Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Beurer BG 64

Termékkatalógus
Beurer BG 64
5 2 értékelés
Személymérleg - 150 kg-ig, 100 g-os pontosság, súly, zsír, víz, izom, és csont méréséhez, 10 felhasználós memória, ultra vékony - mindössze 17 mm-es, számítógéphez csatlakoztatható
Kód:  BEU011k Termékszám:  BEU-BG64

Beurer BG 64

Ön nagy sportoló, aki meg kell nézni, hogy a test arányait, vagy attól fél, hogy álljon a skálán? Mégis megnyugtatja, hogy skála súlya pontosan, és hogy néhány extra kiló csak őt hűtlenség?

Próbálja megállítani aggasztó, és nézni az eredményeket, nem csak megtalálni a tényleges súlya, hanem az összetétele a szervezetben. Okos személyes súlya Beuer modern design jelenik meg, nem csak a súly, hanem a testzsír, víz, izom, csont és AMR (aktív anyagcserét, illetve az energia mennyisége a test használ aktív állapotban naponta).Ez is szuper vékony, így nem lesz tárolási probléma. Tudod azok hiábavaló kísérlet olvasási értékeket, ha látják? Ezzel LCD kijelző, akkor megy egyedül. Ez kivehető és gyakorlatilag neki dobott a mágnes a falra, vagy állni. A feltüntetett értékek azt mutatják, 3 cm nagy számban.

tulajdonságok

  • 5 aktivitási szint
  • Ultra vékony, mindössze 17 mm
  • Felbontás 100 g
  • Memória 10 felhasználó
  • Szoftver értékelése a mért értékek a támogatás egy PC
  • Méretek: 32 x 32 cm

Tartsa súlyát ellenőrzés alatt

Súly fér memória akár 10 felhasználó és számos funkcióval kiszámíthatja az ideális súlyát. Kiderült nagyon könnyen érintse. Mikor nem kell a súlyt automatikusan kikapcsol. Többé nem kell írni mindent egy notebook. Vaše naměřené hodnoty se uloží na speciální software.(Amely szabadon letölthető) Ezután figyelemmel, és hasonlítsa össze a laptop vagy PC. A maximális terhelés 150 kg. Súly vezet lítium akkumulátor, amely megtalálható a csomagban.

Paraméterek

Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!

Tulajdonságok

Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beurer BG 64 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer BG 64. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beurer BG 64. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer BG 64. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer BG 64.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ