolt alumínium, 3 réteg tapadásmentes márvány felület, az ergonomikus lágy fogantyú hideg marad, a turbo indukciós alsó rész megtakarítja akár az energia 35%-át, egyenletesen osztja el a hőt, alkalmas mindenféle tűzhelyeken, indukciós sütőn való használatra, mosogatógépben mosható, környezetbarát PFOA / ólom / kadmium, a készlet tartalmaz: 20x4.2cm / 24x5cm / 28x5.5cm serpenyőket
Kód:  BERH102 Termékszám:  BH-1214

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BerlingerHaus serpenyő készlet 3db Forest Line

Ön környezettudatos és szeretné kímélni a környezetet? Ez a 3 darabos BerlingerHaus serpenyő készlet segíthet. A készletben három serpenyőt talál, melyek átmérője 20 cm, 24 cm és 28 cm. Nagyon tartós kovácsolt alumínium márvánnyal kombinálva. TURBO indukciós alulról lehet menteni akár 35% energiát, egy speciálisan módosított indukciós lemez, amely biztosítja az egyenletes hőeloszlás túlfőzése nélkül. KÖRNYEZETBARÁT tanúsítvány garantálja, hogy a fel nem használt veszélyes anyagok, mint a PFOA, ólom és kadmium.

Legfontosabb jellemzők

  • TURBO indukciós alsó
  • Energiatakarékos 35%
  • Alkalmas mindenféle tűzhelyen, indukciós sütőn való használatra
  • 3 réteg a megégés ellen
  • Lehet mosni a mosogatógépben
  • Használható elektromos és gáz sütőkben

Minőség és elegancia

A serpenyő felülete tapadásmentes, három réteg márvány lapból lett elkészítve. Ergonomikus fogantyúja hosszú sütés közben is hideg marad. Ugyanakkor, ez a serpenyő sütőben is használható, ahol a hőmérsékletet akár 220 ° C-ra is állíthatja.

Paraméterek

Serpenyő felső szélének átmérője
sada obsahuje pánve s průměrem 20; 24 a 28 cm Kész!
Típus
Klasszikus Kész!
Jellemzők
Mosogatógépben mosható, Sütésálló Kész!

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője
sada obsahuje pánve s průměrem 20; 24 a 28 cm Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Mosogatógépben mosható, Sütésálló Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BerlingerHaus serpenyő készlet 3db Forest Line Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Pánev sada 3ks Forest Line. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BerlingerHaus Panvica sada 3ks Forest Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus pan set 3pc Waldbahn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus pan set 3pc Waldbahn.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ