A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Beurer BC 80 vérnyomásmérő

Termékkatalógus
Beurer BC 80 vérnyomásmérő
5 2 értékelés
Vérnyomásmérő - csuklós, 13,5-23 cm kerületű csuklóhoz, 56 x 54 mm-es XL kijelző, 2 x 60 memóriahely, szívritmuszavar felismerés, PC-hez csatlakoztatható, 2 darab AAA elem (tartozék)
Kód:  BEU062l Termékszám:  BEU-BC80 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beurer BC 80 vérnyomásmérő

Kísérd figyelemmel folyamatosan az egészségi állapotodat ezzel a teljesen automata, csuklós vérnyomásmérővel. A többi hasonló készülékhez képest a Beurer BC 80 páratlan előnye a beépített Inflation Technology, amelynek köszönhetően a vérnyomásmérő automatikusan mér a felpumpálás alatt. Ez a mérési mód megbízhatóbb, mint a felkaros mandzsetta, továbbá a mérési idő is sokkal rövidebb.

Legfontosabb jellemzői

  • Inflation Technology - a készülék automatikusan mér a felpumpálás alatt
  • Nagy, világos kijelző
  • Extra vékony kivitelezés
  • Szívritmuszavar érzékelés
  • Az utolsó 7 nap reggeli és esti vérnyomásának átlaga
  • Automatikus kikapcsolás
  • PC kompatibilis

Intelligens funkciók

A Beurer BC 80 képes érzékelni a szívritmuszavart, amelyről a felhasználót is értesíti. Emellett tárolja az utolsó 7 nap reggeli és este mért vérnyomás értékeket, illetve kiszámolja azok átlagát. Az automatikus kikapcsolás funkcióval energiát takarít meg, amelyet a csomag részét képező, két darab AAA elem szolgáltat. Az elemek töltöttségi szintje a vérnyomásmérő LED kijelzőjén követhető nyomon. Az idősebb felhasználók minden bizonnyal értékelni fogják a nagyméretű, tisztán olvasható kijelzőt. A készülék számítógéphez is csatlakoztatható, amelyre ingyenesen letölthető a gyártó speciális szoftvere. Mindez egy rendkívül vékony kivitelezésű vérnyomásmérőben egyesül, amelyhez egy 13,5 - 23 cm között állítható csuklópánt tartozik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beurer BC 80 vérnyomásmérő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer BC 80. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beurer BC 80.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ