Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Beurer BF 710BT + AS 81 Turquoise

Termékkatalógus
Beurer BF 710BT + AS 81 Turquoise
Személymérleg személyes súly-rózsaszín fitness csuklópánt, Bluetooth, kezelése mért a számítógépen vagy okostelefonon, súly pontossággal 100 g méri a súlyát, BMI, zsír-, víz-, izom-, csont-, memória 8 felhasználók karkötő lépésszámláló, érzékelő aktivitása napi 30 napos tárolás és 7 éjszaka aludni, és az aktivitás figyelemmel kísérése
Kód:  BEU012b Termékszám:  BF 710 BT + AS 81 turquois Gyártó honlapja:

Beurer BF 710BT + AS 81 Turquoise

Kap mind minőségi mérlegek, amely képes kezelni döntenek fontos fizikai értékek, hanem a fitness karkötő, amely megbízhatóan figyeli a fizikai aktivitás és alvás. Mindkettő tökéletesen használható a fogyás vagy fenntartása fizikai állóképesség. Digitális személyi mérleg Beurer BF 710BT a súlya 100 g remekel, hogy amellett, hogy súlyozza képesek elemezni a fontosságát fizikai értékek, mint a testtömeg-index, a testzsír százaléka, izomtömeg, test víztömeg, és a csont. Karkötő rejt óra, lépésszámláló, vibrációs riasztás, figyeli az alvás minőségét, elégetett kalóriák számát és a tevékenység időtartama.

legfontosabb jellemzői

  • személyes súly
  • Pontosság súlya 100 g
  • Mérési fontos testi értékek - BMI, zsír-, víz-, izom-, csont-
  • Monitoring mérési eredményt Beurer alakjának
  • Automatikus felismerés a felhasználó
  • Memória nyolc felhasználó
  • Tároljon akár 30 leolvasás felhasználó
  • Digitális LCD kijelző
  • Bluetooth technológia
  • Fitness karkötő figyelemmel kíséri a fizikai aktivitás
  • Azt is szolgál, mint egy óra, és rezgés alram
  • Intézkedések lépés, a távolság és az elégetett kalóriákat
  • Ez figyeli és elemzi az alvás
  • Cseppálló
  • Meg lehet csatlakozni okostelefon alkalmazások HealthManager

Beurer BF 710BT

A kompakt diagnosztikai mérleg Beurer BF 710BT kontakt lemez biztonsági üvegből képes automatikusan érzékelni a személy, aki a súlya. Fel van szerelve egy memória nyolc felhasználó, minden felhasználó képes tárolni akár 30 mérés. Digitális LCD kijelző könnyen olvasható és néhány másodperc informálják a mérések eredményeit. Súly kompatibilis az Android és iOS. A mérési eredményeket lehet küldeni Bluetooth vezeték nélküli technológia a számítógép vagy mobil eszköz segítségével a funkcionális alkalmazás Beurer alakjának, amely grafikusan értékeli a mért értékeket.

Beurer AS 81

Fitness karkötőt 81 folyamatosan figyeli nem csak időt, hanem a fizikai aktivitás, elemzi az alvás is érzékeli a lépések száma, távolság, kalória, a munkavégzés időtartamát és elérése a napi célokat tevékenység. Díjak USB-kábellel, és van egy memória 30 nap és 7 éjszaka. A karkötő együttműködésben dolgozik a smartphone az ingyenes alkalmazás HealthManager. XL van szerelve OLED kijelző, és ellenáll a fröccsenő víz. 

Paraméterek

Terhelhetőség
180 kg Kész!
Konnektivitás
Bluetooth Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Terhelhetőség
180 kg Kész!

Konnektivitás

Konnektivitás
Bluetooth Kész!

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beurer BF 710BT + AS 81 Turquoise Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer BF 710BT + AS 81 turquois. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beurer BF 710BT + AS 81 TURQUOISE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer BF 710BT + AS 81 Turquoise. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer BF 710BT + AS 81 Turquoise.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ